2009 Nisan Anneleri buraya

canım sarılık normal olabilio kuzuların çoğunda inşallah bşi an evvel geçer ben yarın doğuruorum bende kuzuma kavulşuorum şenayy yaşasınnnn

lalcim çok teşekkürler canım yaa ben yarın doğpuma giriorum darısı seninde başına güzelim çok karışık duygular içerisindeyim

canım iyi doğumlarrrr...:asigim:hayırlısıyla bebişini kollarına alırsın inşlahh...sağlıcakla gelsin yavrunnnnn:asigim:

şenay canım hoşgeldin.geçmiş olsun.afedecek bişey yok siz iyi olun yeter.sarılığı takmamaya çalış her bebekte oluyomuş
sanırım urlanın oğlunda da çıkmış.oda hastaneye gitmiş bugün galiba.üçünüzü de öpüyorum.bize de dua et emi

saol cnm sende mi hamişsin yoksa doğum yaptın mı ?
evet canım bende hamileyimmmyerimsenibenekim annesi olacağım allahın izniylee:asigim:
sağolasın sana da rahat hamilelikler.

özlem canım senin göbiş de çok güzel de ben o 20 kiloyu nerene sakladın onu anlamadım.kalça basen daracık.

sağol bitanemmm:asigim:

valla kızlar bu ay bizim ayımız.ziyaretçimiz çok olur.biz de nasıl takipteydik mart annelerini di mi?

canım sarılık normal olabilio kuzuların çoğunda inşallah bşi an evvel geçer ben yarın doğuruorum bende kuzuma kavulşuorum şenayy yaşasınnnn

çiçekimmmmmmmmmmmmmm hadi hayırlısııııııııııııııııııı muhteşem bi duygu kafayı yiceksinnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance:

ya sabah nişanım geldiğinde heyecanlanmadım ama şimdi bi heyecan bastı ki acaba yarın sabahtan önce mi gelcek bu çocuk ayyyyyyyy

şenayCım hepimizin çocuğunda olacak sanırım normal olmayanı dövüyorlar şimdi klava:
sağolun kızlar öylede bende hazırlıklıyım sanıyodum ama insanın başına gelince öyle olamıyo inşallah hastalıklar bebişlerinizden uzak durur ama annelik manyak bişeymiş onlar yan odada kuvözdeydi banada oda verildi ama gelde dur odada kapıda nöbet tuttum manyak yapıyo analık insanı
şenay foto koyacak mısın
canım siteye koymayı düşünmüyorum maillerinize atıcam azıcık kendimize gelelimde
çıkmam lazım kendinize ve bebişlerinize ii bakın hepinizi çok öpüyorum

çiçekimmmmmmmmmmm aşktan yiceksin kafayı gözlerinin içine gözlerini dikip baktığında sen artık yere basmıyo olacaksın :)) sana ve bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar mucccccccckkkkkkkkkkkks

panik yapma cnm benim zaten akşam oldu ama gece uyumaya çalış yarın vücudun çok yorgun düşecek ....

kötü haber sanırım kasılmalar başladı. her zamanki ufak tefek kasılmalar vardı aslında ama şimdi sankşi daha bi sık oluo bi zaman tutiim bakiim nolcak. off bee dursun yarın sabaha kadar sezeryanı beklesin ya

çiçekimmmmmmmmmmm aşktan yiceksin kafayı gözlerinin içine gözlerini dikip baktığında sen artık yere basmıyo olacaksın :)) sana ve bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar mucccccccckkkkkkkkkkkks

:asigim: aman yarabbim bu tam da benim yaşamak istediğim şey oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…