2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar mail adreslerinizi nasıl aldınız birbirinizin bende şenayın meleklerini görmek istiyorum onlar bizim sitemizin ikizleri ay ne güzel ya allahım uzun ömürler versin inşallah şenaycım humana still tea yi bende duydum bizim apt bir arkadaş söylemişti demekki faydalı bişey bende gaz için bişey söyliyim zinco meganın bitkisel bir gaz gidericisi varmış kullananlar çok memnun ...

canım hepimiz mıhtara yazdırdık mail adreslerini telefon nolarını filan
o da toparlayıp bi liste yapmıştı. sen vermemiş miydin

Ya bana da atın merak ediyorum bende Şenayın sıpalarını...
Bu arada bende alim bari şu çaydan, araştırmıştım ama kararsızdım.. Çok üzülürüm doğumdan sonra uzun süre sütüm olmazsa

canım humana;rezene;papatya çayına iyi diyolar
hurmada artırıyo diyolar
ben rezene kullanıyorum inş işe yarar.
hepimzin sütü bol bol olur
:Saruboceq:

Dün doktordaydın yanılmıyorsam, sezeryan günün belli oldu mu?.

Ben de Şenay'ın bebişleri görmek istiyooommm.

Dün doktordaydın yanılmıyorsam, sezeryan günün belli oldu mu?.

Ben de Şenay'ın bebişleri görmek istiyooommm.

canım benim bebiş pek kilo almıyodu bu hafta 200 gr almış doktor alıyoken 1 haftadaha bekleyim haftaya karar verelim dedi.
bu hafta protein ağırlıklı beslendim sanırım o tuttu

ben de Senay ın bebeişleri görmek istiyorummm... 13 nısan a gun verdı bana da doktor,ben aldım daha dogrusu:))) ama o kadar kasılmam var ki,sankı 6 gun daha bekleyemıcem gibi geliooodelikafadulden ,sezeryandan 2 gun once son kontrole gıdıcem kızlar,sızce catı muayenesine gerek duyar mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…