2009 Nisan Anneleri buraya

ebru girmemiş bugün...doğurmuş mudur acaba?

yarın onunda kontrolü vardı... bakalım görecekmiyim... aynı hastane ye gidiyoruz...

biraz önce bu yatağın örtülerini yıkadım...
şuan erken diye puseti kurmadım....

ne zaman kursam acaba ?
heyecanlanıyorum...

kız ne şirin bi beşik bu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
ya Şirvan belki ben çok aceleciyim ama korkudan biizmkinin beşiği 1 aydır hazır şekilde bekliyo oğlanı çantalar 2 haftadır bagajda zaten ay ne biliiiiiiiiiiiiiiiim bence yavaştan hazırla bunların sağı solu belli olmuo bebek bunlar

Bugün kocişe bizim listey gösterdim, çok şaşırdı.O da arada soruyo malum herkesin zamanı yaklaştı ya. Arada bi var mı doğuran diyo:)) Listemizi görünce, baya sistemli çalışıyosunuz diyo. Bazı sorular sordu doğurandan nası haber alıyosunuz, kim biliyo, ya sorumlu kişi doğurursa nolucak..vs gibi her birine cevap alınca şok içinde siz bi parti falan kurup çalışsanıza başarılı olursunuz diyokaydirigubbakcemile3

Bencede hazırla Şirvan. Son günler iyice pusulan şaşıyo doğru düzgün hiçbişeyi yapamıyosun. Hem de bebeklerin sağı solu belli olmuyo bende katılıyorum çiçeğe

bu beşik yiğenimindi... 5-6 ay kullandı sadece ..şimdi bizimkine sıra geldi....
ne bilim erken geldi.. kurmadım...

salı günü temizlik yaptırtım ondan sonra kurarım bende.....

çok sistemli çalışırız biz......:sm_cool::sm_cool:

biraz önce bu yatağın örtülerini yıkadım...
şuan erken diye puseti kurmadım....

ne zaman kursam acaba ?
heyecanlanıyorum...

iyi günlerde kullansın bebişin şirvancım biz pek aceleciyiz sana göre 1 ay falan oldu hazır bekliyoz yani nerdeyse tozdan yıkanası geldi eşyaların kaydirigubbakcemile3

Bende kaçıyorum kızlar bi yandan sancı bi yandan kıramp. Kötü olmadan yatim bari
İyi geceler herkese... Dozkan ve Elevinya yarın iyi haberlerinizi bekliyoruz...Allah yardımcınız olsun. Bide benim canım arkadaşım var o da sabah kavuşucak kızıyla ona da ayrı heyecanlıyım

aaa ne yapalım biz anca izine çıktık...

bende bundan sonra hazırlık yapacağım...

çamaşırları biile bugün yıkadım...

yarın hastaneden sonra ütü yapacam

şirvancım yardım eden yokmu?yakın olsa ben geleyim dicem zor bu zamana kadar çalıştın şimdi evde iş bitermi eskiden olsa neyse şimdi iki ileri bi geri iş yapıyom kolay gelsin

iyi geceler herkese...herkes iyidir umarım..yarın benimde doktor kontrolüm var.artık herşeyi sorucam bakalım..sezeryan olayım mı?yoksa daha ne kadar beklemeliyiz? bebeğim sıkılıyomu acaba içerde?yada suni sancı verilerek doğum yapılabilir mi hiç sancısı olmayan biri?çatı muayenesini yapsanız da bebek kiloluysa normal doğum için müsaitmiyim ? benim doktor çatı muayenesini doğum başlayınca yapıyo..off bi sürü soru var kafamda...

3 günün kalmış tam 40 sın inanamıyrum ben 37deyim sendeki heycanı düşünemiyorum
sağsalim allah eine versin bebişini

elevınya ve dozkan hayırlı doğumlar olsun mis kokulu bebişlerinizi sağ salim alın kollarınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz a.s.

Teşekkür ederim köftecim. umarım tam gününde sağlıkla sende kucağına alırsın bebeğini.

elevınya ve dozkan yokmu kızlar...
bende burda olurlar diye düşündüm....

kızlar hayırlı doğumlar diliyorum......ne güzel yarın bebeklerinize kavuşacaklar....

Muhtar ben ara ara girdim ama karşılaşamadık. Artık dönünce görüşürüz nasıl olsa sen daha buralarda olursun.Güzel dileklerin için teşekkürederim.

Takma kimsenin lafını ben yaşadım ve tekrar tek seçimim epidural oldu. Yarın ameliyattan sonra yazarım yeniden tavsiye ediyorum diye. Umarım Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlere.

Maşallah ne sabırlıymışsın hala sormadın mı sen bu soruları. Az kalsın senin bebiş sorgusuz sualsiz gelecekmiş zaten 40. haftadasın.Umarım normal ve zamanında olur doğumun.

EVET KIZLAR BENİM İÇİN BÜYÜK GÜN YARIN. HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜREDİYORUM.

Şirvan ya da çiçek size mesaj atarım çıkınca muhtemelen 14:00 civarı anca fırsat bulurum.
Mahalle size emanet görüşmek üzere.
kaydirigubbakcemile5

günaydın hatun gızlaaar,

bu sabah nöbeti devraldım, saat 4 te kalktım..çiçeğin limonlu kekinden yaptım, şimdi fırında pişiyo bakalım nasıl olacak :))))) kociş mikser sesine ya uyanmadı yada beni iplemedi uyuyo mışıl mışıl...ama komşular ne durumdadır bilmiyorum..duymamışlardır umarım sesleri!!!

haftasonları kocişten bana fırsat kalmadığı için giremiyorum, ama baktım haftasonu vukuatsız geçmiş..bu hafta doğum çok allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…