2009 Nisan Anneleri buraya

o saçma salak konuşanları kaale alma onlar epiduralin çok yaygın ve güvenilir olduğunu bilmiolar. asıl normal sezryan daha riskli. onun dışında aynı garip duygular ve şaşkınlık bendede var :) çok garibim gülsemmi ağlasammı bilmiorum

Benimle birlikte günü aynı olan bi arkadaşımda yarın sabah doğum yapıcak. Az önce konuştum hala sütümü de içim, yoğurdumu da yiyim derdinde. Dedim sınavdan önce çalışan çocuklar gibisin.kaydirigubbakcemile3 Nolucak sanki 1 bardak sütle bebek 1 kilo daha mı alıcakkaydirigubbakcemile3 O kadar heyecanlı ki saçmalıyo kısaca. İçme süt falan gaz yapar yarın hem de bağırsaklarını çalıştırır bu seferde wc. sorunu çıkar dedim. Ay doğru diyosun diyo:)) O kadar durmuşki kafası düşünemiyo bile zavallım
Şu düştüğümüz hallere bak, anne olmak bu herhalde:CüvCüv:

Ay çiçek sorma uyuştum sanki. Bende biliyorum narkozun etkisi hem bende hemde bebekte olumsuz bişey. Sonuçta bacaklarımın uyuşması geçince normal halimde olucam. Narkoz alsam 8 saat sersemlicem, bişey yiyemicem, yürüyemicem, bebeğe geçicek sütümden..vs.. İşte insanlar salak illa olumsuzluk yaratıcaklar ya! Bu durumda bile konuşacak cümleleri var. Kociş dünyadan bi haber asla karışmıyo bu konulara hiç yorum daki yapmadı nasıl istrsen dedi. Sonuçta dr.a güveniyo o da..

kız bu duygusallık niye şimdi...

şurda yavruna kavuşmana ne kaldı....

bu arada sen hala cinsiyetini öğrenmedin dimiii..

senin ayrı bir heyecanında var -- acaba ne olacak....

Zaten sorun da o ya Şirvancım, vakit az kaldı ondan sıkıştık böle:))) Köşe bucak kaçıyoruz herşeyden..
Cinsiyet konusunda da yorun yokdelikafadulden Belkide ben biliyorumdurşakkıdı Ya da süpriz olur:1ninca:

ya evet epiduralde hiç ağrımız olmuo hem bebişe geçen hiçbişey de yok o ne güsel. sezeryanın en ağrılı zamanları yine epidural takılı olcak hiçbişey hissetmiicez.
ya benim annem bile karşı çıktı ama en sonunda sustu insanlar ööle sonuçta omurilikle ilgili olunca ister istemez tırsıolar. kulağını tıka bildiğini oku o senin ve kocişinin bebeği.

Bende hep o anı düşünüp teselli oluyorum ya. Kocişten sonra yaşadığım ikinci heyecanım olucak bebişim (işallah)

hihihih aynen :lepi:

Benim annem en çok karşı çıkan kişiydi, fakat ananemin hastanede yattığı sürede onunda epidural olması söz konusu olunca orada konuşmuş anestezistlerle hemşire ve dr.larla ve kafasına yatmış. Hatta şimdi o diyo a çok iyiymiş öyle olsn diye:)) İşte her işte bi hayır vardır ya. Bu arada orada yan odada bi hemşire epiduralle doğum yapmış onuda görmüş canlı canlı iyice kafasına yattı. Ama ananeme yapamamışlar epidural yaşlı olduğu için kemikleri tutmamış epidural iğnesini, anestezi uygulamışlar.

iyi bak anneni kandırdın mı iş bitmiş zaten gerisini de umursama bile:) benim kayınalide de baştan beri tepkili ama biz böyle karar verdik dioruz susturoruz yapacak bişey yok elalemin ağzı torba deilki büzesin di mi

Benim kayınvalide kıyameti koparıyo normal doğum diye. Ben kolay yaparmışım hiç anlamazmışım ..vs..Bi 5 dak. onun söylediklerini dinliyorum sanki masal gibi anlatıyo doğumu, ay diyorum ya ben aptalmıyım bekliyim zamanımı:))) Sonra aklım başıma geliyo yok anne diyorum ben en iyisi kararımdan dönmiyim. Peki diyo yarım ağız 1 saat 2 saat sonra yine başlıyo:))) O da haklı kendince benim kesilip biçilmemi istemiyo ama bende haklıyım yaaakaydirigubbakcemile2

yapacak bişey yok aslında doğru yada yanlış olsada insanların kararlarına saygı duymaları gerekio büyüklerin. yanlışsada yaşayarak öğrenmeliyiz çocuk yapmayı seçtiysek doğum şeklini de seçebilecek olgunluktayız demektir. keşke bizi cahil dünkü çocuk gibi görmeseler.

Ay doğum bi yana ayrıca kocaman bi soru işareti de emzirmek konusunda var:sm_confused: Napıcam ben? nasıl emzircem? Bin tane soru-tatlicadiarzu-

april senin kızın olcak gibi geliyor bana yoksa öğrendinmi cinsiyeti?

benimde ne olcağım hala belli değil normami sezeryanmı hayırlısı olsun hakkımızda

Still tee içiorum ben birkaç gündür illaki emziririz yaa Allah bizi böyle yaratmış bize özgü bi terslik olduğunu sanmıorum. bu konuda ne kadar relax olursak sütüm bol olucak dersek öyle olurmuşuz sakın olumsuz düşünme insan beyni ona göre süt üretimine başlıo

Ay bak yine sancılar geliyo-tatlicadiarzu- Konuştuk konuştuk çağırdık sanki. Dur bakiim artarsa uzanırım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…