2009 Nisan Anneleri buraya

senay nerey kactın yine kıııızzzz... ay bi hayırlayamadım seni yuz yuze...neyse okursun herhalde Allah prenseslerine sağlıklı uzun omurler versin ...iyiler dimi ...umarım anlattığın o problemler gecmiş ve sendeki odem inmiştir...

ne kundağı kız ben yapmıyorum kundak falan eli kolu serbest olacakmış ki kasları çabuk güçlensinkaydirigubbakcemile

doğuran doğuracak olan süt sıkıntısı çeken çekecek olan zatı muhteremler mucize çözümü yazıyorum bizzat denemiş ve inanılmaz memnun kalınmış ürünü yazıyorum AZ SONRAAAAAAAAAAdelikafadulden

ya kundak yapmadgım gün elini kolunu çok oynatıyoo ve uyumuyoo çok fazla sıçrıyoo bide yavrum 2.950 gr dogmştu tutamıyodm ilk zamnlar ya ondan

kızzzzzzzzzzzz selinayyyyyyyyyyyyy doğurdunmu bacımm anam benimde bi halttan haberim yok he hayırlı olsun hayatım iyisin inşallahhhhhhhhh

kız cuma günü burdan canlı yayınla sancı çektim gece doğdu bebiş iyileştim bile nerdeyse heheh......................
bebiş 3.450 doğdu iri fln değil anancım..................

tamam en kısa zamanda yazıcam...............................

bacımmmm sağol sıpalar şimdi iyi çok şükür ama ödemlerim henüz geçmedi biraz vakit alacak sanırım

isim konusuna acayip sevindim kızzzzzzzzz gerçi sen pes etmişin :mymeka: ama sonuç atlıya bağlanmış çok şükür:dance:

dogum yapan anneler tartıldınız mı hiçç ben tartıldım veeeeeeeeeeee 63 kiloyum 4 kilo fazlalıgım varrrr tüm kıyafetlerim oluyoooo hihoyyyt

kızlar şenay gelmiş gitmiş selinayda gelmiş oh ne güzel doğurdunuz çocukları maşallah darısı bizim başımıza aman evde temizlik var ben yapan kadından daha çok yoruldum kadıncağız çok yavaş saat 8.30 dan beri bir salonu temizledi şimdi bebek odasında bilmem biter mi akşama kadar oooofffffff neden bu kadar pimpirikliyim ya sen doğuracak kadınsın ama herşeyin mükemmel olması lazım eee benim burcum koç yükselenim nedir bilmiyorum biraz uykum var uyusam mı ?

canım bu kadar yorma kendini ya bırak kadın halletsin işleri relax biraz.
biraz da işleri oluruna bırakmak lazım arada.

şenay senin bebişler nasıl canım kızlarda pek gaz olmuyo dedi doktor..........................

roseberry darısı başınıza canım.......................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…