- 15 Şubat 2009
- 3.941
- 1.889
- 723
zeyned dur heyecanlanma sakin ol:) nişanım sabah geldi bööle sümük gibi iğrenç pembe bişey düştü kiloduma ama doktor dediki sancın yoksa gelme. bende en yakın kliniğe gittim sancı mancı yok yarın sezeryan günüm onu bekliom
kötü haber sanırım kasılmalar başladı. her zamanki ufak tefek kasılmalar vardı aslında ama şimdi sankşi daha bi sık oluo bi zaman tutiim bakiim nolcak. off bee dursun yarın sabaha kadar sezeryanı beklesin ya
delikafadulden ekım annelerınden aldıgım bılgıye gore dogumlar baslamıs maasallah :lepi:
mevlam saglıakla kucagınıza almayı buyutmeyı nasıp etsın nısan annelerı :Saruboceq:
benımkı nişan değil sanırım o zaman:)) sancı bende de cıkmadı nst de,dedıgın gıbı tuvalet kagıdı gibi:) kasılma var ama sancı yokk...sen azıcık daha sabret,secret yap:1rolleyes: az kalmıs ne gusell,sende sımdı ne heyecan vardır,ben bıle 1 hafta var diye heyecanlanıyorumm...asağı basıoo fenaa:) agrıoo asagılar adım atamıomm
ay heyecan yaptım ben de çiçek.inşallah sabahı bekler.
sağolasın canım darısı sizin başınız inşallah.
Şenay hoşgeldin şimdi gördüm. Henüz okumadım ama iyisindir umarım. Çiçek kız aklımı aldın bugün, dün dedim ya sana ne olsa ertesi gün bana oluyo. Yerimden kalkmıyorum korkudandelikafadulden
hahahah korkma kız perşembeye kaç gün var şurda
az var filan dedi dr u aradı dr gel deyince de uzattı gitmemek için en sonunda gitti ama ben dönerim gene doğurmadan diyerek delikafadulden
cnm çok geçmiş olsun yenidoğan sarılığı btün bebeklerde görülüyor sende iisindir inşallahkızlar merhaba sormayın başıma gelenleri ne dertli bi tip oldum yaaa cumartesi günü çocukları ç.dr muayeneye götürdük sarılık çıktı pat diye hastaneye yatırdılar ben zaten yerimden kalkamaz durumdaydım ödemlerden onları bırakıp eve gelemedim tabi yeni taburcu olduk evime yeni geldim hepinizi öyle çok merak ediyorumki herkesteki gelişmeleri ayrı ayrı takip etmek istiyordum heyecanlara şahit olmak istiyordum ama nasip olmuyor bir türlü kim doğurdu kim ne yaptı hiç haberim yok ne olur affedin bebişine kevuşan herkesi tek tek öpüp tebrik ediyorum bekleyenlere sabırlar hepinizi çok özledim
valla kızlar bu ay bizim ayımız.ziyaretçimiz çok olur.biz de nasıl takipteydik mart annelerini di mi?
kötü haber sanırım kasılmalar başladı. her zamanki ufak tefek kasılmalar vardı aslında ama şimdi sankşi daha bi sık oluo bi zaman tutiim bakiim nolcak. off bee dursun yarın sabaha kadar sezeryanı beklesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?