güle güle sultannnn hayırlı haberlerini bekliyoruz, kaç gibi geleceksin ??kız özi göbiş süper çıkmış maşallah
ben aradım doktorumu ağırdı gel bakalım dedi gidiyorum kızlar gelince yazarım haberleri
ya cnm senin hft baya ilerlemiş niye tut diyor ki bu dr normal doğum muydu senin ki ?sorma bana 10 una kadar tut dedı ya nasıl tutacaksam,ıyıyım ama öyle zorlamadı allahtan,ben asıl o kadar kıloyu nasıl aldım anlamadım anacım dün eşımle konuşuyoruz karım bır rıvayete göre 90 olmuşun dedı evet dedım şoka gırdı adam hııı sıze asıl bomba sabah klozet kapağını kırdım oturdum gülmekten kırıldım,evelsı gün çatlatmıştım bugünde kırdım yanı
feda olsun tabiki ama öyle çok kilolu çıkmamış resmin bence çoook güzel bir hamile olmuşun boylu poslu, bu nisan anaları güzel vallakıs ne olur ne olmaz yemesene yok anacım bızım boğaz durmaz,hıııı bende öyle zaten klozet kapakları dandık demııı,feda olsun anacım:lepi:
april canım 38+5 sin.neyinden korkuyosun.eninde sonunda çıkacak o çocuk ordan.korkunun ecele faydası yok.:jeyyar:
evet erken valla gelsina rtık erken merken
bilmiyorum valla gelirmiki hayırlısı olsun
evet öylede karar veremiyorum yaa
kız onca pipi resimleri var yapmaaaaa:1shok:
ayy cnm yaa valla hepimiz duygusallaştık tabi hem sen nie çekiniyosun april baksana takvimine ne kadar az kalmış gelsin bebiş ne var
hadi hayırlısı cnm benim, sanırım nisanın sonunu gören olmayacak bu gidişle herkes 37. hftda doğuracak gibikızlar merhaba nasılsınız... ben annemdeyim sabah 9gibi nst vardi 1saat tuttular hayirdir dedim
yok bugün doğurmuyosun ama 1haftaya kadar geliyo bebeğin fazla durmaz dedi.. sonra tekrar sorduk bi ebe vardi bizimle ilgilenen 3gün içinde olur bence engeç bir hafta dedi arkadaşalar ayyy....
allah kurtarsın hepimiziiii:)
valla helal olsun gerçi bende rahat biriyim ama herkes git git diyor dr' a bende gidecem, allahtan hareket ediyor sıpalar etmeseler panik olurduk tabiki....cnm şurda perşembeye ne kaldı sıkma kendini yaa
ay banada bi rahatlık geldi ki sormayın hiç gidesim yok doktora bişey olmayacağını biliyorum yaaa oturdğum yerden kalksım gelmiyor vallaha
afiyet şeker olsun cnm bende işyerindeyim can sıkıntısı da var dilime vurdu bugün....benım canım tatlı bışıler ıstıyor kalkıım yapayım valla,acıktırdınız benı heeeeeeeeeee,streste benı böle yapıyor ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?