2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın e toprak..kız bu saatte kek mi yaptın maşallah..:))

dozkan ve .......... ayyy bi kişi da vardı off ismi aklıma gelmio şimdi geçmişede bakmıyı yaa anladınız siz onu allah ikisinde yardım etsin hayırlısı ile bebişlerini alsınlar kucaklarına inşallah..darıdı biz kesilmeyi bekleyen kurbanlıkların başına...:)))))))

ya kızlar bide dün gece konuşmuşsunuz aynı dert bende de var epidurale herkes karşı ne yapcam ben yaa..tamamen bayılmak istemiyorum ama epi den de korkuyorum valla..tam karar verdim epi olsun diyorum biri kanıma girio felç melç bisürü bişey diyolar pöffff..kızlar bişey olmaz demi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

kızım o saatte kurabiye canavarı bile uyuyodur hahahahha ilk defa duydum 4 te kek yapanı maşallah bu ne hamaratlık canımmmmmmmmmmmmmmmmm:)) bu arada afiyet olsun süper olmuştur kesin

Bu arada günaydın bende erkenciyim uyuyamadım heyecan yaptım yarın için

croxilex korkulacak bişey yok epiduralde hatta anestezi de uyanamama şansın var ama epiduralde son zamanalarda dyulan hiçbişey yok belki yöntem ilk uygulanırken birkaç tatsız vaka olmuş olabilir ama şu son zamanlarda duyulan bi terslik yok

epidural güvenli bir yol mudur?

Pek çok anne adayı doğum ağrısından korktuğu için sezaryeni tercih ediyor. Oysa genel anestezide kullanılan birçok ilaç anne adayının vücudundaki tüm sistemleri olumsuz yönde etkileyebiliyor. Üstelik bu etkiler genelde sadece anneyle sınırlı kalmıyor, bebeği de etkileyebiliyor. ASM Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, epidural anestezide ise ilaçlar kana çok az karıştığı için anne adayı ile bebeğin sağlığında olumsuz bir tabloya yol açmadıklarına dikkat çekiyor. ASM Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, "1997`de yayınlanan bir çalışmada genel anestezide annenin ölüm riski 1 milyon canlı doğumda yüzde 32, epidural anestezide ise 1 milyon canlı doğumda 1.9 olarak bildirilmiş. Bu da epidural anestezinin ne denli güvenli bir yöntem olduğun ortaya koyuyor" diyor.

kızlar demin nişanım geldi:) doktorumu aradım burda amerikan hastanesinin kliniği var oraya git bi baktır doğumun hemen başlayacağını göstermez nişanın gelmesi dedi. suyum gelirse veya sancım tutarsa bugün erken alabilirmiş ama daha tık yok. bişey olmazsa daha kuaföe gidicem

kızz hakkaten mi nişanın geldi bide gülerek söylüyo ayol :) sabah sabah formundasın. kuaförüne git süslen önce kokosh anne olcaksın hihoyyyt

hahah klinikten geldk evet nişan gelmiş ama sancı falan yok doktor dur şimdi gelmene gerek yok dedi. bende hazırlıklarımı yapiim napiiim köftecim zaten yarın sabah sezeryan var niye heyecanlaniim hahah tuvalete girdim bi baktım kanlı iğrenç bişey gelmiş aa nişanım gelmiş dedim çıktım hiç panik olmadım hihihihihhi

günaydın... umarım iyisindir...dozkan ve elevinya dualarımız sizinle inşallah yavrularınızı sağ salim kucaklarınıza alırsınız....

Çicekkkkkkkkkkkkkkkk alem kadınsn yahu ..rahat mı diyeyim yoksa şokta mı anlamadım ....dr. kesin yarına kadar beklersin dedi mi Allah korusun bi de sezercikten önce gece gitmeyin dr. amcanın yanına

ne bilim klinikte olumsuz bişey görmediler. bi de ne korkucam en fazla doğururum yani di mi

yok kız gitmedim teelefondayım:)

suyun gelince hemen doğuruosun ama nişanın gelince bu sadece doumun yaklaştığını gösterio hemen douruosun demek deil

valla cicek ...sana bir kez daha hayran kaldım arkadasım supersın....kız ben 3-4 gündür hazırlık sancıları cekiyorum her seferinde "ay ay " diye panik yapıyom nişan görsem herhalde "ayyyyyyyyyyyyyy" diye gidrim kaydirigubbakcemile3

yalnız değilsin dimi...yanında kim var.....

Günaydııııııııııınnnn!!!!!!!!!
Kızlar sabah benim de nişanım geldi.Kontrolüm ardı zaten ben de panik olmadım hiç.Yattım uyudum yani.
Az önce de dktordan geldik veeeeeee 5-5,5 gibi sezerana giriyorum.Ben normal istiyordum biliyorsunuz ama doktorum tekrar çatı muayenesi yaptı ve sezeryana karar verdi.Ben de eve geldim banyomu yaptım birazdan da kuaföre gideceğim ama hala çok şaşkınım.:1shok:

bu arada kızlar su meme ucu yaraları var ya (inşallah hicbirimizin başına gelmez ama) onun icin koca karı ilacı gibi ama işe yaradığı söleniyor ..ayva cekirdeğini cok az bir suyun iöine bırakıp jelleşmesini beklein ve sğrğn diyorlar...sanırım burda da konusuldu ..madem bu hafta doğumlar cok ben derimki hazırlayalım bir kenara koyalım lazım olur....(inşallah olmaz da ay ne bilim -tatlicadiarzu-)

annem var ya bana bişey oldu neşeliyim garip bi şekilde

Hay maşallah kızlar bugun siz beni doğurtacaksınız..benanber hadi hayırlısı canım Allah yardımcın olsun ...akaşam meleğini kucağına alacaksın nasipse ...super ama cok rahatsınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşutarafagitti

çiçek nişanın nasıl geldi çok mu ?
bende çok korkuyorum pembemsi birşeyler geldi sabah ama benim daha çok var tarif etsene bi cnm sana zahmet

sev_rey...ciceten önce atladım ama ne olur ne olmaz diye yine de bir dr. ara...cunku benim dr. akıntının yoğunluğunun ve seklinin farklı olabileceğini herhangi supheli durumda haberdar etmemi soylemişti.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…