2009 Nisan Anneleri buraya

Doğuma girecen NST NST diye sayıklıycan gibime geliyor.a.s.

maşallah canım baran bebeğe

ay çiçeğin ve benanberin nişanı gelmiş hadi bakalım hayırlısı
dozkan ve elavinyanın da bugündü galiba doğumu bakalım onların da hayırlı haberleri gelir inş.

ya gerçekten çok sevindim bebeişler geliyo... buarada rüveydax doğum sıraı listesinden bakmıştın seninde 23 nisan yazıyordu benimde ama dr 20 nisana aldı sende durumlar nasıl

slm kızlar okudukça heycan bastı aa ya diye dye diye okudum amacımız ve sonuç zaten doğurmaktı ama sanki hiç bitmicek gibi bekledik tüm gelen gelecek olab yavrucuklarımız sağlıkla gelsinler inşallah günü belli bugün yarın olan anne adaylarına allah güç kuvvet versin
benimde akşamüstü randevum va bakalım sezeryan tarihi konuşcaz en geç haftaya olur sanırım yazarım tam belli olunca zaten

kıııııııııız çiçek birkaç gün daha beklersen doğurcaksın demek kız bu ne rahatlık nedeolsa yarın sezeryana giriyon dimi
ohhh

ayyy cnm benim ya okuyunca çok heyecanlandım sende bebeğine kavuşuyorsun
ya bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah kurtarsın cnm yaa

ilknur sancı mancı yalan valla bu kızanları gödükçe psikolojik olarak ağrı giriyo bize tısssss yani başka bişey değil
bizden bişey ç ıkmaz umudu kestim ben bak şirvana 40 haftayı bulur demiş:çok üzgünüm:

Sağolun kızlar.Ben şimdi çıkıyorum.Gidip biraz süsleneyim.Akşam sizi haberdar ederim.Benim için dua edin olur mu? Seviyorum sizi, iyi ki varsınız.
ederiz tabi cnm dularımız seninlee :Saruboceq:

ya bu magnezyumu bizmi yanlış iliyoruz ne işe yarıyoki
maşşalah cnm barana 40 haftayı tamamlayacak demek hadi hayırllısı

ebruda hastaneydi. 39*5 olmuş... hala sancısı yoktu..

suyu azalmış.. doktor seni bu şekilde eve gönderemem demiş.

suni sancı verecekler herhalde......
haber verecek bizeee...
ayy cnm ya onuda ALLAH kurtarsın suni sancı çok zormuş :Saruboceq:

ay cnm ya bu bebekerinde sarılık olmayanı yok valla acil şifalar dilerim

mrb büyülü bahceler
bahcede kalmadı gerçi ama:::)))) doguran dogurana
sirvan sen burda klacan hehehehehehe

dogum yapacak arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum
dualarınızda bizi de unutmayın::))))

ya gerçekten çok sevindim bebeişler geliyo... buarada rüveydax doğum sıraı listesinden bakmıştın seninde 23 nisan yazıyordu benimde ama dr 20 nisana aldı sende durumlar nasıl

evet canım 23 nisandı ama son kontrolde 36dayken 21 nisan dedi doktor iki gün oynadı yani sadece.
bu cuma gidicem kontrole tekrar bakalım bu sefer bi değişiklik olcak mı

Akşam ben de dokordayım. Ayın 15 i diye konuşmuştuk ama çok erken saatte istediği için şimdi haftasonu istiyorum Tabii bebek için de uygun olursa. 39+1 geç diyebilir..

Akşam ben de dokordayım. Ayın 15 i diye konuşmuştuk ama çok erken saatte istediği için şimdi haftasonu istiyorum Tabii bebek için de uygun olursa. 39+1 geç diyebilir..
Hayırlısı cnm buradaki anneler genelde acele ediyorlar ama siz daha geçe alıyorsunuz bebiş iyi olduktan sonra 3 gün den bişey olacağını sanmam inş.istediğin tarih uygun olur cnm

canım aynıyız senle bende haftasonu istiyorum 12 vya 19
19 39 haftanın sonu riske girebilirmi zaten suyum azdı
12si mi olur acaba o olursa şafak 6 mı yani şaka gibi :sm_cool:

selam kızlar canım çok sıkkın belki bana destek olursunuz
benim rahatsızlıkları biliyosunuz artık biraz önce dr dan geldim bu hafta alalım istersen artık dedi
ama büyük ihtimalle küvözde kalacakmış daha öncede dediğim gibi gelişimi yavaş biraz
benimle kaldıkça çok sağlıklı sayılmaz malum sabahtan akşama kadar ilaç alıyorum
ama dayanamazmıyız acaba biraz daha diyorum.
ne yapacağımı bilmiyorum içerde kalmasıda riskli dışarı çıkmasıda ne olur yardım edin bana senağlama

sıkma canını arkadaşım dışarda daha iyi olcaksaki dokt bunu bilir içerde kalması yaramıyosa endoğrusu doğmasıdır.küvez kötü bişey değilki tabi ayrı kalcaksınız o yorucu sıkıcı ama 1 hafta falan kalır herhalde 36 haftadasın akciğer gelişimi için oda
allah meleklerimizi korusun tatlım :Saruboceq:

kızlar merhabalar ben kısmet olursa ağustos annesi olucam fakat doğum zamanı yaklaşan topiclere girip bakıyorum inanın okurken gözlerim doluyor ne kadar güzel bir duygu doğumu bekleyenler doğuma gidenler süper bişey ya allah hepinizi kurtarsın dualarım sizlerle

cnm zor bir karar ama dr' un dediklerinede uymak lazım gibi eğer bekleyipte birşey olursa daha çok üzülürsün rabbim sana doğru yolu göstersin cnm...
Aliye' ye de dr dursun demişti mesela o 3 gün önce aldırmayı tercih etti istersen 1-2 dr daha danış....

Hayırlısı cnm buradaki anneler genelde acele ediyorlar ama siz daha geçe alıyorsunuz bebiş iyi olduktan sonra 3 gün den bişey olacağını sanmam inş.istediğin tarih uygun olur cnm

Teşekkür ederim hayırlısı ise olsun ......:Saruboceq:

canım aynıyız senle bende haftasonu istiyorum 12 vya 19
19 39 haftanın sonu riske girebilirmi zaten suyum azdı
12si mi olur acaba o olursa şafak 6 mı yani şaka gibi :sm_cool:

Suyun azsa 19'u beklemez gibi geliyor..... Ama belli olmaz ... 12'si olursa gerçekten çok az var....

Kuvözde kalacak diye bu kadar sorun yapma.
Kalır ne olacak ki ve eminim en kısa zamanda kendini toplar bebişin annesi. Sen üzülme...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…