2009 Nisan Anneleri buraya

ohh bi de kese atiim kendime çıkınca kremleniim misss oliim ancak kendime gelirim zaten

hahah süper olmuş canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa güle güle kullan bakalım ben kilo verme tickerı yapcam

aslında oda lazım ya.
geçen bi üyede görmüştüm iki ticker birden vardı nasıl yapmışlar acep
bakmak lazım kesin sitede bi yerde onuda anlatıyolardır
ama artık biraz kilo verdikten sonra yaparım takvimicokacimcoook
bakarsın emzirirken kilo milo alırım hepten moral bozmasın takvim heheh

hahahah bence takvim orda durursa kilo alamayız sinirimiz bozulur hemen veririz gibime gelio.

2 tğicker bşirden miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii keşke yapabilsek süper olur

ayyy inanamıyorum valla yarın bu saatlerde çoktan kucağımda olacak.
12:30 da bebek gidecek odaya sanırım 13:00 gibi ben giderim odaya buluşuruz.:CüvCüv:
cnm ya beklenen gün geldi bak Allah sağlıkla kavuştursun bebişle seni inş. dularımız seninle
hayırlıhaberlerini bekliyoruz
çok heyecanlıyım oğluş içimde kpır kıpır hala inanamıourm onun etten kemikten 3 kiloluk bi insan olduğuna. salı sabahı kucağıma geldiğinde belki inanırım şoktayım galiba:)
aynen cnm bende yaa
sende gidiyosun oh ne güzel :a015:
ayyy merhabalarrrrrr çok heyecanlıyım bennn 24 saatten azkaldıııııı

senide Allah kurtarsın cnm

heeeeeeeeeeeeeee çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
kız bu muhtar nerde be
bende annemelrdeyim ananemler falan var arasıra bakarım artık içerde gel gel diolar

elevınya ve dozkan hayırlı doğumlar olsun mis kokulu bebişlerinizi sağ salim alın kollarınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz a.s.

vnm acayip çekirdek istiyo ya şöle tuzlu tuzlu ,
çiçek canı ına kavuşuyorsun valla en az senin kadar heyecanlıyım cnm benim yaa

mıhtar hoşgeldin jnımm

sabah çamaşırları astıktan sonra;

eşim yatıyordu..dokunmasam 12-1 kadar yatardı..bende annemlere kaçtım. kardeşim ve yiğenim de ordaydı..

3 gibi eşim geldi.. dışarda takıldık biraz..
arkadaşın çoçoğu 1 yaşına girmişti,,,partisine gidemecemiştik. hediyesini götürdük..
anca eve geldik..bir duşa girdim..bornozumu giydim.. hemen internetin başına geçtim...

benim günüm böyle geçtiii....sizler neler yaptınız..

elevınya ve dozkan yokmu kızlar...
bende burda olurlar diye düşündüm....

kızlar hayırlı doğumlar diliyorum......ne güzel yarın bebeklerinize kavuşacaklar....

kız biraz daha sabret ...
yeme şimdi tuzlu tuzlu...
zaten yeteri kadar şişdikkk

amaaaaaaaan salla ya şiştim zaten 74 kilo oldum inekler gibiyim:))

bende bugün 11 defalan kalktım kocişşin kalkmasını bekledim kim önce kalkarsa kahvaltıyı hjazırlar :))

baktımki benim koca benden kurnaz saat 11,30 oldu hala uyuyor yada uyuyormuş gibi yapıyor saçlarıyla oynaya oynaya ıuyandırıdm kahvaltıyı hazırladık birlikte:))

sonra bütün eve süpürge açtırdım
saat zaten 2 falan oldu sonra bi tv faslı buraya baktım kimseler yoktu ,
aayyy sonradan bi uyku bastırdı
yine uyuduk saat5ekadar sonra kalktık özdliğe gittik çay içmeye ancım hava bi bozdu üşüdüm içemeden kalktık çalıya gittik orda bi et mengal yedik dağ bayır dolaştık sonrada annemlere geldik işte

vnm acayip çekirdek istiyo ya şöle tuzlu tuzlu ,
çiçek canı ına kavuşuyorsun valla en az senin kadar heyecanlıyım cnm benim yaa

mıhtar hoşgeldin jnımm

sorma yaa ben bi garip oldummmmmmmmmmmm offff

ayy iyi yapmışsınız ya biz bi kahvaltıya gittik sonra eve süründük

Kalbim ağzımda göz yaşlarım her an akmak için hazır, içimde kocaman bi heyecan ve bilinmezliğin verdiği endişe var. Kalbim henüz doğurmamış olan anne adayları ve anne olmayı isteyen yüreklerle. Hep dua ediyorum. İnanılmaz şaşkın hissediyorum kendimi ve tuhaf. Bir anda herşeyi yapmak istiyorum ama bi o kadarda güçsüzüm.

Son 3 günümüz olması içime garip bi hüzün veriyo. Arada epidural konusunda tedirgin oluyorum. Aslında rahattım ama insanlar saçma salak konuşunca bilmeden etmeden ister istemez insanın siniri bozuluyo. Ama mantıklı düşününce olumsuz bişey olsaydı dr.um müsade etmezdi sonuçta isteyen benim. Dr.a teklif eden benim. Hiç istemiyorum narkoz almak, bebişimi ilk ben görmek istiyorum. Aslında normal doğum için fiziksel bi engelim yok ama psikolojik çok engelim var. Arada bu konuda da abuksabuk konuşanlar olsada çok da umrumda değil...Bu benim tercihim. Zaman bana bu 3 gün içinde ne gösterir bilee ama perşembeyi görmek kısmet olursa kararım kesin.Epidural Sezeryan. Bazen vicdan savaşı veriyorum bu konuda tabiki etrafımdaki insanların yüzünden..

Başta Elevinya ve Dozkan olmak üzere, Allah tüm doğumu bekleyenlere yardım etsin!!

kız bu duygusallık niye şimdi...

şurda yavruna kavuşmana ne kaldı....

bu arada sen hala cinsiyetini öğrenmedin dimiii..

senin ayrı bir heyecanında var -- acaba ne olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…