kızlar merhaba;
ben kontrolden geldim.. herşey normal ... 40 haftayı bulur bebeğin gelmesi dedi..
2900 olmuş... nst bişey çıkmadı.. su normol..eşimiz biraz kireçlenmeye başlamış...
Kireçlenme olunca doktorlar biraz acele ediyor diye biliyorum ..... Demek ki problem yok. En son doğuranlardan biri olacaksın hehe......:lepi:
mağnezyumu sordum iim diye... iç dedi.. kafam karıştı...
burda doğurmak istemiyorsan iç demiştiniz....
şirvan hoşgeldin maşallah baran a .benmi de yarın kontrolüm var.bakalım bize ne diyecek.2 hafta önce 2500 gr. dık.yarın ben de nst ye girer miyim ki acaba.valla içimde kaldı.yarın dicem girmek istiyorum yoksa meraktan ölcem :))
maşallah canım baran bebeğekızlar merhaba;
ben kontrolden geldim.. herşey normal ... 40 haftayı bulur bebeğin gelmesi dedi..
2900 olmuş... nst bişey çıkmadı.. su normol..eşimiz biraz kireçlenmeye başlamış...
kıııııııııız çiçek birkaç gün daha beklersen doğurcaksın demek kız bu ne rahatlık nedeolsa yarın sezeryana giriyon dimihahah klinikten geldk evet nişan gelmiş ama sancı falan yok doktor dur şimdi gelmene gerek yok dedi. bende hazırlıklarımı yapiim napiiim köftecim zaten yarın sabah sezeryan var niye heyecanlaniim hahah tuvalete girdim bi baktım kanlı iğrenç bişey gelmiş aa nişanım gelmiş dedim çıktım hiç panik olmadım hihihihihhi
ayyy cnm benim ya okuyunca çok heyecanlandım sende bebeğine kavuşuyorsunGünaydııııııııııınnnn!!!!!!!!!
Kızlar sabah benim de nişanım geldi.Kontrolüm ardı zaten ben de panik olmadım hiç.Yattım uyudum yani.
Az önce de dktordan geldik veeeeeee 5-5,5 gibi sezerana giriyorum.Ben normal istiyordum biliyorsunuz ama doktorum tekrar çatı muayenesi yaptı ve sezeryana karar verdi.Ben de eve geldim banyomu yaptım birazdan da kuaföre gideceğim ama hala çok şaşkınım.:1shok:
bu arada kızlar su meme ucu yaraları var ya (inşallah hicbirimizin başına gelmez ama) onun icin koca karı ilacı gibi ama işe yaradığı söleniyor ..ayva cekirdeğini cok az bir suyun iöine bırakıp jelleşmesini beklein ve sğrğn diyorlar...sanırım burda da konusuldu ..madem bu hafta doğumlar cok ben derimki hazırlayalım bir kenara koyalım lazım olur....(inşallah olmaz da ay ne bilim -tatlicadiarzu-)
Tüm bebişler sozleşmiş gibi 6 Nisan dünya doğum gunu falan mı yahu benim kızda sabah 5 te bir sancıyla ben cıkacam diye inlett ortalığı ...valla cok tırsttttttttttttttııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm sabahta sizden bu haberleri alınca...hayda ...benim de sabahtan beri bir karnım agrıyorki sanki adet olacakmışım gibi
ederiz tabi cnm dularımız seninlee :Saruboceq:Sağolun kızlar.Ben şimdi çıkıyorum.Gidip biraz süsleneyim.Akşam sizi haberdar ederim.Benim için dua edin olur mu? Seviyorum sizi, iyi ki varsınız.
ya bu magnezyumu bizmi yanlış iliyoruz ne işe yarıyokikızlar merhaba;
ayy cnm ya onuda ALLAH kurtarsın suni sancı çok zormuş :Saruboceq:ebruda hastaneydi. 39*5 olmuş... hala sancısı yoktu..
suyu azalmış.. doktor seni bu şekilde eve gönderemem demiş.
suni sancı verecekler herhalde......
haber verecek bizeee...
hastanedeyken urla aradı....
ege bebek sarılık olmuş..hastaneye yatırmışlar.. heyecanlıydı bayaaa.....
bende bişey olmaz tüm yeni doğan bebekler sarılık olur.. bol bol emzir dedim....
herkese selamı var
ya gerçekten çok sevindim bebeişler geliyo... buarada rüveydax doğum sıraı listesinden bakmıştın seninde 23 nisan yazıyordu benimde ama dr 20 nisana aldı sende durumlar nasıl
slm kızlar okudukça heycan bastı aa ya diye dye diye okudum amacımız ve sonuç zaten doğurmaktı ama sanki hiç bitmicek gibi bekledik tüm gelen gelecek olab yavrucuklarımız sağlıkla gelsinler inşallah günü belli bugün yarın olan anne adaylarına allah güç kuvvet versin
benimde akşamüstü randevum va bakalım sezeryan tarihi konuşcaz en geç haftaya olur sanırım yazarım tam belli olunca zaten
Hayırlısı cnm buradaki anneler genelde acele ediyorlar ama siz daha geçe alıyorsunuz bebiş iyi olduktan sonra 3 gün den bişey olacağını sanmam inş.istediğin tarih uygun olur cnmAkşam ben de dokordayım. Ayın 15 i diye konuşmuştuk ama çok erken saatte istediği için şimdi haftasonu istiyorum Tabii bebek için de uygun olursa. 39+1 geç diyebilir..
Akşam ben de dokordayım. Ayın 15 i diye konuşmuştuk ama çok erken saatte istediği için şimdi haftasonu istiyorum Tabii bebek için de uygun olursa. 39+1 geç diyebilir..
selam kızlar canım çok sıkkın belki bana destek olursunuz
benim rahatsızlıkları biliyosunuz artık biraz önce dr dan geldim bu hafta alalım istersen artık dedi
ama büyük ihtimalle küvözde kalacakmış daha öncede dediğim gibi gelişimi yavaş biraz
benimle kaldıkça çok sağlıklı sayılmaz malum sabahtan akşama kadar ilaç alıyorum
ama dayanamazmıyız acaba biraz daha diyorum.
ne yapacağımı bilmiyorum içerde kalmasıda riskli dışarı çıkmasıda ne olur yardım edin bana senağlama
mrb büyülü bahceler
bahcede kalmadı gerçi ama:::)))) doguran dogurana
sirvan sen burda klacan hehehehehehe
dogum yapacak arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum
dualarınızda bizi de unutmayın::))))
cnm zor bir karar ama dr' un dediklerinede uymak lazım gibi eğer bekleyipte birşey olursa daha çok üzülürsün rabbim sana doğru yolu göstersin cnm...selam kızlar canım çok sıkkın belki bana destek olursunuz
benim rahatsızlıkları biliyosunuz artık biraz önce dr dan geldim bu hafta alalım istersen artık dedi
ama büyük ihtimalle küvözde kalacakmış daha öncede dediğim gibi gelişimi yavaş biraz
benimle kaldıkça çok sağlıklı sayılmaz malum sabahtan akşama kadar ilaç alıyorum
ne yapacağımı bilmiyorum içerde kalmasıda riskli dışarı çıkmasıda ne olur yardım edin bana senağlama
Hayırlısı cnm buradaki anneler genelde acele ediyorlar ama siz daha geçe alıyorsunuz bebiş iyi olduktan sonra 3 gün den bişey olacağını sanmam inş.istediğin tarih uygun olur cnm
canım aynıyız senle bende haftasonu istiyorum 12 vya 19
19 39 haftanın sonu riske girebilirmi zaten suyum azdı
12si mi olur acaba o olursa şafak 6 mı yani şaka gibi :sm_cool:
selam kızlar canım çok sıkkın belki bana destek olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?