2009 Nisan Anneleri buraya

kuzum dokrtorun en son ne zaman karar verecek doğumuna?
valla çiçekçim bu cuma randevum var bakçak bebiş hala yüzü dönükse
sezeryan tarihi verir heralde
ama bende dicemki ben sancılarım gelene kadar beklemek istiyorum
sancılar başlayınca hemen gelirim hastaneye bakarsın bidaha dönememişse yine hemen sezeryana alırsın dicem
aklım karışık valla
yok kız -- burdayım ...
Duştan sonra bornozla ekranın karşına geçmiştim.
Yağlandım geldim...giyindim bu arada
kocayla yağlıu güreşmi yapcan kızzz:roflol:
oh oh ben artık yağlanmayı bıraktım gibi harita gibi oldum valla

Ay bak yine sancılar geliyo-tatlicadiarzu- Konuştuk konuştuk çağırdık sanki. Dur bakiim artarsa uzanırım biraz.

cnm bu sancılar nasıl bişey biraz anlatsana tarif edebilrimiisin??

heee anacım ne ertik .. eskiden banyodan çıktıktan sonra peşimde koşardı...

şimdi kafasını çevirip bakmıyor...

rahatladınmı canım dedi sadece ((( :çok üzgünüm:

aynen yaaa
kaderin bölesine yazıklar olsun
bende bugün açtım o muhabbetleri
benimkisinde tık yok valla bebiş herşeyden önce geliyormuş
anam biz azmışız valla
laelaelaelaelae

Ay bak yine sancılar geliyo-tatlicadiarzu- Konuştuk konuştuk çağırdık sanki. Dur bakiim artarsa uzanırım biraz.

aman gelmesin sancı falan dinlen azcık

heee anacım ne ertik .. eskiden banyodan çıktıktan sonra peşimde koşardı...

şimdi kafasını çevirip bakmıyor...

rahatladınmı canım dedi sadece ((( :çok üzgünüm:

hepimiz aynı dertten muzdaribiz ya:) zaten bizimki benim ablam artık kocam değil öyle dio unutmuş ööle şeyleri

bende diyorum doğumdan sonrada ben vermicem
yalvarcan bi kere kere heheheheh:))sinir ettim aadamı istiyeceği varsda artık inadından istemez heheh

ya sultan aslında bu azgınlık deil insan biyerden sonra kendini kadın gibi hissetmio ne yazıkki ben kendimi evde yaşayan damızlık kutsal nesne gibi hissediorum şuan:)

aman gelmesin sancı falan dinlen azcık

hepimiz aynı dertten muzdaribiz ya:) zaten bizimki benim ablam artık kocam değil öyle dio unutmuş ööle şeyleri

azdık tabiii şeker.... kaç aydır kardeş gibiyiz...

bizimki bugün ağzından çıkardı ama...,

çıkar artık şu veleti,, özledim vallla..kaç aydır bişey yapmıyoruz...

benim adam da azdı valla anacım.. ,

çıkarmakla bitmiyorki.. 40 günde sonrası var...

yazıkkk bizeee...

Son düzenleme:
ya sultan aslında bu azgınlık deil insan biyerden sonra kendini kadın gibi hissetmio ne yazıkki ben kendimi evde yaşayan damızlık kutsal nesne gibi hissediorum şuan:)

damızlık inekcim -- 2 günün kaldı... bak canına kavuşacaksın.....

bizim kim bilir ne zaman gelecek....

bu arada dozkanın tarihi kaçtı....seninkiyle aynı mı --listeye ekliyeceğim..

38*3 müüü

aynen cnm yaa
artık diyorumki ya bebek gelsin bebekli hayatıma başlayayaım yada taaa en başa dönmek istiyorum hamile kalmadan önceki dönemime fotolarıma bakıyorumda ağlayacağım geliyor ühühühüh

hee bizimnkide diyor bi doğurda diyorda biraz uğraştırmayı düşünüyorum hihihihkaydirigubbakcemile3

Merak edenler için; bu sancıları açıklıyim regli sancısına benzeyen göbeğin alt kısmında karıncalanma ya da iğne batması gibi bi his veren sancılar. Tabi bu esnada bebek geriniyo ve bu gerginlikte rahatsızlık veriyo sancıyla beraber. Artı olarakta aşağıya doğru bebeğin başıyla ittiğini hissediyorum o da orada yeni ve ayrı bi ağrıya neden oluyo. Bacaklarımı birbirine yapıştırıp sımsıkı tutma hissi geliyo. Sanki bebek çıkıcak gibi oluyorum. Araştırdığım kadarıyla bu sancılar çok şiddetli olursa ve belden karına doğru gelirse doğuruyoruz demek olcakmış:)))

bende yarın kontrole gideceğim...bakalım küçük bey nasıllar...

doktora soracam ben ne zaman doğururum diye...

bana da gün versin canım .. olmuyor böyle ..herkesin günü belli..

normaol istiyoruz diye belirsizlik olmazkiiii

off bu bebiş çok fena dövüyo içerden yaa
son haftalar hareketler azalır diolar ama bizimki arttı

kızlar bu arada şenayı iki cadı çok yoruo galiba giemio foruma hiç yazık

benimde bazen oluyor,, ama çok şiddetli değil...

ben şanki işeyecekmişim gibi oluyor... hemen bacaklarımı kapatıp sıkıştırıyorum....

evet canım 38+3 de o doğuruo 38+4 de ben

aynen yaa insan formundaymışız

hmmmmmmmmmmm bu anlattıklarının hepsi bende çok sık oluooooooooooooooo-tatlicadiarzu-

Ay bende merak ediyorum Şenayı. Acaba muhtar yarın bi arasamı, yada salı falan 1 hafta olcak hiç ses veremedi.

benimde bazen oluyor,, ama çok şiddetli değil...

ben şanki işeyecekmişim gibi oluyor... hemen bacaklarımı kapatıp sıkıştırıyorum....

evet canım 38+3 de o doğuruo 38+4 de ben

aynen yaa insan formundaymışız

hmmmmmmmmmmm bu anlattıklarının hepsi bende çok sık oluooooooooooooooo-tatlicadiarzu-

Ay doğru ifade edebilmeme sevindim. Benimkiler gece tutuyo yada sabah karşı ama yazdığım kadar hafif değil. Böle beni kıvrandırıp iki büklüm yapacak kadar şiddetli ve geldimi 10-15 dak sürüyo. Doğum sancıları kesik kesik olurmuş. Bunlar çakma sancıgamyoncuiremsu

evet aslında onlar tahmini bi süre verebilir bi durumuna falan baksın baran bey napıomuş:)

kız bütün ekran karşısında oturuyordu...
şimdi girmiyor...kızlar nasıl acaba?

biri ağlayınca diğeride ağlıyormudur...

çakma sancı ayy gerçeği gelmesin daha zaten

kız bütün ekran karşısında oturuyordu...
şimdi girmiyor...kızlar nasıl acaba?

biri ağlayınca diğeride ağlıyormudur...

kesin düşünsene uyanıodur diğeride ağlıodur beraber acıkıolar ayyyyyyyyyyyy 2 kat bez hem bebekler ufak yıkayamıolardır bile Allah yardım etsin ikiz çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…