2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba cnm valla hepimiz çok heyecanlıyız doğurmak için birbirimzile yarışıyoruz :99

zaman öyle çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile
bi bakmışsınki ağustos olmuş Allah sizide bebeklerinize kavuştursun sağlıkla inş.

Dİlek mesaj atmıŞ.....

Sezeryan saat 18:00 da olacakmıŞ haber verİyor....

Bİldİrİlİr...

oy hadi Allah kurtarsın neden sezeryan suni sancıya dayanamadı mı acaba
kız şirvan sen nerelerdesin be ben de sevinmiştim bu kızda çıktı bğtğn gün takılırız demiştim :dilcikar:

kızlar yaa uyandım pijama çamaşır hep ıslak suyum mu geldi acaba ayyy çok korktum şu anda zor yazıyom valla heyecandan..1 bardak kadar su gelmiş belimde ağrıyo..38+4 olduk dogum mu kiiii

işallah canım Allah tan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişeyim yok sanırım..

ben 6 tane dr a gittim hep riskliydim bu günleri bile göremem diyordum ama dr alalım deyince bi tuhaf oldum

işallah canım
sağolun kızlar sizde olmasanız kime dert yanıcam bilmiyorum

kızlar yaa uyandım pijama çamaşır hep ıslak suyum mu geldi acaba ayyy çok korktum şu anda zor yazıyom valla heyecandan..1 bardak kadar su gelmiş belimde ağrıyo..38+4 olduk dogum mu kiiii

Zamanın çok iyi . Panik yapma. Dr. aramışındır demi..?

Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bugün de kesi bi şey var...:dance:

canım hemen doktorunu ara büyük ihtimalle suyun gelmiş olabilir ağrında varmış zaten vakit kaybetme

kızım o saatte kurabiye canavarı bile uyuyodur hahahahha ilk defa duydum 4 te kek yapanı maşallah bu ne hamaratlık canımmmmmmmmmmmmmmmmm:)) bu arada afiyet olsun süper olmuştur kesin

evet gerçekten harika oluyo...çok saol çiçek valla..ama biraz ufak bi kalıba dökmüşüm pişirene kadar canım çıktı :)))) kenarından tadına bakıp olduğu gibi eşimle iş yerine yolladım..bayılmışlar, az yapmış bi daha isteriz ama 2 tepsi yapsın demişler bende ooollllduuuu dedim :)))

ebruda hastaneydi. 39*5 olmuş... hala sancısı yoktu..

suyu azalmış.. doktor seni bu şekilde eve gönderemem demiş.

suni sancı verecekler herhalde......
haber verecek bizeee...

haydaaa! allah ikisinede yardım etsin..inşallah sağ salim bu sıkıntılardan kurtulurlar..

maşşallah baran a..kızım bizim sıpaların keyfi yerinde, gelmeye hiiiiç niyetleri yok, oh iyi valla ekmek elden su gölden!

Dİlek mesaj atmıŞ.....

Sezeryan saat 18:00 da olacakmıŞ haber verİyor....

Bİldİrİlİr...

allah kurtarsın hayırlısıyla ve sağlıkla.

şok oldum çiçek ve benanberede..nişanları gelmiş..darısı başımıza :))))

bursasu, asyacenk+, cacaca, croxilex, egehan, etoprak, hayaletorka, iyuksel+, köfte:)), maviş83, nazyaz, resolve31, Ruveydax, sev_rey, sinehas+, Sui, ugly, ŞİRVAN+

ya kızlar napıyımmm...dr armadım yarın kontrolüm vardı annemi ve eşimi aradım..benim doğum sezeryan olcaktı şimdi kahvaltı yapiiim mi yapmayım mı öfff napiyım yaaa..

ya kızlar napıyımmm...dr armadım yarın kontrolüm vardı annemi ve eşimi aradım..benim doğum sezeryan olcaktı şimdi kahvaltı yapiiim mi yapmayım mı öfff napiyım yaaa..

kız herkes doktoru ara diyor sülaleni aramışın doktoru arasana sen ilk baş :))

bebeğin suyu azalırsa görürsün Alah korursun hemen doktorunu ara yarnda kadar nasıl beklicen

he bu arada croxilex kayganann gitti saat 1 delerde kalkıyosun artık gözümden kaçmadı tembel gelin heheh

bu gelen nişan değilki bekleysin .. su allah korusun bebiş orda susus kalır...

ben bugün sordum doktora nişanım gelince hemen gelim diye...

yok acele etmene gerek yok.
nişan gelince doğum başlamış oluyor ama ,, 48 saat içindede gerçekleşşir dendi..

fakat suyun gelince hemen gelirsin dedi..

Ben bi banyo yapıyım. Malum akşam doktora gitcem.
Öffff çıkınca da ne yesem derdi... Yemek yapmayı seviyordum ama geçen haftam yatarak geçti gripten şimdi de bişey yapmak istemiyorum. Eskiden daha iyi besleniyordum kesin...Hamileyken hiç bişeyi istediğim gibi yapamadım....

sultan hastaneden geldikten sonra havadislerimi verdim..
komşuma çıktım kahvaltı yapmaya...

geldim geçmiş okudum.ç..

bu ne güzel bereketli bir gün.. maşallah .. ,

çiçek- benanber - nişanı gelmiş....
dozkan -elevinya hastanede sezeryan olacak...
crolix - suyu gelmiş..

s_ebru hastanedeydi .. suyu azalmış,, doktor bırakamam seni böyle demiş.. son havadis nasıl bilmiyorum.. haber verecekti..

croxilex canım bence de hemen ara doktorunu o kadar çok su varsa ter filan diildir yani kesin sudur.
kahvaltını da yapma canım bence şimdilik bekle bakalım doktor ne dicek

bu arada bana biraz müsade.....
yarın temizlik var...

ortalığı toparlığım biraz ..her yer heryerde maşallah ..yarın kadın geldiğinde şok olmasın ...

Biran önce sakinleşte ara doktoru. Her ihtimale karşı da yeme artık bari bu saatten sonra. Dr. konuşunca ona göre bakarsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…