Günaydııııııııııınnnn!!!!!!!!!
Kızlar sabah benim de nişanım geldi.Kontrolüm ardı zaten ben de panik olmadım hiç.Yattım uyudum yani.
Az önce de dktordan geldik veeeeeee 5-5,5 gibi sezerana giriyorum.Ben normal istiyordum biliyorsunuz ama doktorum tekrar çatı muayenesi yaptı ve sezeryana karar verdi.Ben de eve geldim banyomu yaptım birazdan da kuaföre gideceğim ama hala çok şaşkınım.:1shok:
çiçek nişanın nasıl geldi çok mu ?
bende çok korkuyorum pembemsi birşeyler geldi sabah ama benim daha çok var tarif etsene bi cnm sana zahmet
Hay maşallah kızlar bugun siz beni doğurtacaksınız..benanber hadi hayırlısı canım Allah yardımcın olsun ...akaşam meleğini kucağına alacaksın nasipse ...super ama cok rahatsınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşutarafagitti
Hay maşallah kızlar bugun siz beni doğurtacaksınız..benanber hadi hayırlısı canım Allah yardımcın olsun ...akaşam meleğini kucağına alacaksın nasipse ...super ama cok rahatsınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşutarafagitti
ayy hayırlısı olsun bugün nişan günüymüş..
allah sorunsuz kucağına almak nasip etsin, inş.çok çok kolay bir doğum olur haberlerini bekliyoruz cnmAllah yardımcın olsun canım benim
bende kaçıom duşa gircem mucuk herkese doğurursam şirvanı ararım
oh sezeryan olunca tabi süslenmeye vakit kalıyo, süslen kokoş ol, inş rahat bir doğum ve sonrası olur cnmSağolun kızlar.Ben şimdi çıkıyorum.Gidip biraz süsleneyim.Akşam sizi haberdar ederim.Benim için dua edin olur mu? Seviyorum sizi, iyi ki varsınız.
Teşekkür ederim köftecim. umarım tam gününde sağlıkla sende kucağına alırsın bebeğini.
Muhtar ben ara ara girdim ama karşılaşamadık. Artık dönünce görüşürüz nasıl olsa sen daha buralarda olursun.Güzel dileklerin için teşekkürederim.
Takma kimsenin lafını ben yaşadım ve tekrar tek seçimim epidural oldu. Yarın ameliyattan sonra yazarım yeniden tavsiye ediyorum diye. Umarım Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlere.
Maşallah ne sabırlıymışsın hala sormadın mı sen bu soruları. Az kalsın senin bebiş sorgusuz sualsiz gelecekmiş zaten 40. haftadasın.Umarım normal ve zamanında olur doğumun.
EVET KIZLAR BENİM İÇİN BÜYÜK GÜN YARIN. HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜREDİYORUM.
Şirvan ya da çiçek size mesaj atarım çıkınca muhtemelen 14:00 civarı anca fırsat bulurum.
Mahalle size emanet görüşmek üzere.
kaydirigubbakcemile5
kızlar demin nişanım geldi:) doktorumu aradım burda amerikan hastanesinin kliniği var oraya git bi baktır doğumun hemen başlayacağını göstermez nişanın gelmesi dedi. suyum gelirse veya sancım tutarsa bugün erken alabilirmişama daha tık yok. bişey olmazsa daha kuaföe gidicem
hahah klinikten geldk evet nişan gelmiş ama sancı falan yok doktor dur şimdi gelmene gerek yok dedi. bende hazırlıklarımı yapiim napiiim köftecim zaten yarın sabah sezeryan var niye heyecanlaniim hahah tuvalete girdim bi baktım kanlı iğrenç bişey gelmiş aa nişanım gelmiş dedim çıktım hiç panik olmadım hihihihihhi
Günaydııııııııııınnnn!!!!!!!!!
Kızlar sabah benim de nişanım geldi.Kontrolüm ardı zaten ben de panik olmadım hiç.Yattım uyudum yani.
Az önce de dktordan geldik veeeeeee 5-5,5 gibi sezerana giriyorum.Ben normal istiyordum biliyorsunuz ama doktorum tekrar çatı muayenesi yaptı ve sezeryana karar verdi.Ben de eve geldim banyomu yaptım birazdan da kuaföre gideceğim ama hala çok şaşkınım.:1shok:
Allah yardımcın olsun canım benim
bende kaçıom duşa gircem mucuk herkese doğurursam şirvanı ararım
şirvan hoşgeldin maşallah baran a .benmi de yarın kontrolüm var.bakalım bize ne diyecek.2 hafta önce 2500 gr. dık.yarın ben de nst ye girer miyim ki acaba.valla içimde kaldı.yarın dicem girmek istiyorum yoksa meraktan ölcem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?