2009 Nisan Anneleri buraya

ay ne güzel gelmışın çatı muayenesınden sultan ya benım kabus oldu darmış,güzel haberlerle dönmüşün neysekı,ya doğum şeklı bıraz şans ben artık öyle düşünüyorum kızlar o kadar normal ıstıyorum dedım kısmet

ya evet bencede şimdi doktor dediki istersen bekleriz son ana kadar dedi dönmezse sezeryana alırız dedi ama sancılar gecede gelebilir dedi gündüz olması çok daha ii falan dedi aklım çok karıştı yaa inanılmaz karıştım
yani saol oslemcım yaa valla ben 20 kilo aldığımı sanıyodum ama 21 miş -tatlicadiarzu-

kızlar s_ebrudan mesaj geldi....

hastaneye yatırmışlar...
yavaş yavaş suni sancıyı sabaha kadar vereceklermiş..

benim için dua edin diyor....

slm kızlarrr nasılsınızzz ohhh ne güzell üstüste doğumlar oluyorrhihoyyyt benimde 8 günüm kaldıı annemde kalıyorum bugün evime geldim sabah yeniden gidecem anneme evimide çok özlemişim aslındaa senağlama ama maleseff yanlız kalamıyorumm sizleride merak ediyorumm gelir gelmezz girdim nette geçmişi okudumm yarında çiçek doğuracakkmış ayyy çok heycan verici her doğum haberinde biraz daha heycan basıyor benii darısıııı başımızaaa siteye bi dahaki girişimde galiba kimse kalmamış olacakk hihoyyythihoyyyt sağlıklı hayırlı doğumlar kızlarrrrr :Saruboceq:

benanberden nesaj geldi...doruk bey 17:45 - 2900 gr. 50 cm dünyaya gelmiş...

emzirmişş..şimdide beyefendi uyuyormuş..

ehe bence çiçek bu gece doğurur:)
hatta anket mi açsak acaba. çiçek bu gece doğurur mu yoksa sezeryanı bekler mi diee:)

doğurmiicam gece tutucam nasıl olucaksa inşallah sabahı beklesin

ohh maşallah kilosu suyu herşeyi iymiş annesi.desene haftaya ikimiz de anne oluyoruz inşallah.salıya al beraber doğuralım kız sultan.:lepi::sm_cool:

dozkan şimdi aradı...

3330 gr- 50 cm doğmuş... devamlı emmek istiyormuş...

Allahım ya ne güzel maşallah.okudukça gözlerim doluyor.nerden nereye.nelerden bahsediyorsuk şimdi neleri konuşuyoruz.bir ay sonra da tamamen kelebeklerimiizn gelişimini konuşcaz inşallah.rüya gibi.

s_ebru canım okuyamıyorsun ama Allah yardımcın olsun.kolay doğumun olsun inşallah.
kızlar amin deyin bakim.

hayırlısı olsun diyorum canım hepimiz için :Saruboceq:
sende bu ara dikkat et tiroitin var seninde sorun oluyo işte böyle sık sık ölç tansiyonunu

öyle tabi ama dr kararı sen ver deyince sanki kötü bişeymiş gibi geliyo insana

dozkan şimdi aradı...

3330 gr- 50 cm doğmuş... devamlı emmek istiyormuş...

Allah ım ne bereketli günmüş hakikaten bundan sonra full tempo olacak heralde..kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar..benanber ve dozkan gozunuz aydın arkadaslar..Allah analı babalı buyutsun kuzularınızı...kaydirigubbakcemile

cicek doğurdun mu kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz

bursasu maşallah oglusuna nasıl korkuttu bizi sıpa hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…