2009 Nisan Anneleri buraya

benim doktorda ne ye karar verdin dedi,, bende normal dedim.. güzel dedi..
epidural yaparız dedi.. yooo ben normal dedim.. ,
iyi peki .. dedi.. ben epiduraldan kkorkuyorum... korkacak bişey yok. belden hafif bir iğne vuruyorlar dedi...

geçmiş olsun .. mide yanması için şurup içiyorum ben ...
benimde sanki akşamları ince bir sızı oluyor,, adet sancısı gibi.

1-2 akşamdır var...

desene bugün senle aynı şeyleri yapıyoruz..
benim evdede temizlik var...

kızlar çiçek aradı.. kurtulmuş..
can bebek ççokk iyiymiş. 3200 gr..

epidural çok arahat bişey diyor.. alttarafı dikerken ..can onun kucağındaymış..
ayyy allahım ne güzel bişey yarabbim.. bu duyguyu herkese tattır.

Can bebeğimiz de geldi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahgamyoncuiremsu

Herkese günaydııınnn..Güzel bi haberle uyandık ne harika bişeykaydirigubbakcemile2
Allah analı babalı büyütsün çiçek de kurtuldu artık darı bizlerin başına.a.s.
Benimde son 2 günümdelikafadulden

gunaydın canım bende senın gıbı sabahtan berı soylenıyorum evde oturmak bana gore degılmıs dıye bebekler olunca zaman gecerde bölesı zor olacak galıba nezaman gelıyorum kahvaltıya cabuk bıtır ıslerı aaa sıkıldım ben evden yahuu 1 gunde:roflol:

ohhh çok güzel darısı bızım başımıza ınşallah,allah analı babalı büyütsün ınşallah,ay ne güzel bır haberle başladık güne devamı gelsın

çiçek kurtulmuş can bebek hoşgeldi sefalar getirdi rabim hayırlı uzun ömürler versin analı babalı...

bende sezeyanımı epidural yapıcam,narkozdan çok korkuyorum.

Şirvan fazla yorma kendini, sen de erkenden hastaneye gitmek zorunda kalırsın valla Allah korusunhihoyyyt Bizim sana ihtiyacımız var, daha ben aricam seni perşembe sabahı

ya ben narkozdan felan korkmuyorum 3 sefer almış bırı olarak ama gel görkı epıduralden tırsıyorum onun ıçın yaptırmayacam dırek uyuyayım,tırsmamın sebebıde bızım burası küçük ya kaç kışı yaptırmıştırkı epıdural yada spınal e bu ışler ne kadar çok yaparsan ona göre el alışkanlığı yapar dımı guvenemıyorum yanı bızım burdakı anestezıstlere

günaydıııınnnn ...nasılsınız kızlar....

hihoyyyt ay maşallah can bebeğe cicek de kurtulmuş darısı bizim basımıza...Allah can bebeğe uzun hayırlı, anasıyla babasıyla bir omur nasip etsin...

benimde 13 günüm kaldı kızlar dualarınızı bekliyorum 2 kizim var oğlum geliyor hayırlısı ile kurtulmak istiyorum:):)))))

yeni doğan bebişlerimize sağlık mutluluk hzur annelere gözaydın ve geçmiş olsun diliyorum
ve onlara çok imreniyorum bende doğurmak isitiyorummmmmmmmm
bebeğime sarılmak koklamak az kaldı ama geçmiyo
:1hug:

ya kızlar benim dr. artık kızmaya başladım gecen persembe gittiğimde herşey iyi bir hafta daha bekler dedi. catı muayenesini haftaya yaparız normal mi sezeryan mı o zmn karar veririz diyor...Yahu adam tansiyonum var, ben zaten kilolu bir anneyim, bebek de iri olabilir diyorsun ne diye adam gibi sezeryan diyip gununu Allahın izniyle belirlemiyon ben de ona gore hazırlayayım kendimi... paronoyak yaptı adam beni resmen ...gece ruyamda ameliyathaneye giriyom dr. soruyom hocam sezeryan mı daha belli değil diyorrr benneyaptımki

bi de korkuyom dr. tersleniyoorr bu saatten sonra papaz olup ortada kalmak da istemiyom ama bu cektirdiği de reva değil hani.... eşim sen sormak istediğin soruları bana soyle ben sorayım bana bir şey diyemez diyor... cok enterasan dimi?

Selam kızlar....
Doğum yapanların gözüaydın olsun
Doğuma gidenleride Allah kurtarsın..
Bende yarın kontrole gidiyorum
Bakalım doktor bana ne diyecek...

hosgelmiş Can bebek,çiçegin de gözü aydınnn,kavustu bebısınee,ne güsell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…