allahım esırgesın ınşallah,allah analı babalı büyütsünbenanberden nesaj geldi...doruk bey 17:45 - 2900 gr. 50 cm dünyaya gelmiş...
emzirmişş..şimdide beyefendi uyuyormuş..
emsınde büyüsün bebışler maşallah,maşallah allah analı babalı mutlu mesut büyütsün ınşallahdozkan şimdi aradı...
3330 gr- 50 cm doğmuş... devamlı emmek istiyormuş...
allah yardımcısı olsun güzel haberlerını alalımohh iki bebiş daha gelmiş ne güsel
s_ebru da sabaha doğurmuş olur heralde hayırlısıyla
ınşallah canım benım ya vallahı senmı benmı okuyup ağlıyorum güler gıbı karışık kızımda anlıyor gıbı tepkı verıyorohh maşallah kilosu suyu herşeyi iymiş annesi.desene haftaya ikimiz de anne oluyoruz inşallah.salıya al beraber doğuralım kız sultan.:lepi::sm_cool:
Allahım ya ne güzel maşallah.okudukça gözlerim doluyor.nerden nereye.nelerden bahsediyorsuk şimdi neleri konuşuyoruz.bir ay sonra da tamamen kelebeklerimiizn gelişimini konuşcaz inşallah.rüya gibi.
dıyoruz canım demez olurmuyuz,dualarımız onunla ve doğuma gıren her arkadaşımızlas_ebru canım okuyamıyorsun ama Allah yardımcın olsun.kolay doğumun olsun inşallah.
kızlar amin deyin bakim.
allah yardımcın olsun canım herşeyde bır hayır vardır doğru zaman buymuş demek,ıyı haberlerını beklıyoruz haber vermeyı unutma emıben geçmişi okuyamadım ama haberler var bende
bugun doktor kontrolum vardı.bebeğim 3900 olmuş.bugun bende jınekolojık muayene oldum,doktor cıkısın dar bıraz dedı olmaz demıyorum ama bebekte ırı zor dogum olablır dedı.istersen sezeryan olabılırsın dedı..ve ben o kadar bekledım bekledım yarın sezeryan oluyorum..suanda duygularımı bıle dogru duzgun anlatamıyorum..cok ama cok heycanlıyım...herkes dua etsın nolurrr
selam kıslar... nasılsınız... çok okuyamadım ama bi sürü doğumlar gördüm dozkan, benanber.. Allah analı babalı büyütsün inşallah... ben iyiyim arkadaşlarım... sizle muhabbet edemiyorum ve hep gerginim... meğer siz benim dünyam olmuşunuz(( misafirlerim olunca giremiyorum... ama aklım sizde... hala doğurmadım:) bu gün çatı muayene oldum iğğğrennnçççti bebeğim 3100 gr olmuş... şimdilik herşey güsel... çok öpüyorum sizleri.. Allah a emanet olun...
aslında çoook canım sıkkın sizlerle konuşmak iyi gelirdi ama vaktim yok...................................
yoklama verip çıkayım dedim... bana dua edin.................................
ben geçmişi okuyamadım ama haberler var bende
bugun doktor kontrolum vardı.bebeğim 3900 olmuş.bugun bende jınekolojık muayene oldum,doktor cıkısın dar bıraz dedı olmaz demıyorum ama bebekte ırı zor dogum olablır dedı.istersen sezeryan olabılırsın dedı..ve ben o kadar bekledım bekledım yarın sezeryan oluyorum..suanda duygularımı bıle dogru duzgun anlatamıyorum..cok ama cok heycanlıyım...herkes dua etsın nolurrr
Kızlar neyse ben sizle hastaneye gitmeden önce vedalaşiim çoğunuz yoksunuz zaten. yarın sabah 7 de hastanede olucam 8 de bebiş ellerimde olur:) hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem mutluyum hiç bilmiorum ne hissetiğimi. Şirvancığıma haber veririm kuzumu. Dua edin nolur. Allah hepimiin yardımcısı olsun. anne oluyorum bende...
Kızlar neyse ben sizle hastaneye gitmeden önce vedalaşiim çoğunuz yoksunuz zaten. yarın sabah 7 de hastanede olucam 8 de bebiş ellerimde olur:) hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem mutluyum hiç bilmiorum ne hissetiğimi. Şirvancığıma haber veririm kuzumu. Dua edin nolur. Allah hepimiin yardımcısı olsun. anne oluyorum bende...
benanberden nesaj geldi...doruk bey 17:45 - 2900 gr. 50 cm dünyaya gelmiş...
emzirmişş..şimdide beyefendi uyuyormuş..
dozkan şimdi aradı...
3330 gr- 50 cm doğmuş... devamlı emmek istiyormuş...
ben geçmişi okuyamadım ama haberler var bende
çok heycanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?