kızlar merhabalar ben kısmet olursa ağustos annesi olucam fakat doğum zamanı yaklaşan topiclere girip bakıyorum inanın okurken gözlerim doluyor ne kadar güzel bir duygu doğumu bekleyenler doğuma gidenler süper bişey ya allah hepinizi kurtarsın dualarım sizlerle
Dİlek mesaj atmıŞ.....
Sezeryan saat 18:00 da olacakmıŞ haber verİyor....
Bİldİrİlİr...
ay hemen dr sor suyun gelmeye başlamıştır belki de....kızlar yaa uyandım pijama çamaşır hep ıslak suyum mu geldi acaba ayyy çok korktum şu anda zor yazıyom valla heyecandan..1 bardak kadar su gelmiş belimde ağrıyo..38+4 olduk dogum mu kiiii
sıkma canını arkadaşım dışarda daha iyi olcaksaki dokt bunu bilir içerde kalması yaramıyosa endoğrusu doğmasıdır.küvez kötü bişey değilki tabi ayrı kalcaksınız o yorucu sıkıcı ama 1 hafta falan kalır herhalde 36 haftadasın akciğer gelişimi için oda
allah meleklerimizi korusun tatlım :Saruboceq:
cnm zor bir karar ama dr' un dediklerinede uymak lazım gibi eğer bekleyipte birşey olursa daha çok üzülürsün rabbim sana doğru yolu göstersin cnm...
Aliye' ye de dr dursun demişti mesela o 3 gün önce aldırmayı tercih etti istersen 1-2 dr daha danış....
Teşekkür ederim hayırlısı ise olsun ......:Saruboceq:
Suyun azsa 19'u beklemez gibi geliyor..... Ama belli olmaz ... 12'si olursa gerçekten çok az var....
Kuvözde kalacak diye bu kadar sorun yapma.
Kalır ne olacak ki ve eminim en kısa zamanda kendini toplar bebişin annesi. Sen üzülme...:teselli:
kızlar yaa uyandım pijama çamaşır hep ıslak suyum mu geldi acaba ayyy çok korktum şu anda zor yazıyom valla heyecandan..1 bardak kadar su gelmiş belimde ağrıyo..38+4 olduk dogum mu kiiii
kızlar yaa uyandım pijama çamaşır hep ıslak suyum mu geldi acaba ayyy çok korktum şu anda zor yazıyom valla heyecandan..1 bardak kadar su gelmiş belimde ağrıyo..38+4 olduk dogum mu kiiii
günaydın e toprak..kız bu saatte kek mi yaptın maşallah..:))
dozkan ve .......... ayyy bi kişi da vardı off ismi aklıma gelmio şimdi geçmişede bakmıyı yaa anladınız siz onu allah ikisinde yardım etsin hayırlısı ile bebişlerini alsınlar kucaklarına inşallah..darıdı biz kesilmeyi bekleyen kurbanlıkların başına...:)))))))
kızım o saatte kurabiye canavarı bile uyuyodur hahahahha ilk defa duydum 4 te kek yapanı maşallah bu ne hamaratlık canımmmmmmmmmmmmmmmmm:)) bu arada afiyet olsun süper olmuştur kesin
ebruda hastaneydi. 39*5 olmuş... hala sancısı yoktu..
suyu azalmış.. doktor seni bu şekilde eve gönderemem demiş.
suni sancı verecekler herhalde......
haber verecek bizeee...
hastanedeyken urla aradı....
ege bebek sarılık olmuş..hastaneye yatırmışlar.. heyecanlıydı bayaaa.....
bende bişey olmaz tüm yeni doğan bebekler sarılık olur.. bol bol emzir dedim....
herkese selamı var
kızlar merhaba;
ben kontrolden geldim.. herşey normal ... 40 haftayı bulur bebeğin gelmesi dedi..
2900 olmuş... nst bişey çıkmadı.. su normol..eşimiz biraz kireçlenmeye başlamış...
mağnezyumu sordum iim diye... iç dedi.. kafam karıştı...
burda doğurmak istemiyorsan iç demiştiniz....
Dİlek mesaj atmıŞ.....
Sezeryan saat 18:00 da olacakmıŞ haber verİyor....
Bİldİrİlİr...
Zamanın çok iyi . Panik yapma. Dr. aramışındır demi..?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bugün de kesi bi şey var...:dance:
ya kızlar napıyımmm...dr armadım yarın kontrolüm vardı annemi ve eşimi aradım..benim doğum sezeryan olcaktı şimdi kahvaltı yapiiim mi yapmayım mı öfff napiyım yaaa..
ya kızlar napıyımmm...dr armadım yarın kontrolüm vardı annemi ve eşimi aradım..benim doğum sezeryan olcaktı şimdi kahvaltı yapiiim mi yapmayım mı öfff napiyım yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?