Kalbim ağzımda göz yaşlarım her an akmak için hazır, içimde kocaman bi heyecan ve bilinmezliğin verdiği endişe var. Kalbim henüz doğurmamış olan anne adayları ve anne olmayı isteyen yüreklerle. Hep dua ediyorum. İnanılmaz şaşkın hissediyorum kendimi ve tuhaf. Bir anda herşeyi yapmak istiyorum ama bi o kadarda güçsüzüm.
Son 3 günümüz olması içime garip bi hüzün veriyo. Arada epidural konusunda tedirgin oluyorum. Aslında rahattım ama insanlar saçma salak konuşunca bilmeden etmeden ister istemez insanın siniri bozuluyo. Ama mantıklı düşününce olumsuz bişey olsaydı dr.um müsade etmezdi sonuçta isteyen benim. Dr.a teklif eden benim. Hiç istemiyorum narkoz almak, bebişimi ilk ben görmek istiyorum. Aslında normal doğum için fiziksel bi engelim yok ama psikolojik çok engelim var. Arada bu konuda da abuksabuk konuşanlar olsada çok da umrumda değil...Bu benim tercihim. Zaman bana bu 3 gün içinde ne gösterir bilee ama perşembeyi görmek kısmet olursa kararım kesin.Epidural Sezeryan. Bazen vicdan savaşı veriyorum bu konuda tabiki etrafımdaki insanların yüzünden..
Başta Elevinya ve Dozkan olmak üzere, Allah tüm doğumu bekleyenlere yardım etsin!!
o saçma salak konuşanları kaale alma onlar epiduralin çok yaygın ve güvenilir olduğunu bilmiolar. asıl normal sezryan daha riskli. onun dışında aynı garip duygular ve şaşkınlık bendede var :) çok garibim gülsemmi ağlasammı bilmiorum
evet ama herkesin söölediği ortak nokta bebişi eline alıncaaaaaaaaaaaa bu duyguların yerini derin bi aşk alıo
kız bu duygusallık niye şimdi...
şurda yavruna kavuşmana ne kaldı....
bu arada sen hala cinsiyetini öğrenmedin dimiii..
senin ayrı bir heyecanında var -- acaba ne olacak....
Ay çiçek sorma uyuştum sanki. Bende biliyorum narkozun etkisi hem bende hemde bebekte olumsuz bişey. Sonuçta bacaklarımın uyuşması geçince normal halimde olucam. Narkoz alsam 8 saat sersemlicem, bişey yiyemicem, yürüyemicem, bebeğe geçicek sütümden..vs.. İşte insanlar salak illa olumsuzluk yaratıcaklar ya! Bu durumda bile konuşacak cümleleri var. Kociş dünyadan bi haber asla karışmıyo bu konulara hiç yorum daki yapmadı nasıl istrsen dedi. Sonuçta dr.a güveniyo o da..
Bende hep o anı düşünüp teselli oluyorum ya. Kocişten sonra yaşadığım ikinci heyecanım olucak bebişim (işallah)
iyi bak anneni kandırdın mı iş bitmiş zaten gerisini de umursama bile:) benim kayınalide de baştan beri tepkili ama biz böyle karar verdik dioruz susturoruz yapacak bişey yok elalemin ağzı torba deilki büzesin di mi
kız şirvaaaaaaaaaaaaan bi CE EEEEEEEEEEE dedin kayboldun yahu
april senin kızın olcak gibi geliyor bana yoksa öğrendinmi cinsiyeti?
benimde ne olcağım hala belli değil normami sezeryanmı hayırlısı olsun hakkımızda
kız şirvaaaaaaaaaaaaan bi ce eeeeeeeeeee dedin kayboldun yahu
şirvan bugün çamaşır oldu çıktı zaten.
Muhtaaaaarrr bitiremedin mi 3 parça minicik şeyi yıkayıp ütülemeyidelikafadulden
yok kız -- burdayım ...
Duştan sonra bornozla ekranın karşına geçmiştim.
Yağlandım geldim...giyindim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?