2009 Nisan Anneleri buraya

delikafadulden ekım annelerınden aldıgım bılgıye gore dogumlar baslamıs maasallah :lepi:
mevlam saglıakla kucagınıza almayı buyutmeyı nasıp etsın nısan annelerı :Saruboceq:

çiçekkk nişanın mı geldiiiidelikafadulden cok yogun mu,nasıl bısey,ya bende de hafif lekelenme oldu,doktoru da aramadımm,biraz daha olursa ararım diyee...

13 nisan a gün aldım sezeryan için,inşallah ondan önce gelmesss yaaa,tırstımmm wallaa

zeyned dur heyecanlanma sakin ol:) nişanım sabah geldi bööle sümük gibi iğrenç pembe bişey düştü kiloduma ama doktor dediki sancın yoksa gelme. bende en yakın kliniğe gittim sancı mancı yok yarın sezeryan günüm onu bekliom

benımkı nişan değil sanırım o zaman:)) sancı bende de cıkmadı nst de,dedıgın gıbı tuvalet kagıdı gibi:) kasılma var ama sancı yokk...sen azıcık daha sabret,secret yap:1rolleyes: az kalmıs ne gusell,sende sımdı ne heyecan vardır,ben bıle 1 hafta var diye heyecanlanıyorumm...asağı basıoo fenaa:) agrıoo asagılar adım atamıomm

ay heyecan yaptım ben de çiçek.inşallah sabahı bekler.

delikafadulden ekım annelerınden aldıgım bılgıye gore dogumlar baslamıs maasallah :lepi:
mevlam saglıakla kucagınıza almayı buyutmeyı nasıp etsın nısan annelerı :Saruboceq:

sağolasın canım darısı sizin başınız inşallah.

Şenay hoşgeldin şimdi gördüm. Henüz okumadım ama iyisindir umarım. Çiçek kız aklımı aldın bugün, dün dedim ya sana ne olsa ertesi gün bana oluyo. Yerimden kalkmıyorum korkudandelikafadulden

vallahi hiç heyecan yoktu demin bi heyecan bastı bi dediim gibi kasılmalar var 2 kez 22 dakşkada bir geldi tekrarlarsa kötü şeyler düşüncm bekliom şimdi

ay heyecan yaptım ben de çiçek.inşallah sabahı bekler.

sağolasın canım darısı sizin başınız inşallah.

bekliicez bakalım neler olacak:)

aa şenay gelmiş gitmiş
ne güzel şeyler yazmış öle bebeklerle ilgili. aşık olcaksınız filan.
sarılık olmuş cadılar demek. napalım bütün bebişlerde oluyo başa gelen çekilcek artık

ehe bence çiçek bu gece doğurur:)
hatta anket mi açsak acaba. çiçek bu gece doğurur mu yoksa sezeryanı bekler mi diee:)

Giden gelmiyo bugün yaaa nerdesiniz kızım? s_ebru naaptı acaba, dozkan aradımı Şirvanı? Bursasu nerdeee? Elevinya da kavuşmuştur işallah bebeğine?? Çiçek tut şu sıpayı kaçmasın:))
Annem geldi benimde sonunda, bakalım neler olcek bu hafta?
Bu arada biraz mart annelerine baktım bebekler doğunca daha çok sorunlar oluyo galiba? Çok canım sıkıldı. Sarılık bişey değilde başka sorunlar yaşıyolar Allah yardımcıları olsun tabiki bizlerinde:Saruboceq:

az var filan dedi dr u aradı dr gel deyince de uzattı gitmemek için en sonunda gitti ama ben dönerim gene doğurmadan diyerek delikafadulden

aynen de öle oldu cnm gittim gezmiş oldum ve geldim hehehekaydirigubbakcemile3
cnm çok geçmiş olsun yenidoğan sarılığı btün bebeklerde görülüyor sende iisindir inşallah

valla kızlar bu ay bizim ayımız.ziyaretçimiz çok olur.biz de nasıl takipteydik mart annelerini di mi?

aynen cnm yaaa
ne günlerden geçtik
:CüvCüv:

kız düşüne düşüne doğurtçanız kendinizi dur sabaha ne kaldı

ayy bende geldim bu arada çatı muayeneside oldum bilmeden kafamçokkarıştı
doktor alttan muayene etti benide parmakladı ettti
açılmam yokmuş o sıvıda akıntıymış bebeğin suyu falan değilmiş
ultrasondada baktı suyu ve bebeğin eşi ii dedi
çatılarım normal doğuma müsaitmiş
şu anda müsait olmayan tek şey benim yaramaz oğlum hala başı yukarda yani döndürmemiş arkasına başını
bu gidişle senide sezeryana alcaz dedi
hafataya pazartesiden sonra istediğin bi gün yaparız dedilaelaelaelaelae
bu arada bebişte 3300 olmuş 9 günde 240 gram falan almış
benden havadisler bu kaaadar

ya mısafır bastırdı sultan fıstık gıbısın valla hıç bellı değıl kılo felan göbışte süper,süper bır hamılelık geçırdık çok şükür kızlar merak etmeyın sağlıklada alacaz kucaklarımıza,sızın güze gören gözlerınıze sağlık bu arada,ıyıkı varsınız arkadaşlar,şenayı yıne kaçırdım ben yahu,bu arada sarılık hemen hemen her bebekte oluyor korku yok panık yok,aprılcım sende gıt kuaföre hepımız gıdelım zaten kararsızım ben acaba ördürsemmı açılmasada daha az bozulsa heeeeeeeee,çıçek dıye dıye dr.dedığı zamandan önce getırecen bebışı ha saat farkıylada olsa dıcem ama 1 haftadırda ağrın sancın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…