kızlar s_ebrudan mesaj geldi....
hastaneye yatırmışlar...
yavaş yavaş suni sancıyı sabaha kadar vereceklermiş..
benim için dua edin diyor....
benanberden nesaj geldi...doruk bey 17:45 - 2900 gr. 50 cm dünyaya gelmiş...
emzirmişş..şimdide beyefendi uyuyormuş..
dozkan şimdi aradı...
3330 gr- 50 cm doğmuş... devamlı emmek istiyormuş...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN:Saruboceq:s_ebru canım okuyamıyorsun ama Allah yardımcın olsun.kolay doğumun olsun inşallah.
kızlar amin deyin bakim.
Hee kandırıkçı benim oğlan naniknanikmerhaba arkadaşlar..benanber ve dozkan gozunuz aydın arkadaslar..Allah analı babalı buyutsun kuzularınızı...kaydirigubbakcemile
cicek doğurdun mu kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz
bursasu maşallah oglusuna nasıl korkuttu bizi sıpa hihoyyyt
ben geçmişi okuyamadım ama haberler var bende
bugun doktor kontrolum vardı.bebeğim 3900 olmuş.bugun bende jınekolojık muayene oldum,doktor cıkısın dar bıraz dedı olmaz demıyorum ama bebekte ırı zor dogum olablır dedı.istersen sezeryan olabılırsın dedı..ve ben o kadar bekledım bekledım yarın sezeryan oluyorum..suanda duygularımı bıle dogru duzgun anlatamıyorum..cok ama cok heycanlıyım...herkes dua etsın nolurrr
selam kıslar... nasılsınız... çok okuyamadım ama bi sürü doğumlar gördüm dozkan, benanber.. Allah analı babalı büyütsün inşallah... ben iyiyim arkadaşlarım... sizle muhabbet edemiyorum ve hep gerginim... meğer siz benim dünyam olmuşunuz(( misafirlerim olunca giremiyorum... ama aklım sizde... hala doğurmadım:) bu gün çatı muayene oldum iğğğrennnçççti bebeğim 3100 gr olmuş... şimdilik herşey güsel... çok öpüyorum sizleri.. Allah a emanet olun...
aslında çoook canım sıkkın sizlerle konuşmak iyi gelirdi ama vaktim yok...................................
yoklama verip çıkayım dedim... bana dua edin.................................
Kızlar neyse ben sizle hastaneye gitmeden önce vedalaşiim çoğunuz yoksunuz zaten. yarın sabah 7 de hastanede olucam 8 de bebiş ellerimde olur:) hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem mutluyum hiç bilmiorum ne hissetiğimi. Şirvancığıma haber veririm kuzumu. Dua edin nolur. Allah hepimiin yardımcısı olsun. anne oluyorum bende...
ayy cnm ya sanamı yaptırıyolar işi
ya benim sanki bebeğin suyunda kaçak vardı çamaşırım ıslanıyordu sürekli doktoru aradım gel dedi gitttim ondan baktı suyumu diye değilmiş açılma falan da yokmuş
öyle oldu çatı muayenesi normalde haftaya olcaktı
valla velet tuutturamadı baş aşağıda ama yüzü dönük duruyor
bilmiyorum sezeryan mı olsam yoksa sancılarımın gelmesini bekleyip son ana kadar beklesemmi belki döner die çok kararsız kaldım
gedacım hadi gözün aydın misafirlerin gitmiş kendini çok yorma artık son günlerimizi yaşıyoruz sen yorulunca pınarcıkta yorulur annesi ...
sanda iyi geceleeeeeerkızlar hiç uykum yok ama belim çok ağrıyor biraz tv seyredip sızmak istiyorum hepinize iyi uykular tatlı rüyalar hepinizi öptüm.
evet ne yazık ki, yemek işleri bana ait masa kuruma da.. kaldırmaya yard etti saolsun eltimmmm.... kaynana onn bebeğiyle ilgilendi.. şimdi umarım kaynanam "emel yapsın ben yiyim " diye bakmaz çinki ben son 1 aydır canım isterse yapıyom yemek istemezse eşim hallediyo....
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin senin doğum şekli için....
benim dr. sen gayet rahat doğurursun dedi:) bebek de başını koymuş kemiğe ama hala başını oynatabiliyo yani tam oturmamış...
ayyy öslemişim ben siziiiiiiiii
hayatımın en güzel günlerinin bitmesine birkaç saat kaldı inşallah önümüzdeki günler bundan çok daha güzel olur..kuzum birkaç saat sadece 5-6 saat kadar sonra beni emmeye çalışıyo olcak inşallah..ne mucizevi bişey:)
hala heycanımı hiç ama hiç atamadım üzerimden..Allah'ım inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı aklı fikri yerinde bi bebeğim olcak..darısı tüm isteyipte olmayanların başına inşallah..Allah'ım hepimiz en doğru şekli neyse en doğru zamanda kucağımıza almayı nasip etsin..Bol rızıklı ve herkese vatanımıza milletimize hayırlı bebekler olsunlar inşallah..Sağlıklaeı yerinde sıkıntısız günler geçirsinler,Allah'ım meleklerini hiç bir zaman annesiz babasız bırakmasın,onların acısını da bizlere göstermesin inşallah..Yarın benim için dua edin lütfen..Herkese iyi gecelerrr...
günaydıın...
uykudan fiziksel şikayetlerde uyanmaktan bıktım artık bu sabah da yemek borusundaki dehşet yanma hissiyle uyandım halen fecii yanıyor daha önce hiç başıma gelmemişti nasıl geçer bilmiyorum :çok üzgünüm:
düngece regl sancısı gibi ağrılarım vardı tamam dedim bizim kız yola koyuldu gelecek sevindim ama şimdi ağrım falan yok
ne güzel bugün yeni bebişlerimiz olacak anneleri artık rahatlayacak haberleri gelmeye başlar bir kaç saate kadar :1closedeyes:
günaydın canım....
o mide yanmasını ben kendimi bildim bileli yaşarım çünkü reflü var midemde ve kadar kötü bir durum olduğunu biliyorum ben her sabah aç karnına pulcet isminde bir ilaç içiyorum bebeğim 5 aylık olduğundan itibaren yeterli gelmeyince gaviscon şurup iyi geliyor doktoruna sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?