şirvan çiçek yok kız nişanı gelmiştii
canım hakkında hayırlısı ... suyun azsa riske girme bosu bosuna stres yapmacanım aynıyız senle bende haftasonu istiyorum 12 vya 19
19 39 haftanın sonu riske girebilirmi zaten suyum azdı
12si mi olur acaba o olursa şafak 6 mı yani şaka gibi :sm_cool:
sinehas az kaldı canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...bencede kuvözden korkma yasadığın bu stres bebegi daha cok sıkıyordur.....selam kızlar canım çok sıkkın belki bana destek olursunuz
benim rahatsızlıkları biliyosunuz artık biraz önce dr dan geldim bu hafta alalım istersen artık dedi
ama büyük ihtimalle küvözde kalacakmış daha öncede dediğim gibi gelişimi yavaş biraz
benimle kaldıkça çok sağlıklı sayılmaz malum sabahtan akşama kadar ilaç alıyorum
ama dayanamazmıyız acaba biraz daha diyorum.
ne yapacağımı bilmiyorum içerde kalmasıda riskli dışarı çıkmasıda ne olur yardım edin bana senağlama
amin canım sen de bu kervandasın zaman su gibi akıyor bir bakacaksın nişan gelmiş :1shok:kızlar merhabalar ben kısmet olursa ağustos annesi olucam fakat doğum zamanı yaklaşan topiclere girip bakıyorum inanın okurken gözlerim doluyor ne kadar güzel bir duygu doğumu bekleyenler doğuma gidenler süper bişey ya allah hepinizi kurtarsın dualarım sizlerle
Hadi hayırlısı Rabbim sağ salim yavrusunu kucağına almayı nasip etsin....Dİlek mesaj atmıŞ.....
Sezeryan saat 18:00 da olacakmıŞ haber verİyor....
Bİldİrİlİr...
en buyuk muhtar bizim muhtar :lepi:hee hee beni boşuna muhtar olmadım...
En son ben doğuracağım..
sevgili arkadaşlar bugün gerçekten olaylı bir gün benim içinde öyle şu nişan denilen şey bir keredemi gelir ara ara gelir mi?
sabah benim pembe bir akıntım geldi demiştim yoğun dr ara demiştiniz aradım görmem lazım dedi bana da bu karışıklık içinde dua edin benim daha çok erken ya senağlama
sevgili arkadaşlar bugün gerçekten olaylı bir gün benim içinde öyle şu nişan denilen şey bir keredemi gelir ara ara gelir mi?
sabah benim pembe bir akıntım geldi demiştim yoğun dr ara demiştiniz aradım görmem lazım dedi bana da bu karışıklık içinde dua edin benim daha çok erken ya senağlama
valla cnm bende bilmiyorumki
git sende doktora benimde akıntım var arıcam doktoru şimdi korkmaya başladım su gibi akıyor :uhm::uhm::uhm:
saol cnm sende ihmal etme bende kan gibi pembesi sabah gelmişti şimdi de ara ara koyu renk gelmeye başladı, senin zaten sezercik günü belliydi dimi cnmvalla cnm bende bilmiyorumki
git sende doktora benimde akıntım var arıcam doktoru şimdi korkmaya başladım su gibi akıyor :uhm::uhm::uhm:
senin tam hftan mı 37+1 bursasucum takvimin doğru mu ?doktoru aradım mesgule verdi
gel bakalım diyebilir
ammaaaaaaaaaaaaaaaan ilknur ben ümidi kestim bee
bişey olmaz benden:))
Doğuma girecen NST NST diye sayıklıycan gibime geliyor.a.s.
selam kızlar canım çok sıkkın belki bana destek olursunuz
benim rahatsızlıkları biliyosunuz artık biraz önce dr dan geldim bu hafta alalım istersen artık dedi
ama büyük ihtimalle küvözde kalacakmış daha öncede dediğim gibi gelişimi yavaş biraz
benimle kaldıkça çok sağlıklı sayılmaz malum sabahtan akşama kadar ilaç alıyorum
ama dayanamazmıyız acaba biraz daha diyorum.
ne yapacağımı bilmiyorum içerde kalmasıda riskli dışarı çıkmasıda ne olur yardım edin bana senağlama
kızlar yaa uyandım pijama çamaşır hep ıslak suyum mu geldi acaba ayyy çok korktum şu anda zor yazıyom valla heyecandan..1 bardak kadar su gelmiş belimde ağrıyo..38+4 olduk dogum mu kiiii
bencede bugün ne bereketli bir gün yarabbim benide araya sıkıştır amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
senin tam hftan mı 37+1 bursasucum takvimin doğru mu ?
valla ayen öyle olacak heralde .içimde kaldı ya.senağlama
canım doktoruna güven.çok erken değil zaten.belki 2 - 3 gün kalır kuvözde.endişelenme.Allah yardımcın olsun.
canım 38+4 sün.büyük ihtimal suyun gelmiştir.hemen duş al.eşin gelsin koşun doktora.bişey yiyip içme.
sen bugün doğurursun kızı.delikafadulden
sakin ol.zaten geldiyse yapacak bişey yok canım.Allah a şükür riskli haftaları atlattık hepimiz.sağlıcakla doğsun inşallah.:Saruboceq:
e daha senin erken ya güzelim ben gibi acelen ne hem erkek çocukları 40 hftya kadar bekler diyorlar ama seninkiyle benimki daha çabuk gelmek istiyor sanırımtakviye olsun diye teminden beri hurma yiyuorum zorla doğurtçam kendimi hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?