2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben geldim...

Hava çok güzel eve yeni geldik annem eşim ve oğluşumla sahildeydik yürüyüş yaptık d vitamini aldık alışveriş yaptık geldik muakkak güneşe çıkın .....

iiyim kızlar demirde cok ii masallah

sancı adet sancısına benziyordu ama cok daha siddetlisi
ama anlatılmaz yasanır::)))

didem sen anlat ben eşzamanlı olarak korku fimi efekti yapcam

saol canım bi ara arkadaşlar burda konuşuyorlardı yalancı sancı falan die bilen vardır dedim ben sezeryan olacağım için sancılanmamam lazımyasakkelime

hımmm benimki bebek hareketiyle beraber birden kasıklarımda bi sancı oluyor istem dışı bi bağırıyorum ayyy diye sora geçiyo :bbo:

canım aNLATTIĞINA GÖRE O SANCI DEĞİL BANADA OLUO ÖÖLE ANİDEN ACIYO SONRA GEÇİO

iyi valla ayy nasıl heyecanlıyım bende salı sabah 7 de giriorum dilekim Allah yardımcımız olsun

Aslına bakarsan aramızda 24 saat bile yok çiçek hala kaderdaş sayılırız hehehe.

Süper! Hadi bakalım haber bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.

çok teşekkür ederim canımcım inşallah hepimiz sasalim kucağımıza alıcaz.

ayyy merhabalarrrrrr çok heyecanlıyım bennn 24 saatten azkaldıııııı

ayyy biz birlikte giriyoruz di mi doğuma çok heyecanlı valla.
negüzelya iyiki kk varmış kaç kişiye kısmet olur böyle kader arkadaşlarıyla son ana kadar haberleşmek sohbet etmek derdini anlatmak süper heyecanı paylaşmak ayrıca güzelllllll

Didem güzel haberlerini almak hepimizi mutlu ediyor.
Diğer annelerde kendine gelsin yine hep beraber tartışır danışır bebekleri büyütürüz inşallah.

kimseler yok yine.
tabi haklısınız günlerden pazar hava güzel ve son günler tabi kim ister bilgisayar başında olmak heheh
ama ben yarından sonra yokum bir iki gün özlerim valla sizi bi vedalaşamadım yahu doğru dürüst.
neyse yine girerim akşam. zaten bu gece heyecandan uyurmuyum şüpeli.

:teytey:elevınya ve dozkancım ınşallah hemen alırız güzel bebış haberlerınızı,hepımızde kı bu tatlı heyecanlar hayatımızda hep güzellıklerle devam etsın ınşallah,ıkınızıde öpüyorum ve bol şans dılıyorum,dualarımız sızınle kıslar hade doğurunda gelın :içelim::sm_cool:

teşekkür ederim canım.İnşallah iyi dileklerinizle verdiiğiniz destek sayesinde en güzel şekilde alıp gelcez bebişleri kucağımıza.:Saruboceq::Saruboceq:

umarım bu güzel telaş bütün nisan anneleri için mutlulukla ve tatlı bebişlerinin mis kokularıyla sonuçlanır.:lepi::lepi:

ay ne bilim dilekim ya napcam ben die insan bilinmeyenden korkuo işte

bu arada kızlar yarın güzel haberlerinizi almayı bekliicez:) bööle miniklerinizi koklayın bizlerede dua edin nolur. Allah yardımcınız olsun.

Çiçek sakın canını sıkma tabiki heyecanlan ama kötü şeyler getirme aklına.
Epidurale olabildiğince sakin girmen gerek.
Ozaman çok daha çabuk uyuşuyosunv e herşey daha kolay oluyor.
Sen gülerek girip gülerek çıkacak bir tipsin bence.
Umarım ben de yine gülerek girip gülerek çıkıcam.
Mümkün olduğunca uzun uzun vedalaşmalar falan yapma ameliyata girerken.
Herşeyin tatlı bir bebişinin başının altından çıktığını düşün ve bu heyecanın tadını çıkar.
Düşünsene sancısız ağrısız yatıca bebişleri kucağımıza verişlerini bekliycez hep böyle düşün.

Biraz aceleci bi anne olarak takvimimizi hazırladım sonra zamanım olmazsa diye.
bakalım olmuş mu.

tamam Dilek im moralli girmeye çalışıcam yaroın gidim bende süsleniim bari çocuk annesini görünce korkmasın hihihihih

yaptır şöyle saçını başını kıl tüy yün yumak ne varsa kurtul.
tabi öncesinde uzun uzun yıkanmayı ihmal etme.
kim bilir bi daha ne zaman böyle acele etmeden banyo keyfi yapabilicez.lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…