hımm ebru mu valla haberim yok hiç inşallah o da doğurmuştur
kız ne şirin bi beşik bu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
ya Şirvan belki ben çok aceleciyim ama korkudan biizmkinin beşiği 1 aydır hazır şekilde bekliyo oğlanı çantalar 2 haftadır bagajda zaten ay ne biliiiiiiiiiiiiiiiim bence yavaştan hazırla bunların sağı solu belli olmuo bebek bunlar
esasında bu mahallede bi de ebe olsa problem olmiicaktı ama herkesi sıradan geçirirdi valla april
kız ne şirin bi beşik bu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
ya Şirvan belki ben çok aceleciyim ama korkudan biizmkinin beşiği 1 aydır hazır şekilde bekliyo oğlanı çantalar 2 haftadır bagajda zaten ay ne biliiiiiiiiiiiiiiiim bence yavaştan hazırla bunların sağı solu belli olmuo bebek bunlar
Bugün kocişe bizim listey gösterdim, çok şaşırdı.O da arada soruyo malum herkesin zamanı yaklaştı ya. Arada bi var mı doğuran diyo:)) Listemizi görünce, baya sistemli çalışıyosunuz diyo. Bazı sorular sordu doğurandan nası haber alıyosunuz, kim biliyo, ya sorumlu kişi doğurursa nolucak..vs gibi her birine cevap alınca şok içinde siz bi parti falan kurup çalışsanıza başarılı olursunuz diyokaydirigubbakcemile3
elevınya ve dozkan hayırlı doğumlar olsun mis kokulu bebişlerinizi sağ salim alın kollarınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz a.s.
elevınya ve dozkan yokmu kızlar...
bende burda olurlar diye düşündüm....
kızlar hayırlı doğumlar diliyorum......ne güzel yarın bebeklerinize kavuşacaklar....
Kalbim ağzımda göz yaşlarım her an akmak için hazır, içimde kocaman bi heyecan ve bilinmezliğin verdiği endişe var. Kalbim henüz doğurmamış olan anne adayları ve anne olmayı isteyen yüreklerle. Hep dua ediyorum. İnanılmaz şaşkın hissediyorum kendimi ve tuhaf. Bir anda herşeyi yapmak istiyorum ama bi o kadarda güçsüzüm.
Son 3 günümüz olması içime garip bi hüzün veriyo. Arada epidural konusunda tedirgin oluyorum. Aslında rahattım ama insanlar saçma salak konuşunca bilmeden etmeden ister istemez insanın siniri bozuluyo. Ama mantıklı düşününce olumsuz bişey olsaydı dr.um müsade etmezdi sonuçta isteyen benim. Dr.a teklif eden benim. Hiç istemiyorum narkoz almak, bebişimi ilk ben görmek istiyorum. Aslında normal doğum için fiziksel bi engelim yok ama psikolojik çok engelim var. Arada bu konuda da abuksabuk konuşanlar olsada çok da umrumda değil...Bu benim tercihim. Zaman bana bu 3 gün içinde ne gösterir bilee ama perşembeyi görmek kısmet olursa kararım kesin.Epidural Sezeryan. Bazen vicdan savaşı veriyorum bu konuda tabiki etrafımdaki insanların yüzünden..
Başta Elevinya ve Dozkan olmak üzere, Allah tüm doğumu bekleyenlere yardım etsin!!
iyi geceler herkese...herkes iyidir umarım..yarın benimde doktor kontrolüm var.artık herşeyi sorucam bakalım..sezeryan olayım mı?yoksa daha ne kadar beklemeliyiz? bebeğim sıkılıyomu acaba içerde?yada suni sancı verilerek doğum yapılabilir mi hiç sancısı olmayan biri?çatı muayenesini yapsanız da bebek kiloluysa normal doğum için müsaitmiyim ? benim doktor çatı muayenesini doğum başlayınca yapıyo..off bi sürü soru var kafamda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?