hoşgeldin cnm kokoş oldun mu hihoyyyt
sultan dr' a gitti cnm pek gitmek istemese de gidiyorum dedi en sonkız sultan çırpı çırpı bacakların duruo işte ne güzel hala sööleniosun çok kşilo aldım die:)
az var filan dedi dr u aradı dr gel deyince de uzattı gitmemek için en sonunda gitti ama ben dönerim gene doğurmadan diyerek delikafaduldennoldu yaw sultanın suyu mu geldi yoksa
sorma bana 10 una kadar tut dedı ya nasıl tutacaksam,ıyıyım ama öyle zorlamadı allahtan,ben asıl o kadar kıloyu nasıl aldım anlamadım anacım dün eşımle konuşuyoruz karım bır rıvayete göre 90 olmuşun dedı evet dedım şoka gırdı adam hııı sıze asıl bomba sabah klozet kapağını kırdım oturdum gülmekten kırıldım,evelsı gün çatlatmıştım bugünde kırdım yanı
kız özi göbiş süper çıkmış maşallah
ben aradım doktorumu ağırdı gel bakalım dedi gidiyorum kızlar gelince yazarım haberleri
Kızlar selam. Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım. Normal tarih 8 Mayıs. Ama doktorum Nisan sonu gibi gelir dedi. Hepimize hayırlı doğumlar inşallah a.s.
kızlar merhaba nasılsınız... ben annemdeyim sabah 9gibi nst vardi 1saat tuttular hayirdir dedim
yok bugün doğurmuyosun ama 1haftaya kadar geliyo bebeğin fazla durmaz dedi.. sonra tekrar sorduk bi ebe vardi bizimle ilgilenen 3gün içinde olur bence engeç bir hafta dedi arkadaşalar ayyy....
allah kurtarsın hepimiziiii:)
canım çok hoş görünüyosun maşallah.
kızlar doğurmadım merak etmeyin doktor sancı olmazsa gelme yarın direk sezeryana gel dedi bendede sancı yok valla.
nişan geldikten 1 hafta içinde doğum yapılırmış hemen olması gerekmiomuş doğumun. ne bilim bende anlamadım garip bişey.
saol cnm sende mi hamişsin yoksa doğum yaptın mı ?kızlar hepinize hayırlı doğumlar.....allah yardımcınız olsun birkezde kurtarsınnnyerimseniben
kızlar hepinize hayırlı doğumlar.....allah yardımcınız olsun birkezde kurtarsınnnyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?