günaydın hatun gızlaaar,
bu sabah nöbeti devraldım, saat 4 te kalktım..çiçeğin limonlu kekinden yaptım, şimdi fırında pişiyo bakalım nasıl olacak :))))) kociş mikser sesine ya uyanmadı yada beni iplemedi uyuyo mışıl mışıl...ama komşular ne durumdadır bilmiyorum..duymamışlardır umarım sesleri!!!
haftasonları kocişten bana fırsat kalmadığı için giremiyorum, ama baktım haftasonu vukuatsız geçmiş..bu hafta doğum çok allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar demin nişanım geldi:) doktorumu aradım burda amerikan hastanesinin kliniği var oraya git bi baktır doğumun hemen başlayacağını göstermez nişanın gelmesi dedi. suyum gelirse veya sancım tutarsa bugün erken alabilirmişama daha tık yok. bişey olmazsa daha kuaföe gidicem
günaydın... umarım iyisindir...dozkan ve elevinya dualarımız sizinle inşallah yavrularınızı sağ salim kucaklarınıza alırsınız....
Çicekkkkkkkkkkkkkkkk alem kadınsn yahu ..rahat mı diyeyim yoksa şokta mı anlamadım ....dr. kesin yarına kadar beklersin dedi mi Allah korusun bi de sezercikten önce gece gitmeyin dr. amcanın yanına
çiçek nişanın nasıl geldi çok mu ?ne bilim klinikte olumsuz bişey görmediler. bi de ne korkucam en fazla doğururum yani di mi
valla cicek ...sana bir kez daha hayran kaldım arkadasım supersın....kız ben 3-4 gündür hazırlık sancıları cekiyorum her seferinde "ay ay " diye panik yapıyom nişan görsem herhalde "ayyyyyyyyyyyyyy" diye gidrim kaydirigubbakcemile3
yalnız değilsin dimi...yanında kim var.....
Günaydııııııııııınnnn!!!!!!!!!
Kızlar sabah benim de nişanım geldi.Kontrolüm ardı zaten ben de panik olmadım hiç.Yattım uyudum yani.
Az önce de dktordan geldik veeeeeee 5-5,5 gibi sezerana giriyorum.Ben normal istiyordum biliyorsunuz ama doktorum tekrar çatı muayenesi yaptı ve sezeryana karar verdi.Ben de eve geldim banyomu yaptım birazdan da kuaföre gideceğim ama hala çok şaşkınım.:1shok:
çiçek nişanın nasıl geldi çok mu ?
bende çok korkuyorum pembemsi birşeyler geldi sabah ama benim daha çok var tarif etsene bi cnm sana zahmet
saol cnm bir arayayım tşk.ederimsev_rey...ciceten önce atladım ama ne olur ne olmaz diye yine de bir dr. ara...cunku benim dr. akıntının yoğunluğunun ve seklinin farklı olabileceğini herhangi supheli durumda haberdar etmemi soylemişti.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?