kızlar merhaba sormayın başıma gelenleri ne dertli bi tip oldum yaaa cumartesi günü çocukları ç.dr muayeneye götürdük sarılık çıktı pat diye hastaneye yatırdılar ben zaten yerimden kalkamaz durumdaydım ödemlerden onları bırakıp eve gelemedim tabi yeni taburcu olduk evime yeni geldim hepinizi öyle çok merak ediyorumki herkesteki gelişmeleri ayrı ayrı takip etmek istiyordum heyecanlara şahit olmak istiyordum ama nasip olmuyor bir türlü kim doğurdu kim ne yaptı hiç haberim yok ne olur affedin bebişine kevuşan herkesi tek tek öpüp tebrik ediyorum bekleyenlere sabırlar hepinizi çok özledim
lalcim çok teşekkürler canım yaa ben yarın doğpuma giriorum darısı seninde başına güzelim çok karışık duygular içerisindeyim
kızlar merhaba sormayın başıma gelenleri ne dertli bi tip oldum yaaa cumartesi günü çocukları ç.dr muayeneye götürdük sarılık çıktı pat diye hastaneye yatırdılar ben zaten yerimden kalkamaz durumdaydım ödemlerden onları bırakıp eve gelemedim tabi yeni taburcu olduk evime yeni geldim hepinizi öyle çok merak ediyorumki herkesteki gelişmeleri ayrı ayrı takip etmek istiyordum heyecanlara şahit olmak istiyordum ama nasip olmuyor bir türlü kim doğurdu kim ne yaptı hiç haberim yok ne olur affedin bebişine kevuşan herkesi tek tek öpüp tebrik ediyorum bekleyenlere sabırlar hepinizi çok özledim
evet canım bende hamileyimmmyerimsenibenekim annesi olacağım allahın izniylee:asigim:saol cnm sende mi hamişsin yoksa doğum yaptın mı ?
sağolasın sana da rahat hamilelikler.
özlem canım senin göbiş de çok güzel de ben o 20 kiloyu nerene sakladın onu anlamadım.kalça basen daracık.
doğru cnm ama bugün benim her yaptığım mübah hihoyyytkız sevrey uyuma baksana lal in takvimine daha yeni hamiş ooooooooo
canım sarılık normal olabilio kuzuların çoğunda inşallah bşi an evvel geçer ben yarın doğuruorum bende kuzuma kavulşuorum şenayy yaşasınnnn
çiçekimmmmmmmmmmmmmm hadi hayırlısııııııııııııııııııı muhteşem bi duygu kafayı yiceksinnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance:
panik yapma cnm benim zaten akşam oldu ama gece uyumaya çalış yarın vücudun çok yorgun düşecek ....ya sabah nişanım geldiğinde heyecanlanmadım ama şimdi bi heyecan bastı ki acaba yarın sabahtan önce mi gelcek bu çocuk ayyyyyyyy
şenay canım hoşgeldin.geçmiş olsun.afedecek bişey yok siz iyi olun yeter.sarılığı takmamaya çalış her bebekte oluyomuş
sanırım urlanın oğlunda da çıkmış.oda hastaneye gitmiş bugün galiba.üçünüzü de öpüyorum.bize de dua et emi
sağolun kızlar öylede bende hazırlıklıyım sanıyodum ama insanın başına gelince öyle olamıyo inşallah hastalıklar bebişlerinizden uzak durur ama annelik manyak bişeymiş onlar yan odada kuvözdeydi banada oda verildi ama gelde dur odada kapıda nöbet tuttum manyak yapıyo analık insanışenayCım hepimizin çocuğunda olacak sanırım normal olmayanı dövüyorlar şimdiklava:
canım siteye koymayı düşünmüyorum maillerinize atıcam azıcık kendimize gelelimdeşenay foto koyacak mısın
panik yapma cnm benim zaten akşam oldu ama gece uyumaya çalış yarın vücudun çok yorgun düşecek ....
çiçekimmmmmmmmmmm aşktan yiceksin kafayı gözlerinin içine gözlerini dikip baktığında sen artık yere basmıyo olacaksın :)) sana ve bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar mucccccccckkkkkkkkkkkks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?