slmm kızlar naslsnz bayadr giirmiyodum nisan anneleriinden baya doguran olmşş benm kuzum 21 günlük oldu kırkımız çıksaydıı ya kızlar bişey sorcam ben yavrumu kundak yapıyorum kırkı çıkana kadar da yapcam sizler yapıyomusunz
kızzzzzzzzzzzz selinayyyyyyyyyyyyy doğurdunmu bacımm anam benimde bi halttan haberim yok he hayırlı olsun hayatım iyisin inşallahhhhhhhhh
april, bursasu sağolun valla sıkıntım kadar sevincimi de sizinle paylaşmak beni cok mutlu ediyor....iyiki varsınıza.s.
selinay ekim hosgeldiniz ciceği burnunda anneler ...bebişleriniz nasıl ...maşallah onlara ...doğum hikayelerinizi ve bebişlerin resimlerini bekliyozzzz....
bu arada ekim tiryak ne?
4 saat fln sürdü son 1 saat biraz zordu ama şimdi iyiyim darısı başınıza cnım...........
canım senin normal doğummuydu biraz anlatırmısın şimdi iyimisin bebişinle sana sağlıklı mutlu günler dilerim
senay nerey kactın yine kıııızzzz... ay bi hayırlayamadım seni yuz yuze...neyse okursun herhalde Allah prenseslerine sağlıklı uzun omurler versin ...iyiler dimi ...umarım anlattığın o problemler gecmiş ve sendeki odem inmiştir...
ooo maşallah ekimcim darısı bize valla ben de eski kıyafetlerime girmeyi çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?