2009 Nisan Anneleri buraya

canım aynıyız senle bende haftasonu istiyorum 12 vya 19
19 39 haftanın sonu riske girebilirmi zaten suyum azdı
12si mi olur acaba o olursa şafak 6 mı yani şaka gibi :sm_cool:
canım hakkında hayırlısı ... suyun azsa riske girme bosu bosuna stres yapma

sinehas az kaldı canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...bencede kuvözden korkma yasadığın bu stres bebegi daha cok sıkıyordur.....
amin canım sen de bu kervandasın zaman su gibi akıyor bir bakacaksın nişan gelmiş :1shok:
Dİlek mesaj atmıŞ.....

Sezeryan saat 18:00 da olacakmıŞ haber verİyor....

Bİldİrİlİr...
Hadi hayırlısı Rabbim sağ salim yavrusunu kucağına almayı nasip etsin....
hee hee beni boşuna muhtar olmadım...

En son ben doğuracağım..
en buyuk muhtar bizim muhtar :lepi:

kızlar bu arada çiçeğe msj attım
kuafördeymiş süslü hatun doktoru sancın yoksa gelme demiş
yarına hazırlanıyor süslü pakize

sevgili arkadaşlar bugün gerçekten olaylı bir gün benim içinde öyle şu nişan denilen şey bir keredemi gelir ara ara gelir mi?
sabah benim pembe bir akıntım geldi demiştim yoğun dr ara demiştiniz aradım görmem lazım dedi bana da bu karışıklık içinde dua edin benim daha çok erken ya senağlama

valla cnm bende bilmiyorumki
git sende doktora benimde akıntım var arıcam doktoru şimdi korkmaya başladım su gibi akıyor :uhm::uhm::uhm:

Erken ama sen gözük bakalım. Ne diyecek. Belki başka bişeydir. Telaş yokkkk.:sm_confused:

valla cnm bende bilmiyorumki
git sende doktora benimde akıntım var arıcam doktoru şimdi korkmaya başladım su gibi akıyor :uhm::uhm::uhm:
saol cnm sende ihmal etme bende kan gibi pembesi sabah gelmişti şimdi de ara ara koyu renk gelmeye başladı, senin zaten sezercik günü belliydi dimi cnm

doktoru aradım mesgule verdi
gel bakalım diyebilir
ammaaaaaaaaaaaaaaaan ilknur ben ümidi kestim bee
bişey olmaz benden:))

Doğuma girecen NST NST diye sayıklıycan gibime geliyor.a.s.

valla ayen öyle olacak heralde .içimde kaldı ya.senağlama

canım doktoruna güven.çok erken değil zaten.belki 2 - 3 gün kalır kuvözde.endişelenme.Allah yardımcın olsun.

kızlar yaa uyandım pijama çamaşır hep ıslak suyum mu geldi acaba ayyy çok korktum şu anda zor yazıyom valla heyecandan..1 bardak kadar su gelmiş belimde ağrıyo..38+4 olduk dogum mu kiiii

canım 38+4 sün.büyük ihtimal suyun gelmiştir.hemen duş al.eşin gelsin koşun doktora.bişey yiyip içme.

bencede bugün ne bereketli bir gün yarabbim benide araya sıkıştır amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

sen bugün doğurursun kızı.delikafadulden

sakin ol.zaten geldiyse yapacak bişey yok canım.Allah a şükür riskli haftaları atlattık hepimiz.sağlıcakla doğsun inşallah.:Saruboceq:

senin tam hftan mı 37+1 bursasucum takvimin doğru mu ?

evet doğru cnm

kız megullll benim oğluşum olcaaaaaaaaaaak
inşallah ağzın bal yesin :))Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…