kızlar ben geldim...
Hava çok güzel eve yeni geldik annem eşim ve oğluşumla sahildeydik yürüyüş yaptık d vitamini aldık alışveriş yaptık geldik muakkak güneşe çıkın .....
ben hiç bilmiom nası bişey
iiyim kızlar demirde cok ii masallah
sancı adet sancısına benziyordu ama cok daha siddetlisi
ama anlatılmaz yasanır::)))[/Q
hımmm benimki bebek hareketiyle beraber birden kasıklarımda bi sancı oluyor istem dışı bi bağırıyorum ayyy diye sora geçiyo :bbo:
ama anlatılmaz yasanır::)))
saol canım bi ara arkadaşlar burda konuşuyorlardı yalancı sancı falan die bilen vardır dedim ben sezeryan olacağım için sancılanmamam lazımyasakkelime
hımmm benimki bebek hareketiyle beraber birden kasıklarımda bi sancı oluyor istem dışı bi bağırıyorum ayyy diye sora geçiyo :bbo:
iyi valla ayy nasıl heyecanlıyım bende salı sabah 7 de giriorum dilekim Allah yardımcımız olsun
Süper! Hadi bakalım haber bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.
ayyy merhabalarrrrrr çok heyecanlıyım bennn 24 saatten azkaldıııııı
ama anlatılmaz yasanır::)))
:teytey:elevınya ve dozkancım ınşallah hemen alırız güzel bebış haberlerınızı,hepımızde kı bu tatlı heyecanlar hayatımızda hep güzellıklerle devam etsın ınşallah,ıkınızıde öpüyorum ve bol şans dılıyorum,dualarımız sızınle kıslar hade doğurunda gelın :içelim::sm_cool:
off canım sıkılıo yaaaaaaaaaaaaaa
tamam Dilek im moralli girmeye çalışıcam yaroın gidim bende süsleniim bari çocuk annesini görünce korkmasın hihihihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?