2009 Nisan Anneleri buraya

çiçeği düşünerek yattım onu düşünerek kalktım vallaha çok acayip bişey günler farkında olmadan nasılda geçiyor ahh ahh
bizde görebilcekmiyiz bu günleri bebişlerimizi kucaklarımıza alacakmıyız
sabrım kalmadı
ne güzel şimdi bebeğini seviyodur ona öylece bakıyodursenağlama

bebişini kucaklayan tüm anneleri kutlarım sizi takip etmeye devam ediyorum hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim size dualarım sizinle

ıyüksel sıkma canını arkadaşım söyle dr.a bellı de yanı madem tansıyonun var ve sıkıntılarında var söyle sende ne yapacağımı bılırsın dımı allah yardımcın olsun

kızlar bu arada biz deki isim krizi cozuldu...Rabbim dualarımı duydu cok sukur...annesin ismini koymaktan vazgecti... hihoyyyt 3 haftadır ısrarcı ve sinir bozucu baskısına yenik duşmuştum kabul etmiştim...ama Allah biliyor ya hic razı değildim...artık dayanamadığım Allahın dediği olur dediğim bir anda esimin kıramayacağı biri "gerek yok boyle sıkıntıya diye" ikna etti ve adını BAHAR koymaya karar verdik bir de sonuna bana jest olsun diye NUR ekliyor ...benim adım ıLKNUR dan nurunu da alıyor...ben hamile kaldığımdan beri nur tanem diye seviyordum yavrumu ...

ay ne bileyim sanki uzerimden tonla yuk kalktı

çok sevındım arkadaşım bak sen kalbını temız tut nasıl güzel olmuş ıstedığın gıbı,ohhhh sefan olsun nurun kollarına güzellıkle neşeyle gelsın ınşallah

çok sevındım arkadaşım bak sen kalbını temız tut nasıl güzel olmuş ıstedığın gıbı,ohhhh sefan olsun nurun kollarına güzellıkle neşeyle gelsın ınşallah

amin canım cok sağol ...gercekten hamilelerin dualrı kabul oluyormuş Allah biliyor ya cok dua ettim elhamdullah ....inşallah yavrumda sağlıkla doğar ...Rabbim tüm annelere sağlıkla yavrularını kucağına almak nasip etsin ve herşey gonullerince olsuna.s.

cnm ohh ii olmuş valla hepimize dert olmuştu şu isim konusu gözünaydın

Canım ya inanılmaz sevindim. Valla kocan seni gerçekten seviyomuş. Bebişine sağlıkla kavuşmanı dilerim. İsmiyle sağlıkla yaşasın işallah. Ben bile dert edinmiştim senin isim konunu, içime su serpildi doğum arifesindekaydirigubbakcemile2

slm kızlar nasılsınız biz bebişle uğraşıyoruz gece hiç uyuyamıyoruz çok gazı oluyo...................

kızlar ben dün doktora gittim ya
benim bebişin başı aşağıda ama yüzü ters yeni doğum yani yüzü arkaya dönük olması gerekirken öne dönük hiç değiştirmedi bu pozisyonunu
dün doktorum böyle olursa sezeryan olur dedi çünkü bu şekilde normal doğum hem anne hem bebek için çok tehlikeyliymiş ve haftaya pazartesiden sonra istedğin bi gün sezeryana alabilirim dedi:1shok:

şu an çok karışığım istersen son ana kadar bekleriz dönmesini dedi bakarız dedi sancıların gelesiye kadar
şimdi iki arada bir derede kaldım ne yapsam akıl verin

slmm kızlar naslsnz bayadr giirmiyodum nisan anneleriinden baya doguran olmşş benm kuzum 21 günlük oldu kırkımız çıksaydıı ya kızlar bişey sorcam ben yavrumu kundak yapıyorum kırkı çıkana kadar da yapcam sizler yapıyomusunz

selinay2002 bebeişinin gazı varmş heralde bak tiryak ve badem yag içir kırkıçıkana kadar eczanede satılıyoo ben içiriyorum kızıma

slm kızlar nasılsınız biz bebişimle iyiyiz sadece geceleri gazımız çok oluyo.................................

kızzzzzzzzzzzz selinayyyyyyyyyyyyy doğurdunmu bacımm anam benimde bi halttan haberim yok he hayırlı olsun hayatım iyisin inşallahhhhhhhhh

april, bursasu sağolun valla sıkıntım kadar sevincimi de sizinle paylaşmak beni cok mutlu ediyor....iyiki varsınıza.s.
selinay ekim hosgeldiniz ciceği burnunda anneler ...bebişleriniz nasıl ...maşallah onlara ...doğum hikayelerinizi ve bebişlerin resimlerini bekliyozzzz....

bu arada ekim tiryak ne?

selinay gözün aydın nasıl oldun doğum nasıl geçti
cnm uykusuz günler başladı demek :))kolay gelsin

4 saat fln sürdü son 1 saat biraz zordu ama şimdi iyiyim darısı başınıza cnım...........

ben kundak yapmıyorum canım her yeri açıkta özgürlüğünün tadını çıkarıyo.................

selinay2002 bebeişinin gazı varmş heralde bak tiryak ve badem yag içir kırkıçıkana kadar eczanede satılıyoo ben içiriyorum kızıma

sağol canım sorayım bi eczaneye.......................................

tiryak şekerli baharat demek ama bebeklerdeki gaz sorununa birebir benm ablamda kullandı hiç sorun yaşamadı bende kullanıyorum akşamları bir çay kaşıgı veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…