Canım ananem yarın çıkıcak kısmetse hastaneden. Ama ağrısı çok varmış basamıyo hala bacağının üstüneDr.lar iyi geçti ameliyat basmalısın artık deselerde zor gözüküyo şu an için. Annem yanında kaldı dün gece. Yarın onu teyzeme teslim edip akşamda bana gelirler herhalde uzun bir süre gitmemek üzere:)
herkese ii pazarlaaar
kızlar selam herkes iyi sanırım.......doğuranlar oldu ise gözleri aydın.....lohusa olmak ve bebek sorumluluğu cidden zor.....günler uykusuz ve eve hakim olamamanın vermiş olduğu sinir harbi ile geçiyor....arasıra kızımın uyku gülüşleride olmasa katlanmak güç....sanırım depresyondayım:)) umarm çıkarım
kız dilek doğuruosun yarın:)
bende herşeyleri derledim toparladım.
kızımı kendimi yıkadım.
şimdi de kızımla gidip saçlarımıza fön çektircez.
hanımefendi de kardeşine güzel görünecekmiş.
çantama tekrar baka baka bi hal oldum.
kızım ve eşim 3 gün evde yanlız kalacakları için onlara yemek
hazırlayıp dolaba koyuyorum.
aman ya herşey bitti derken yine yapacak bişey buluyo insan .
zaman yaklaştıkça insan garip garip şeylere takılmaya başlıyo.
umarım sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz.
ayyy inanamıyorum valla yarın bu saatlerde çoktan kucağımda olacak.
12:30 da bebek gidecek odaya sanırım 13:00 gibi ben giderim odaya buluşuruz.:CüvCüv:
çiçek şu gazlı yiyecek meselesi çok önemli valla.
ben önceki gün kurufasulye yemiştim bebek iyice
sıkışmış gazdan hiç hareket etmedi.
ödüm koptu bişey oldu herhalde diye.
sonra aklıma geldi gazdan olduğu dolan dolan gazdan kurtuldum
bebek rahatladı. ozamandan beri kıpır kıpır.
zaten songünler hareketlerinin tadını çkarmak için bende gazlı hiç bişey yemiyorum.
kızlar selam herkes iyi sanırım.......doğuranlar oldu ise gözleri aydın.....lohusa olmak ve bebek sorumluluğu cidden zor.....günler uykusuz ve eve hakim olamamanın vermiş olduğu sinir harbi ile geçiyor....arasıra kızımın uyku gülüşleride olmasa katlanmak güç....sanırım depresyondayım:)) umarm çıkarım
seninde çook az kalmış.. 5-6 günün var darısı başımıza. normal doğummuydu ?
beni merak etmeyin analr annem babam kardeşim hepsi dün geldi sabah 9 da gitcez hastaneye bgn ara ara girerim öptm sizi son durumlar neler gecmiş okuyamıyom
bizde bu sabah kahvaltıya gittik eşimle. yarın da annem kuaföre götürcek bi kaşlarımndan kurtulucam bi de dalgalı fön çektiricem oğluş güzel görsün annesinden korkmasın die
ayyy inanamıyorum valla yarın bu saatlerde çoktan kucağımda olacak.
12:30 da bebek gidecek odaya sanırım 13:00 gibi ben giderim odaya buluşuruz.:CüvCüv:
HEYECAN DORUKTA BAKIYORUM HERKESDE
süper bişi
kız rumelili aynı gün mü dogurduk yoksa::)))
uykusuzluk zor arkadaslar hala dogum yapmamıslara söylüyorum her fırsatta uyuyunnn:::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?