2009 Nisan Anneleri buraya

ya sultan kafa işte.kerem ismini konuşmuştuk di mi?ama kaan da düşünüyosunuz heralde.
anam bi de kız olurmuş.süprizzzzz

Son 1 saattir ağlıyorum kala kaldım bilgisayarın başındasenağlama Zaten psikolojim altüst olmuş durumda Ay nası bi gün bu akşama kadar artar bu sayı. Korkumdan ne wc.ye gidiyorum ne yermden kalkıyorum. Allahım yardım et bizlere:Saruboceq:

april canım 38+5 sin.neyinden korkuyosun.eninde sonunda çıkacak o çocuk ordan.korkunun ecele faydası yok.:jeyyar:

ya ben günler azaldıkça nasıl mutlu oluyorum.valla diyet olamas ben de sultan gibi dayardım kendimi hurmaya.şafak 7 kızlaaaaaaaaaaaaar

e daha senin erken ya güzelim ben gibi acelen ne hem erkek çocukları 40 hftya kadar bekler diyorlar ama seninkiyle benimki daha çabuk gelmek istiyor sanırım
evet erken valla gelsina rtık erken merken
bilmiyorum valla gelirmiki hayırlısı olsun

ya sultan kafa işte.kerem ismini konuşmuştuk di mi?ama kaan da düşünüyosunuz heralde.
anam bi de kız olurmuş.süprizzzzz
evet öylede karar veremiyorum yaa
kız onca pipi resimleri var yapmaaaaa:1shok:

ayy cnm yaa valla hepimiz duygusallaştık tabi hem sen nie çekiniyosun april baksana takvimine ne kadar az kalmış gelsin bebiş ne var

bırıbırınızı gaza getırıp durmayın hepınız bugün doğurursanız kım kalacak burda anacım ya,dıye dıye benım kızda aşağıları kurcalıyo zaten özenmesın sızınkılere haaaaaa

bizim evde de hazırlıklar son sürat devam ediyor.bugün halıları almaya geliyorlar.
dün kızımın yatağını alt değiştirme ünitesini yatak odamıza taşıdık.tüller perdeler yıkandı.
yatak için saten yatak örtüsü siparişi verdim.daha da annem bi sürü bişeyler sayıyor ama ben onun hızına yetişemiyorum.

aman temizlikçi gelecekse evi ne topluyo ki?zaten bahanesi var o bir hamile.dağınık olsa kaç yazar.kaydirigubbakcemile3

ben biraz belimi dinlendireyim.
hamilelikle beraber bel ağrısının mide bulantısı ve yanmasının şeker denen illetin ne kadar zor olduğunu öğrendim.
inşallah bizim sıkıntılar doğumla bitecek.bu bile insanda bir an önce doğurma isteği uyandırıyo.

kız özi göbiş süper çıkmış maşallah
ben aradım doktorumu ağırdı gel bakalım dedi gidiyorum kızlar gelince yazarım haberleri

sorma bana 10 una kadar tut dedı ya nasıl tutacaksam,ıyıyım ama öyle zorlamadı allahtan,ben asıl o kadar kıloyu nasıl aldım anlamadım anacım dün eşımle konuşuyoruz karım bır rıvayete göre 90 olmuşun dedı evet dedım şoka gırdı adam hııı sıze asıl bomba sabah klozet kapağını kırdım oturdum gülmekten kırıldım,evelsı gün çatlatmıştım bugünde kırdım yanı

güzel haberlerle gel sultan hadı canım benım merakla beklıyorus kıs heyecanlandırdınız benıde allah canınızı almasın emı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…