2009 Nisan Anneleri buraya

sevrey yandan görsen öyle demezdin basket topu yutmuş gibiyim
ay nebileyim ilknur korkuda var içimde ama bu sefer kesin gidiyorum kızlar hadi görüşürüz sağolun

kızlar doğurmadım merak etmeyin doktor sancı olmazsa gelme yarın direk sezeryana gel dedi bendede sancı yok valla.

nişan geldikten 1 hafta içinde doğum yapılırmış hemen olması gerekmiomuş doğumun. ne bilim bende anlamadım garip bişey.

kızlar hepinize hayırlı doğumlar.....allah yardımcınız olsun birkezde kurtarsınnnyerimseniben

lalcim çok teşekkürler canım yaa ben yarın doğpuma giriorum darısı seninde başına güzelim çok karışık duygular içerisindeyim

hehehe sanki içerde tutmak bizim elimizde gibi.bu doktorlar da çok hoş ya.yemişler kafayı.

kız özi göbiş süper çıkmış maşallah
ben aradım doktorumu ağırdı gel bakalım dedi gidiyorum kızlar gelince yazarım haberleri

kız sultan heyecanlandım ha.hayırlı haberlerini bekilyoruz hadi bakalım.

Kızlar selam. Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım. Normal tarih 8 Mayıs. Ama doktorum Nisan sonu gibi gelir dedi. Hepimize hayırlı doğumlar inşallah a.s.

hayırlısı olsun.

ne güzel ya.hazırlıklar tamamdır zaten di mi?

aynen bende 20 kilo aldım aman napalım özi sallaaaaaaaaaaaaaaa
kilo önemli değil vücütüm bozuldu selülit çatlak envai çeşit şey var-tatlicadiarzu-

buda benim göbiş kızlar
canım çok hoş görünüyosun maşallah.

iyi ne güzel rahat rahat süslü püslü gircen doğuma.kaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba sormayın başıma gelenleri ne dertli bi tip oldum yaaa cumartesi günü çocukları ç.dr muayeneye götürdük sarılık çıktı pat diye hastaneye yatırdılar ben zaten yerimden kalkamaz durumdaydım ödemlerden onları bırakıp eve gelemedim tabi yeni taburcu olduk evime yeni geldim hepinizi öyle çok merak ediyorumki herkesteki gelişmeleri ayrı ayrı takip etmek istiyordum heyecanlara şahit olmak istiyordum ama nasip olmuyor bir türlü kim doğurdu kim ne yaptı hiç haberim yok ne olur affedin bebişine kevuşan herkesi tek tek öpüp tebrik ediyorum bekleyenlere sabırlar hepinizi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…