2009 Nisan Anneleri buraya

sezeryan kesinse çatı muayenesi yapmaz sanıyorum aslında çok bi acı olmuyo ama annelik içgüdüsü bbeğe zarar verirmi diye korku oluyo gözün aydın günü kesinleştirmişsin bu bile bi aşama
16 sı cuma eğer sezeryan olursam benimde o aralıkta olur sanıyorum allah elimize versin sağsalim

doğum yapan arkadaşlar özellikle sezeryan yapan arkadaşlar doğumdan çıkınca kilo kaybı ne kadar oluyor çok merak ediyorum sanki üzerimdeki bu ağırlık hiç gitmiycek gibi geliyor.

adına kendi karar vercek bu gidişle desene
gülben ergende ikiz hamileymiş bri kız biri erkekmiş hemde
ne güzel dimi?
şenaya mı özenmiş dersiniz??????

ne güzel bir kız bir erkek olması
inşallah Allah banada bir kız bebek verrir

asyacank bebeğimin yüzüne bakınca vercem kaararı sanırım

kızlar ben dün doktora gittim ya
benim bebişin başı aşağıda ama yüzü ters yeni doğum yani yüzü arkaya dönük olması gerekirken öne dönük hiç değiştirmedi bu pozisyonunu
dün doktorum böyle olursa sezeryan olur dedi çünkü bu şekilde normal doğum hem anne hem bebek için çok tehlikeyliymiş ve haftaya pazartesiden sonra istedğin bi gün sezeryana alabilirim dedi

şu an çok karışığım istersen son ana kadar bekleriz dönmesini dedi bakarız dedi sancıların gelesiye kadar
şimdi iki arada bir derede kaldım ne yapsam akıl verin

Zeyned, Sezeryan için çatı muayenesine gerek yok. yapmıyorlar.
ayy sevındım walla,yırttımmm:)))

Aminnn canım insallah,tarıh kesınlesınce ustumden yuk kalktı sankı,kafam rahatladıı,programımı yaptım,herseyı hazırladımm,ne bılım işte,sankı bıraz isin kolayına kacıyorum ama cesaretım yoktu,napımmm..cok hareketlii bnm kız,bekler ınsallah bıraz dahaa:)

bursasu anlamadım bebeğin yüzü ters demişin ya ultrasonda bakınca sen yüzünü görüyormusun yoksa başını mı görüyosun bizimkide daha yeni başaşağı duruşa geldi biz başını gördük yüzünü görmedik yani doktorda haftaya karar verelim dedi tam bi desene

benimkiinin yüzü dönük işte yüzünü görüyoruz direkt
ama yüzünüde tam plesantaya dayamış onuda göremiyoruz gerçide
sonuç olarak yüzü dönük yani

bursasu ben de anlamadımm..benımkı de bas asagı duruo ama ultrasyonda yuzunu goruyoruz,senın kı nasılll?

doğum yapan arkadaşlar özellikle sezeryan yapan arkadaşlar doğumdan çıkınca kilo kaybı ne kadar oluyor çok merak ediyorum sanki üzerimdeki bu ağırlık hiç gitmiycek gibi geliyor.

canm ben sezaryanla dogum yaptım 21 gün önce 73 le doguma girdim bi kaç oluyo tartılalı şuan 63 kiloyum 59lada hamile kalmştımm :lepi:

canım benim bebiş pek kilo almıyodu bu hafta 200 gr almış doktor alıyoken 1 haftadaha bekleyim haftaya karar verelim dedi.
bu hafta protein ağırlıklı beslendim sanırım o tuttu

canım benim oğlumun kilosuda düşüktü. 2 hafta önce 2200 gramdı bende protein ağırlıklı beslendim. aslında bu hafta kontrolüm var ama haftaya gidicem. inşallah kilo almıştır. ama bana almış gibi geliyor. inş. alırlar..
eda nerelerdesin ne zamandır yoksun

eda geçmişe takıldı galiba

buralardayım zırt pırt misafirim geliyor. görümcem filan. oturduğum yer merkezi bi yer çarşıya uğrayan geliyo. iyide oluyo severim misafir. yoksa çok sıkılırdım evde. kızlar benim kasılmalarım var yaaa... bir haftadır yoktu bu hafta tekrar başladı. sanki her an nişan gelecek gibi devamlı çamaşırımı kontrol ediyorum paronayak oldum. zaman az kalınca böyle oluyor demek ki.

canım senin yerinde olsaydım beklerdim. nasıl olsa devamlı kontrole gidiyorsun. belki doktor bir dahakine tamam dönmüş diyecek. sen normal doğum istiyormusun ...

dozkan,, çiçek bebenber doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun kızlar..
s_ebru doğuma girmiş. allah bir an önce kucağına almak nasip etsin. darısı başımız.
ekim seninde bebeğin hayırlı olsun. maşallah. kilolarınıda vermişsin. bizde veririz inşallah. en kısa zamanda.

inşallah edanur arkadaşım kilo almıştır gerçi doktor dert değil doğuncada alır bunlar neki büyüsünde dert etcek şeyleri ozaman görürsün diyo ama annelik işte
bide duyduğuma göre etle salata yemek daha avantajmış sebzeyle salata yemeğe göre mesela
aklında olsun

gördüm sultancım. insan korkuyor dimi yaa.. başımıza ne gelcek hiç bilmiyoz. senin rahim ters diyordu dimi baştan doktor. ilk zaman benim doktorumda söylemişti. ama sonradan bişey demedi. bence doktroruna sor. siz hangisini tavsiye edersiniz diye yani beklemen mi uygun olur yoksa sezeryan tarihi belirlemek mi. ona göre davranırsın bence.

darısı bizim başımıza ekimcim gerçi ben 8 kilo aldım ama ellrim ayaklarım şişti kendimi bomba gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…