çok sevındım arkadaşım bak sen kalbını temız tut nasıl güzel olmuş ıstedığın gıbı,ohhhh sefan olsun nurun kollarına güzellıkle neşeyle gelsın ınşallah
kızlar bu arada biz deki isim krizi cozuldu...Rabbim dualarımı duydu cok sukur...annesin ismini koymaktan vazgecti... hihoyyyt 3 haftadır ısrarcı ve sinir bozucu baskısına yenik duşmuştum kabul etmiştim...ama Allah biliyor ya hic razı değildim...artık dayanamadığım Allahın dediği olur dediğim bir anda esimin kıramayacağı biri "gerek yok boyle sıkıntıya diye" ikna etti ve adını BAHAR koymaya karar verdik bir de sonuna bana jest olsun diye NUR ekliyor ...benim adım İLKNUR dan nurunu da alıyor...ben hamile kaldığımdan beri nur tanem diye seviyordum yavrumu ...
ay ne bileyim sanki uzerimden tonla yuk kalktı
kızlar bu arada biz deki isim krizi cozuldu...Rabbim dualarımı duydu cok sukur...annesin ismini koymaktan vazgecti... hihoyyyt 3 haftadır ısrarcı ve sinir bozucu baskısına yenik duşmuştum kabul etmiştim...ama Allah biliyor ya hic razı değildim...artık dayanamadığım Allahın dediği olur dediğim bir anda esimin kıramayacağı biri "gerek yok boyle sıkıntıya diye" ikna etti ve adını BAHAR koymaya karar verdik bir de sonuna bana jest olsun diye NUR ekliyor ...benim adım İLKNUR dan nurunu da alıyor...ben hamile kaldığımdan beri nur tanem diye seviyordum yavrumu ...
ay ne bileyim sanki uzerimden tonla yuk kalktı
slm kızlar nasılsınız biz bebişle uğraşıyoruz gece hiç uyuyamıyoruz çok gazı oluyo...................
selinay gözün aydın nasıl oldun doğum nasıl geçti
cnm uykusuz günler başladı demek :))kolay gelsin
slmm kızlar naslsnz bayadr giirmiyodum nisan anneleriinden baya doguran olmşş benm kuzum 21 günlük oldu kırkımız çıksaydıı ya kızlar bişey sorcam ben yavrumu kundak yapıyorum kırkı çıkana kadar da yapcam sizler yapıyomusunz
selinay2002 bebeişinin gazı varmş heralde bak tiryak ve badem yag içir kırkıçıkana kadar eczanede satılıyoo ben içiriyorum kızıma
april, bursasu sağolun valla sıkıntım kadar sevincimi de sizinle paylaşmak beni cok mutlu ediyor....iyiki varsınıza.s.
selinay ekim hosgeldiniz ciceği burnunda anneler ...bebişleriniz nasıl ...maşallah onlara ...doğum hikayelerinizi ve bebişlerin resimlerini bekliyozzzz....
bu arada ekim tiryak ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?