ayy sevındım walla,yırttımmm:)))Zeyned, Sezeryan için çatı muayenesine gerek yok. yapmıyorlar.
Aminnn canım insallah,tarıh kesınlesınce ustumden yuk kalktı sankı,kafam rahatladıı,programımı yaptım,herseyı hazırladımm,ne bılım işte,sankı bıraz isin kolayına kacıyorum ama cesaretım yoktu,napımmm..cok hareketlii bnm kız,bekler ınsallah bıraz dahaa:)sezeryan kesinse çatı muayenesi yapmaz sanıyorum aslında çok bi acı olmuyo ama annelik içgüdüsü bbeğe zarar verirmi diye korku oluyo gözün aydın günü kesinleştirmişsin bu bile bi aşama
16 sı cuma eğer sezeryan olursam benimde o aralıkta olur sanıyorum allah elimize versin sağsalim
bursasu anlamadım bebeğin yüzü ters demişin ya ultrasonda bakınca sen yüzünü görüyormusun yoksa başını mı görüyosun bizimkide daha yeni başaşağı duruşa geldi biz başını gördük yüzünü görmedik yani doktorda haftaya karar verelim dedi tam bi desene
doğum yapan arkadaşlar özellikle sezeryan yapan arkadaşlar doğumdan çıkınca kilo kaybı ne kadar oluyor çok merak ediyorum sanki üzerimdeki bu ağırlık hiç gitmiycek gibi geliyor.
canım benim bebiş pek kilo almıyodu bu hafta 200 gr almış doktor alıyoken 1 haftadaha bekleyim haftaya karar verelim dedi.
bu hafta protein ağırlıklı beslendim sanırım o tuttu
eda nerelerdesin ne zamandır yoksun
eda geçmişe takıldı galiba
canım senin yerinde olsaydım beklerdim. nasıl olsa devamlı kontrole gidiyorsun. belki doktor bir dahakine tamam dönmüş diyecek. sen normal doğum istiyormusun ...kızlar ben dün doktora gittim ya
benim bebişin başı aşağıda ama yüzü ters yeni doğum yani yüzü arkaya dönük olması gerekirken öne dönük hiç değiştirmedi bu pozisyonunu
dün doktorum böyle olursa sezeryan olur dedi çünkü bu şekilde normal doğum hem anne hem bebek için çok tehlikeyliymiş ve haftaya pazartesiden sonra istedğin bi gün sezeryana alabilirim dedi
şu an çok karışığım istersen son ana kadar bekleriz dönmesini dedi bakarız dedi sancıların gelesiye kadar
şimdi iki arada bir derede kaldım ne yapsam akıl verin
canm ben sezaryanla dogum yaptım 21 gün önce 73 le doguma girdim bi kaç oluyo tartılalı şuan 63 kiloyum 59lada hamile kalmştımm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?