2009 Nisan Anneleri buraya

saol cnm sana kllozet kapakları feda olsun kız ne olcak hehe
karnımı doyurayımda öle gidiyim bari dedim bişeyler yicem öle çıkçam
gerçi bşiey olcağından değil bak görürsünüz gitçem bebeişi görcem beni eve yollayacak bşiey yok die ))

ya cnm senin hft baya ilerlemiş niye tut diyor ki bu dr normal doğum muydu senin ki ?

kıs ne olur ne olmaz yemesene yok anacım bızım boğaz durmaz,hıııı bende öyle zaten klozet kapakları dandık demııı,feda olsun anacım:lepi:

Kızlar selam. Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım. Normal tarih 8 Mayıs. Ama doktorum Nisan sonu gibi gelir dedi. Hepimize hayırlı doğumlar inşallah a.s.

kıs ne olur ne olmaz yemesene yok anacım bızım boğaz durmaz,hıııı bende öyle zaten klozet kapakları dandık demııı,feda olsun anacım:lepi:
feda olsun tabiki ama öyle çok kilolu çıkmamış resmin bence çoook güzel bir hamile olmuşun boylu poslu, bu nisan anaları güzel valla

yok canım benım benım takvım ılerde duzeltemedım kaldı benım bebek normalde 24 nısanda olmalı ama 2,5 hafta önden gıdıyıor mesela bu hafta 41 haftamız,kaç gun kalsa kar dıye sen 10 una kadar tut 11 ınde alalım dedı,hoş ultrasona artık güvenım kalmadı ama bebek ırı dedı senı zorlar normal doğum,bebeğede kendınede ezıyet etme felan fılan anla ışte kısmet ama yanı kızım gelmek ısterse kım tutar demı

april canım 38+5 sin.neyinden korkuyosun.eninde sonunda çıkacak o çocuk ordan.korkunun ecele faydası yok.:jeyyar:

Benim derdim perşembeden önce gitmemek. Çünkü perşembe olursa hem sakin sakin giderim hemde epidural olucam! Ama önce gelirse ya normal doğurucam yada genel anestezi ki ben kesinlikle genel anestezi istemiyorum o yüzden de KOR-KU-YO-RUUUUMM-tatlicadiarzu-

kızlar merhaba nasılsınız... ben annemdeyim sabah 9gibi nst vardi 1saat tuttular hayirdir dedim
yok bugün doğurmuyosun ama 1haftaya kadar geliyo bebeğin fazla durmaz dedi.. sonra tekrar sorduk bi ebe vardi bizimle ilgilenen 3gün içinde olur bence engeç bir hafta dedi arkadaşalar ayyy....
allah kurtarsın hepimiziiii:)

cnm şurda perşembeye ne kaldı sıkma kendini yaa

ay banada bi rahatlık geldi ki sormayın hiç gidesim yok doktora bişey olmayacağını biliyorum yaaa oturdğum yerden kalksım gelmiyor vallaha

hadi hayırlısı cnm benim, sanırım nisanın sonunu gören olmayacak bu gidişle herkes 37. hftda doğuracak gibi

benım canım tatlı bışıler ıstıyor kalkıım yapayım valla,acıktırdınız benı heeeeeeeeeee,streste benı böle yapıyor ışte

cnm şurda perşembeye ne kaldı sıkma kendini yaa

ay banada bi rahatlık geldi ki sormayın hiç gidesim yok doktora bişey olmayacağını biliyorum yaaa oturdğum yerden kalksım gelmiyor vallaha
valla helal olsun gerçi bende rahat biriyim ama herkes git git diyor dr' a bende gidecem, allahtan hareket ediyor sıpalar etmeseler panik olurduk tabiki....

Ay korkudan hemen magnezyumumu içtim nolucaksa:))
Dr.da cuma günü bekler perşembeyi demişti ama işte risk alıyoruz 39+1 oluyo, ondan korkuyorum.
Aman ya hayırlısı olsun herkese napim kaçıcak yer kalmadı sıkıştık köşeye. Herşey hazır nasılsa. Kociş hastane paramızı bile hazırladı nolur ne olmaz diyedelikafadulden Annemde akşama geliyo uzun bi süre gitmemek üzere. Ananemde çıktı hastaneden, gerçi hala korkudan yürüyemiyo ama en azından iyi. perşembeden önce gelirse de başımızın üstünde yeri var sonuçta herşey onun içinhihoyyyt

bursasu oslem fıstık gibisiniz kızlar... benim tatlı hamişlrim siz kilo gormemşsiniz... bebişlerle braber hicbirsey kalmayacak gorun bak...

kız sultan alemsin valla doğurayım diyordun simdi de gitmiyon mu ...kız suyunsa o gelen git suyu azaltmak iyi değil diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…