hımm erotik hamile seni
valla çiçekçim bu cuma randevum var bakçak bebiş hala yüzü dönüksekuzum dokrtorun en son ne zaman karar verecek doğumuna?
kocayla yağlıu güreşmi yapcan kızzz:roflol:yok kız -- burdayım ...
Duştan sonra bornozla ekranın karşına geçmiştim.
Yağlandım geldim...giyindim bu arada
Ay bak yine sancılar geliyo-tatlicadiarzu- Konuştuk konuştuk çağırdık sanki. Dur bakiim artarsa uzanırım biraz.
heee anacım ne ertik .. eskiden banyodan çıktıktan sonra peşimde koşardı...
şimdi kafasını çevirip bakmıyor...
rahatladınmı canım dedi sadece((( :çok üzgünüm:
Ay bak yine sancılar geliyo-tatlicadiarzu- Konuştuk konuştuk çağırdık sanki. Dur bakiim artarsa uzanırım biraz.
heee anacım ne ertik .. eskiden banyodan çıktıktan sonra peşimde koşardı...
şimdi kafasını çevirip bakmıyor...
rahatladınmı canım dedi sadece((( :çok üzgünüm:
cnm bu sancılar nasıl bişey biraz anlatsana tarif edebilrimiisin??
aynen yaaa
kaderin bölesine yazıklar olsun
bende bugün açtım o muhabbetleri
benimkisinde tık yok valla bebiş herşeyden önce geliyormuş
anam biz azmışız valla
laelaelaelaelae
aman gelmesin sancı falan dinlen azcık
hepimiz aynı dertten muzdaribiz ya:) zaten bizimki benim ablam artık kocam değil öyle diounutmuş ööle şeyleri
ya sultan aslında bu azgınlık deil insan biyerden sonra kendini kadın gibi hissetmio ne yazıkki ben kendimi evde yaşayan damızlık kutsal nesne gibi hissediorum şuan:)
ya sultan aslında bu azgınlık deil insan biyerden sonra kendini kadın gibi hissetmio ne yazıkki ben kendimi evde yaşayan damızlık kutsal nesne gibi hissediorum şuan:)
azdık tabiii şeker.... kaç aydır kardeş gibiyiz...
bizimki bugün ağzından çıkardı ama...,
çıkar artık şu eveti,, özledim vallla..kaç aydır bişey yapmıyoruz...
benim adam da azdı valla anacım.. ,
çıkarmakla bitmiyorki.. 40 günde sonrası var...
yazıkkk bizeee...
Merak edenler için; bu sancıları açıklıyim regli sancısına benzeyen göbeğin alt kısmında karıncalanma ya da iğne batması gibi bi his veren sancılar. Tabi bu esnada bebek geriniyo ve bu gerginlikte rahatsızlık veriyo sancıyla beraber. Artı olarakta aşağıya doğru bebeğin başıyla ittiğini hissediyorum o da orada yeni ve ayrı bi ağrıya neden oluyo. Bacaklarımı birbirine yapıştırıp sımsıkı tutma hissi geliyo. Sanki bebek çıkıcak gibi oluyorum. Araştırdığım kadarıyla bu sancılar çok şiddetli olursa ve belden karına doğru gelirse doğuruyoruz demek olcakmış:)))
damızlık inekcim -- 2 günün kaldı... bak canına kavuşacaksın.....
bizim kim bilir ne zaman gelecek....
bu arada dozkanın tarihi kaçtı....seninkiyle aynı mı --listeye ekliyeceğim..
38*3 müüü
aynen cnm yaa
artık diyorumki ya bebek gelsin bebekli hayatıma başlayayaım yada taaa en başa dönmek istiyorum hamile kalmadan önceki dönemime fotolarıma bakıyorumda ağlayacağım geliyor ühühühüh
hee bizimnkide diyor bi doğurda diyorda biraz uğraştırmayı düşünüyorum hihihihkaydirigubbakcemile3
Merak edenler için; bu sancıları açıklıyim regli sancısına benzeyen göbeğin alt kısmında karıncalanma ya da iğne batması gibi bi his veren sancılar. Tabi bu esnada bebek geriniyo ve bu gerginlikte rahatsızlık veriyo sancıyla beraber. Artı olarakta aşağıya doğru bebeğin başıyla ittiğini hissediyorum o da orada yeni ve ayrı bi ağrıya neden oluyo. Bacaklarımı birbirine yapıştırıp sımsıkı tutma hissi geliyo. Sanki bebek çıkıcak gibi oluyorum. Araştırdığım kadarıyla bu sancılar çok şiddetli olursa ve belden karına doğru gelirse doğuruyoruz demek olcakmış:)))
off bu bebiş çok fena dövüyo içerden yaa
son haftalar hareketler azalır diolar ama bizimki arttı
kızlar bu arada şenayı iki cadı çok yoruo galiba giemio foruma hiç yazık
benimde bazen oluyor,, ama çok şiddetli değil...
ben şanki işeyecekmişim gibi oluyor... hemen bacaklarımı kapatıp sıkıştırıyorum....
evet canım 38+3 de o doğuruo 38+4 de ben
aynen yaa insan formundaymışız
hmmmmmmmmmmm bu anlattıklarının hepsi bende çok sık oluooooooooooooooo-tatlicadiarzu-
bende yarın kontrole gideceğim...bakalım küçük bey nasıllar...
doktora soracam ben ne zaman doğururum diye...
bana da gün versin canım .. olmuyor böyle ..herkesin günü belli..
normaol istiyoruz diye belirsizlik olmazkiiii
off bu bebiş çok fena dövüyo içerden yaa
son haftalar hareketler azalır diolar ama bizimki arttı
kızlar bu arada şenayı iki cadı çok yoruo galiba giemio foruma hiç yazık
Ay doğru ifade edebilmeme sevindim. Benimkiler gece tutuyo yada sabah karşı ama yazdığım kadar hafif değil. Böle beni kıvrandırıp iki büklüm yapacak kadar şiddetli ve geldimi 10-15 dak sürüyo. Doğum sancıları kesik kesik olurmuş. Bunlar çakma sancıgamyoncuiremsu
kız bütün ekran karşısında oturuyordu...
şimdi girmiyor...kızlar nasıl acaba?
biri ağlayınca diğeride ağlıyormudur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?