2009 Nisan Anneleri buraya

çiçeeekkk sonunda doğacak can bebek hayırlısıyla inşallah... Rabbim yardımcın olsun ....

kızlar s_ebrudan mesaj geldi....

hastaneye yatırmışlar...
yavaş yavaş suni sancıyı sabaha kadar vereceklermiş..

benim için dua edin diyor....

aaa hani sezeryana giriyodu ayy cnm ya Allah kurtarsın onuda yaa amin...:Saruboceq:
benanberden nesaj geldi...doruk bey 17:45 - 2900 gr. 50 cm dünyaya gelmiş...

emzirmişş..şimdide beyefendi uyuyormuş..

oh oh ne güzel maşallah ya rüya gibi 9 ay karnında sonra kucağında ve emziriyossun şaka gibi süper

dozkan şimdi aradı...

3330 gr- 50 cm doğmuş... devamlı emmek istiyormuş...

şişko olcak bizim bebişler aman emsinler sütümüz bol olsun inş. maşallah

s_ebru canım okuyamıyorsun ama Allah yardımcın olsun.kolay doğumun olsun inşallah.
kızlar amin deyin bakim.
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN:Saruboceq:

Hee kandırıkçı benim oğlan naniknanik

ay cnm ya hayırlısı olsun hakkında sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

kız geda misafirin hiç eksik olmuyor ne misafiri bu böyle :uhm:
geldilermi gitmek bilmiyolar heralde :))
bende bugün çatı muayanesi oldum ama iğrenç değildi maşallah pınar bebeğe

çiçeeeeeeeek dularım seninle tatlım
rüya gibi ya sende kavuşuyorsun bebeğine ne güzel maşallah yaaa.s.:1hug::asigim:

iyi geceler kızlar....

ben henüz girebildim siteye bugün biraz yoğun geçti ağdamı yaptırdım doktorumuza son muayenemizi olduk alışveriş derken saat 18 de evdeydim,yemekten sonra sinemaya gittik mahsun kırmızıgülün güneşi gördüm filmine film çok güzeldi daha yeni geldim sinema evimizin hemen yanındaki avm de cuma günü saat 8 de yatışım var 9 da inşallah bebeğime kavuşucam bugün nst yede girdim kasılmalarım çoktu ağrın olursa bekleme hemen gel dedi doktorum işte böyle ..

çiçek yarın meleğine kavuşuyor allah yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız o bu gece uyuyamaz allah uyku versin mışıl mışıl uyusun inşallah benim daha 3 günüm var ben rahatım doğum yapanlarada bebeklerini allah analı babalı uzun sağlık bir ömür diliyorum.

bursasu, chveneburi, roseberry, sahra_001

gece kuşlarııı... iyi geceler.... uyku tutmadı mı...
benim de eşim misafirleri yani kaynım ve eltiyi yolcu etmek için çıktı... kaynanam yattı ben de fırsat bu dedim size geldim:).... gerçi bundan sonra daha rahat olurum kaynanam ve ben kalcaz.. ayy zaten haftaya perşembe doğarsa artık zamanımın çoğunu pınar alır... iyi değerlendirmek lasım bu günleri..

sultancım sorma canım cumadan beri giremiyom doğru dürüst... kaynım eltim kaynanam geldiler.. yemek yap ilgilen ciden yoruldum... bi de cuma nası bi temzlik yaptıysam mahvoldum... ama şükür bitti.... kaynımı da eltimi de sevmiyom ama ilk gelişleri evimize eşim için ilgili olmam gerekiyodu.. o yüzden sizden uzak kaldım...
arık son haftamız normalde 16 nisan doğum olması lasım tabi Pınar hanım da isterse... kaynanamla beraberiz haftaya salı çarşamba gibi de annem gelir...,
senin sezeryan olduu kesinleşmiş... yaramas konumunu tutturamadı:) Rabbim yardım etsin canım neden sana çatı muayenesi yaptı dr sez. olcak madem...

ayy cnm ya sanamı yaptırıyolar işi
ya benim sanki bebeğin suyunda kaçak vardı çamaşırım ıslanıyordu sürekli doktoru aradım gel dedi gitttim ondan baktı suyumu diye değilmiş açılma falan da yokmuş
öyle oldu çatı muayenesi normalde haftaya olcaktı
valla velet tuutturamadı baş aşağıda ama yüzü dönük duruyor
bilmiyorum sezeryan mı olsam yoksa sancılarımın gelmesini bekleyip son ana kadar beklesemmi belki döner die çok kararsız kaldım

gedacım hadi gözün aydın misafirlerin gitmiş kendini çok yorma artık son günlerimizi yaşıyoruz sen yorulunca pınarcıkta yorulur annesi ...

kızlar hiç uykum yok ama belim çok ağrıyor biraz tv seyredip sızmak istiyorum hepinize iyi uykular tatlı rüyalar hepinizi öptüm.

evet ne yazık ki, yemek işleri bana ait masa kuruma da.. kaldırmaya yard etti saolsun eltimmmm.... kaynana onn bebeğiyle ilgilendi.. şimdi umarım kaynanam "emel yapsın ben yiyim " diye bakmaz çinki ben son 1 aydır canım isterse yapıyom yemek istemezse eşim hallediyo....

Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin senin doğum şekli için....
benim dr. sen gayet rahat doğurursun dedi:) bebek de başını koymuş kemiğe ama hala başını oynatabiliyo yani tam oturmamış...
ayyy öslemişim ben siziiiiiiiii

gedacım hadi gözün aydın misafirlerin gitmiş kendini çok yorma artık son günlerimizi yaşıyoruz sen yorulunca pınarcıkta yorulur annesi ...

saolasın canım yaaa.. artık yormak niyetinde değilim valla....
sana da iyi geceler canım....

eşim geliyomuş 5 dakkaya... iyi uykular sizlere.... uyku tutmayıp dükkanı ziyaret edenler................................................

kızlar hiç uykum yok ama belim çok ağrıyor biraz tv seyredip sızmak istiyorum hepinize iyi uykular tatlı rüyalar hepinizi öptüm.
sanda iyi geceleeeeeer

sen bebeğinle ilgilenirsin cnm yemeği kaynanan yapar heralde
amin inşallah
benimde kemiklerim çatım müsaitmiş ama bebişe bağlı hakkkımızda ne hayrlıysa öle olsun
özletme sende kendini iyi geceler

slm kızlar doktora gittik bugün bebişimiz kilo almış biraz geride olsa şuan 2400 en önemlisi makat duruştan normal şekle gelmiş olması ama ben kendimi sezeryana okadar alıştırmıştım ki imdi normal olma ihtimali beni korkkutmaya başladı bide normale dönünce çatımuaynesi oldum acıdımı sanırım evet ama o sandalyemi diyim adı neyse ona oturmak insanı çok fena yapıyo geniş bi kemik yapısı yokmuş ama bebeğin zayıf olması avantaj olabilir tabi ama omuzlarının biraz yan durmaı gerekirmiş çıkması için ama biizm ki öle değil haftaya gene muayene ve sonuç belli olur normalse bekleriz değilse bebiş gelir .
kendimi normale mi hazırlasam ne yapsam

hayatımın en güzel günlerinin bitmesine birkaç saat kaldı inşallah önümüzdeki günler bundan çok daha güzel olur..kuzum birkaç saat sadece 5-6 saat kadar sonra beni emmeye çalışıyo olcak inşallah..ne mucizevi bişey:)
hala heycanımı hiç ama hiç atamadım üzerimden..Allah'ım inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı aklı fikri yerinde bi bebeğim olcak..darısı tüm isteyipte olmayanların başına inşallah..Allah'ım hepimiz en doğru şekli neyse en doğru zamanda kucağımıza almayı nasip etsin..Bol rızıklı ve herkese vatanımıza milletimize hayırlı bebekler olsunlar inşallah..Sağlıklaeı yerinde sıkıntısız günler geçirsinler,Allah'ım meleklerini hiç bir zaman annesiz babasız bırakmasın,onların acısını da bizlere göstermesin inşallah..Yarın benim için dua edin lütfen..Herkese iyi gecelerrr...

canım ne güzel bugün bebişine kavuşacaksın....
darısı biz bekleyenlerin başına.....

kızlar herkese günaydın....

evde oturmak bana göre değilmiş....

dün hiç bir şey yapmadığım halde çok yoruldum....

bugün de evde temizlik var....

bu akşam da kesin sızar kalırım herhalde....

bugünü de atlatsaydım bi....

günaydıın...

uykudan fiziksel şikayetlerde uyanmaktan bıktım artık bu sabah da yemek borusundaki dehşet yanma hissiyle uyandım halen fecii yanıyor daha önce hiç başıma gelmemişti nasıl geçer bilmiyorum :çok üzgünüm:

düngece regl sancısı gibi ağrılarım vardı tamam dedim bizim kız yola koyuldu gelecek sevindim ama şimdi ağrım falan yok

ne güzel bugün yeni bebişlerimiz olacak anneleri artık rahatlayacak haberleri gelmeye başlar bir kaç saate kadar :1closedeyes:

chveneburi,şirvan günaydınlar...

yine herzamanki gibi saat 7 de kalktım işe gidecem ya : P saat 8.30 da temizlik için apartman görevlisinin eşi geldi temizlik var bugün e az kaldı artık herşeyim pırıl pırıl olsun istiyorum ama kimsenin yaptığı işide beğenmiyorum idare edecez artık annemi kaldırıp kahvaltı yaparız birazdan .

çiçek sekiznisanikibinondokuzun doğumları var rabbim yardım etsin inşallah güzel haberler alırız.

günaydın canım....

o mide yanmasını ben kendimi bildim bileli yaşarım çünkü reflü var midemde ve kadar kötü bir durum olduğunu biliyorum ben her sabah aç karnına pulcet isminde bir ilaç içiyorum bebeğim 5 aylık olduğundan itibaren yeterli gelmeyince gaviscon şurup iyi geliyor doktoruna sorabilirsin.

ilk kez başıma geliyor ne fecii bişeymiş ilaçtan ziyade bu yanmayı geçiren bişey yokmu acaba maden suyu falan içsem mi diye düşündüm ama daha beter olmasından korktum ben ilaç kullanamıyorum midem kabul etmio kusuyorum magnesium ve kalsiyum bile kullanamadım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…