2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy maşallah şenayın bebişlere
zeren daha ufak görünüyo kilosu da daha azdı heralde onun.
zeynep bebek cinsiyetini gösterince kapmış pembeleri cadı

evet normal doğum yaptım sabah 7 de sancılarım başladı 10 dk bir sonra akşam 5 gibi yoğun bi şekilde nişanım gelmeye başladı 22 gibi hastaneye 5 cm açıklıkla yattım ,gece 2 de doğdu bebişim darısı isteyen herkezin başına inşallah.........................................

selınay şenay kıs yınemı kaçırdım sızı,ohhhh doğurdunuz kendınıze geldınız gırıyosunuz fırsat buldukça harıkasınız valla bebışlerı koklayın anacım bızım yerımızede darısı bıze,öpüldünüz çoookkk

masallah selinay...normal yaptın ya harikasın benim gozum kesmiyor..pers. normal bekle drese ne yaparım bilmiyom

ya hastanededemı pamukla sıleceksınız kıslar zor olmayacakmı ya,benhala bevbışın alt temızlığındeyım farkındaysanız ha,tecrübelı anneler sızde söleyın yahu ne edelım

kıs şenay hoşgeldin
sıpalar nasıl çok yoruyolar mı seni.

şenay neymiş şu mucize çözüm merak ettim valla
az sonra diyip reklamlara girmişsin hadi bekliyoz

şenayy ben biriyle zor idare ediyom sen nasl baş ediyon ikisiyle zor oluyomuuu yaakafamçokkarıştı

şenay senin bebişler nasıl canım kızlarda pek gaz olmuyo dedi doktor..........................

roseberry darısı başınıza canım.......................................

ayyy maşallah şenayın bebişlere
zeren daha ufak görünüyo kilosu da daha azdı heralde onun.
zeynep bebek cinsiyetini gösterince kapmış pembeleri cadı

allahım esırgesın ınşallah,41 kereşenay

ya hastanededemı pamukla sıleceksınız kıslar zor olmayacakmı ya,benhala bevbışın alt temızlığındeyım farkındaysanız ha,tecrübelı anneler sızde söleyın yahu ne edelım

kızım bunca şey yazıyonuz nasıl yetişeyim iki sıpayla manyak karılar
önce süt için kızlar harika bişey inanamıcaksınız etkisine HUMANA STİLL TEA diye bişi oralet gibi granül granül metal bi kutuda 20 tl civarı eczanede satılıyo günde 3 kupa içiyorum her kupaya 3 tatlı kaşığı koyuyorum aslında 4 kupa her kupaya 2 kaşık demişler ben kupsyı azalttım 3 kaşık koyuyorum daha lezzetli oluyo

hayırlı olsun dilekleri yollayan herkesi çooooooooooooooooook öpüyorum
selinay bacım doğurcam dedin doğurdun ya helal olsun bacım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün

kız çocuklarda gaz fazla olmaz diyolar sanırım doğru bende pek yaşamıyorum gaz derdi

özlem ben hastanede hugges in temizleme havlusunu kullandım evde pamuğa geçtim hastanede pamuk olayı zor bacım

ay şenay saol valla ya bende öyle yapıım dünden berı aklımda yanı,orada zor olur çayıda hemen aldırıım çıçek başlamıştı ıçmeye baksana alt taraf dıkılırken o canı emzırıyomuş onunkıde benımkı gıbıydı,göğsüm büyümedı çıkarmı süt derdındeydı demek faydası var allah razı olsun canımmm öptüm senıde sıpalarıda yerım onları ben yok yok koklarım ohhhhh mıssss

ben şeneyın zilli kızını gördüm hihoyyyt
bana by by bile yaptı minnacık çok şeker yumuk yumuk bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…