2009 Nisan Anneleri buraya

ayy hayırlısı olsun bugün nişan günüymüş.

çiçek nişanın nasıl geldi çok mu ?
bende çok korkuyorum pembemsi birşeyler geldi sabah ama benim daha çok var tarif etsene bi cnm sana zahmet

canım böyle her zamanki kıvamlı beyaz akıntı varya o biraz daha fazla ve pembe geldi.

Tüm bebişler sozleşmiş gibi 6 Nisan dünya doğum gunu falan mı yahu benim kızda sabah 5 te bir sancıyla ben cıkacam diye inlett ortalığı ...valla cok tırsttttttttttttttııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm sabahta sizden bu haberleri alınca...hayda ...benim de sabahtan beri bir karnım agrıyorki sanki adet olacakmışım gibi

e zamanı gelmiş artık bu bebekler bi şekilde çıkıcak öyle yada böyle:)

ayy hayırlısı olsun bugün nişan günüymüş..

Sağolun kızlar.Ben şimdi çıkıyorum.Gidip biraz süsleneyim.Akşam sizi haberdar ederim.Benim için dua edin olur mu? Seviyorum sizi, iyi ki varsınız.

Allah kurtarmıştır seni bu saatlerde heralde. Seni merak ettim diye erkenden baktım bugün. Darısı sağlıkla başımıza.....sositososito

Hay maşalah alem kızsın valla. Zaten yarın sezeryana girecektin psikolojin hazırdı.İyi olmuş...Mutluluğun daim olsun:Saruboceq:

Sezeryan sonrası kadın bağı yetmiyor diyorlar. Hasta bezi mi götürecen. Hastahane bişeyler veriyıormuş. Bu konuda bizi bilgilendirirsen sevinirim canım...:1rolleyes:

Kontrolün olması şans olmuş. Enazından ağdaydı ....... düşünmeden rahatça gitmişin. Hadi bakalım sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına.....:teytey:

Allah yardımcın olsun canım benim

bende kaçıom duşa gircem mucuk herkese doğurursam şirvanı ararım

Ne güzel işin en zevkli anlarını yaşıyorsunuz bence . Bunlar en mutlu edici hazırlıklar bebiş için...kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba;

ben kontrolden geldim.. herşey normal ... 40 haftayı bulur bebeğin gelmesi dedi..
2900 olmuş... nst bişey çıkmadı.. su normol..eşimiz biraz kireçlenmeye başlamış...

mağnezyumu sordum iim diye... iç dedi.. kafam karıştı...
burda doğurmak istemiyorsan iç demiştiniz....

ebruda hastaneydi. 39*5 olmuş... hala sancısı yoktu..

suyu azalmış.. doktor seni bu şekilde eve gönderemem demiş.

suni sancı verecekler herhalde......
haber verecek bizeee...

DOZKAN ELEVıNYA BENANBER VE BELKı DE ÇıÇEK
hayırlı kolay doğumlarınız olsun.güzel haberlerinizi bekliyoruz.

hastanedeyken urla aradı....

ege bebek sarılık olmuş..hastaneye yatırmışlar.. heyecanlıydı bayaaa.....

bende bişey olmaz tüm yeni doğan bebekler sarılık olur.. bol bol emzir dedim....
herkese selamı var

şirvan hoşgeldin maşallah baran a .benmi de yarın kontrolüm var.bakalım bize ne diyecek.2 hafta önce 2500 gr. dık.yarın ben de nst ye girer miyim ki acaba.valla içimde kaldı.yarın dicem girmek istiyorum yoksa meraktan ölcem :))

bugün çok hareketli bi gün olacak.ama bizim için değil tabi
büyük ihtimal 4 bebeğimiz birden geliyoooooooooo

bu arada ben evdeyim ya artık bir komşuma çıkım....

bendeki havadisleri verdim..

sonra yeniden görüşürüz...

sarılıktan ben de çok korkuyorum.inşallah urlanın bebeği de hemen iyleşir.sık sık emzirmek gerekiyo.

saol canım girersin şekerim,

bennide alltan muayene yapmadı.. 10 ngün sonra geldiğinde dedi...

bende hazırlıklı gitmiştim.. bilseydim bu hafta ağdaya gitmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…