2009 Nisan Anneleri buraya

ben geçmişi okuyamadım ama haberler var bende
bugun doktor kontrolum vardı.bebeğim 3900 olmuş.bugun bende jınekolojık muayene oldum,doktor cıkısın dar bıraz dedı olmaz demıyorum ama bebekte ırı zor dogum olablır dedı.istersen sezeryan olabılırsın dedı..ve ben o kadar bekledım bekledım yarın sezeryan oluyorum..suanda duygularımı bıle dogru duzgun anlatamıyorum..cok ama cok heycanlıyım...herkes dua etsın nolurrr

selam kıslar... nasılsınız... çok okuyamadım ama bi sürü doğumlar gördüm dozkan, benanber.. Allah analı babalı büyütsün inşallah... ben iyiyim arkadaşlarım... sizle muhabbet edemiyorum ve hep gerginim... meğer siz benim dünyam olmuşunuz(( misafirlerim olunca giremiyorum... ama aklım sizde... hala doğurmadım:) bu gün çatı muayene oldum iğğğrennnçççti bebeğim 3100 gr olmuş... şimdilik herşey güsel... çok öpüyorum sizleri.. Allah a emanet olun...
aslında çoook canım sıkkın sizlerle konuşmak iyi gelirdi ama vaktim yok...................................
yoklama verip çıkayım dedim... bana dua edin.................................

ayy doğuran doğurana...
benimde karnım ve bebek bi acayip..... doğum da yakın dedi doktor....çok acayipp yaa...
insan çok acayip hissediyorr...
allah hepimizi kurtarsın bi avazda bebişlerimize de tabii.... hastaneyi gördüm bugün odaları güzeldiii....
koçiş benden daha heyecanlı sapsarı oldu... ayyy...

benanberden nesaj geldi...doruk bey 17:45 - 2900 gr. 50 cm dünyaya gelmiş...

emzirmişş..şimdide beyefendi uyuyormuş..
allahım esırgesın ınşallah,allah analı babalı büyütsün
dozkan şimdi aradı...

3330 gr- 50 cm doğmuş... devamlı emmek istiyormuş...
emsınde büyüsün bebışler maşallah,maşallah allah analı babalı mutlu mesut büyütsün ınşallah
ohh iki bebiş daha gelmiş ne güsel
s_ebru da sabaha doğurmuş olur heralde hayırlısıyla
allah yardımcısı olsun güzel haberlerını alalım
ınşallah canım benım ya vallahı senmı benmı okuyup ağlıyorum güler gıbı karışık kızımda anlıyor gıbı tepkı verıyor
s_ebru canım okuyamıyorsun ama Allah yardımcın olsun.kolay doğumun olsun inşallah.
kızlar amin deyin bakim.
dıyoruz canım demez olurmuyuz,dualarımız onunla ve doğuma gıren her arkadaşımızla
allah yardımcın olsun canım herşeyde bır hayır vardır doğru zaman buymuş demek,ıyı haberlerını beklıyoruz haber vermeyı unutma emı

canım ya lütfen canını sıkma hıçbırşey ıçın bak az kaldı,dayan azıcık daha kımseyı ve hıçbırşeyı takma kafana herşey çok güzel olacak,benım çatı muayenemde tam anlamıyla ığrenççtı ama geçtı sende öyle düşün:Saruboceq:

neyse gözün aydın canım sonunda sende kavuşuyorsun meleğine..
olsun sezeryan olsun canım yaa bende dertliyim sezeryandan yana ama herkes oluyo bişey olmaz heralde
Allah yardımcın olsun senin ve meleğinin..

mavış sende burda görünüyosun sakın gözün korkmasın benım çatım darmış herkesın bır değıl bazı arkadaşlarımız hıssetmedı bıle ınan,daha önce yazacaktım ama çıkmam gerektığı ıçın yazamamıştım

Kızlar neyse ben sizle hastaneye gitmeden önce vedalaşiim çoğunuz yoksunuz zaten. yarın sabah 7 de hastanede olucam 8 de bebiş ellerimde olur:) hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem mutluyum hiç bilmiorum ne hissetiğimi. Şirvancığıma haber veririm kuzumu. Dua edin nolur. Allah hepimiin yardımcısı olsun. anne oluyorum bende...

Dualarımız iyi dileklerimiz seninle için rahat olsun. Can bebeğe iyi bak.....:Saruboceq:

Canım Allah yardımcın olsun, sağ salim yavrunu kucağına almak nasip olsun inşallah...Can bebeği dört gozle bekliyor teyzeleri....

benanberden nesaj geldi...doruk bey 17:45 - 2900 gr. 50 cm dünyaya gelmiş...

emzirmişş..şimdide beyefendi uyuyormuş..

dozkan şimdi aradı...

3330 gr- 50 cm doğmuş... devamlı emmek istiyormuş...

Maşallah bebeklerimize. İnşallah bizimkilerde kolayca emer.:hooray:

çok heycanlıyım..

Allah kolaylıkla kurtarsın. :Saruboceq:Okudukça ben de heyecanlandım. :teytey::sm_cool:

Hayırlı olsun yeni bebekler:) Çiçekcim sana da Allah yardım etsin yarın sabah.. Benim arkadaşımda doğum yaptı öğlen 3100 gr.doğmuş kızı, pespembe küçük bi kedicik. Bu arada kararsızdı epidural konusunda ben ısrar etmiştim bana da kızıyodu epidural istiyorum diye ama kendisi epidural sezeryan olmuş dr.unun baskısıyla:))) Ve akşam konuştuk çok iyi dedi iyikide olmuşum dedidelikafadulden
Kararsızlara duyurulur...
Bende artık giremem sabah kadar, sabah çiçeğin hayırlı haberleriyle uyanırız işallahhihoyyyt Herkese kansız, susuz ve iyi bir gece dilerim:)

güzel kuzunu sağlıcakla al kucağına inş yarın bu saatlerde bebişin yanında olucak ne cici güzel haberlerini bekliyoruz çokçok öpüyorum sağlıkla al bebişi kucağına bizede dua et

çiçekcim Rabbimin kadınlara nasip ettiği ennnnn güzel en yüce en kutsal rütbeye yarın sende erişiyorsun yarın yavrun kucağında sende onunla birlikte anadan doğma günahsız olacaksın o tertemiz halinle bizlere de dua et bizlerde hayırlısıyla kavuşalım küçük meleklerimize...ikinizide Allah nazarlardan korusun güçlükleri kolaylaştırsın

benanber ve dozkan da bebişlerine kavuşmuş çok sevindim bütün iyilikler ve güzellikler bebişlerimizin olsunsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…