2009 Nisan Anneleri buraya

tamam canım saol.. sebze de yiyorum ama daha çok et süt yumurta filan. bide artık çok çabuk acıkıyorum. gece bile açlıktan uyanıyorum. çok hızlı büyüorlar atık. demek ki. :1shok:
darısı bizim başımıza ekimcim gerçi ben 8 kilo aldım ama ellrim ayaklarım şişti kendimi bomba gibi hissediyorum
sen ciddimisin sadece 8 kilo aldın demek maşallah. süpersin.

vakumla müdale edilir ve doğum uzun sürer diyo korkuyorum açıkçası ama beklicem artık sancıları o zaman bakılır dönmezse sezeryan olurum pazartesi gidicem doktora bakalım

gördüm canım bende o sitede normal doğumla sezeryan avantaj dezavantajlarını okuyodum okuduğuma göre sezeryan daha mantıklı gibi okudun mu sende?

evet benim doktor bana sezeryan dedi bu şekilde noramal olmaz dedi

pazartesi gitçem işte istersen pazartesiden sonra idtediğin bi gün yaparız dedi
kararsızım işte
gidip pazartesi günmü alayım yoksa sancıları bekleyip çocuğun başını çevirmesini bekleyeyimmi die

doktorumda dönebilirde dönmeyebilirde sen bilirsin karar senin diyor -tatlicadiarzu-:uhm:

ben bişeyler atıştırayım bari

bu arada bende çok etçilim yani sebze yemeği nerdeyse hiç yemiyorum sev-bze olarak bi salata
belkide benim bebekte ondan toplu yani dün 3300 dedi doktor

bursasu çok cesaretlisin ben senin gibi değilim şimdi yengemde bana normal doğur diyo hep anne gibi anne olurusn ozaman diyo.
ben çok telaşlıyım ondan mı acaba sezeryan net geliyo bilmiyom ki

bana sezeryan bebeğe kötülük gibi geliyor
düşünsene sancın yok doğumun başlamamış ,
gidiyosun kesiliyosun suyunu patlatıyolar bebeği çıkartıveriyorlar
halbuki bebek çıkmak istemiyor daha
istese sancı olur onu ordan almak haksızlık değilmi bebeğe şok değilmi
ne bileyim ben böle düşünüyorum ama bebişte dönmezse sezeryandan başk ayapçak bişey yok
bide şöyle bişey var bir kere sezeryan oldunmu bir daha normal doğum yapma şansın yok o nasıl bir duygudur nasıl bi histir normal doğum o sancılar hiç tatmayacaksın

kendi kendime cesaret vermeye çalışıyorum yani Allah dayanma gücü versin inşallah
o sancıları tatmak istiyorum nasıl bişeydir

kızlar. ben çıkıyorum banyo yapıp iş yerime uğrıycam maaşımı almaya.. ordanda anneme giderim. akşama uğrarım. görüşürüz kızlar. :lepi:

Dünkü doğum sancı ve su trafiğinden sonra bugün sakin burası. Şirvanda bi gitti temizlik yapıyorum diye geri gelmedi. Çiçek dozkan benanber napıyolar acaba? Elevinyada dün doğuracaktı ondan hiç ses gelmedi? S_ebru napıyo acaba doğdu mu bebişi?
Ay benimki karnımda bi o yana bi bu yana gidip duruyo. İşallah sabırsızlık yapmazkaydirigubbakcemile

selam kıslar.... inşallah iyisinizdir.... benim bi sorum var....
bana bi akıl verin napayım....

kaynanam bende biliyosunuz.... eltim kaynım varken yemekleri hep yaptım ettim... bugün ikimiz kaldık... sabah kahvaltısınız hazırladım uyandırdım 11 gibi yaptık... sonra ben saat 1 gibi uyudum.... biraz önce kalktım ve kadın ööle bekliyo.. ya ben kendime bile yemek yapmaya eriniyom o da "emel yapsın yiyim" diye bekliyo...

nolur bana bi akıl verin ne yapayım...........

valla şimdi ne yapalım diye sen ne istersen yap diyo.............. ayyyyyy sinir oldum ben kendimle uğraşamıyoken bi de ona yemek yapcam etcem diye mi uğraşcam... nasıl geçecek onla zaman.... offffffffffffff

bende ağrım var gibi yapardım kendi kızı olsa bölemi yapar kıyamaz ozaman sen ana kuzusu değilmisin adı gelin olunca uzaydan mı geliyo sanıyo bunlar
benimkide öle ama benimde tersim terstir eşimşe hallediyorum ben dersem kötü olur eşin annesine demeli senden iş beklememesi gerektiğini
niye gelmiş madem yardım etmicekse sinir oldum şimdi

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bursasu, asyacenk+, geda, megul, oslem1907, RUMELİLİ, şen_ay+

dilek ve çiçek doğum yapmış demek Allah analı,babalı büyütsün inşallah.....
gaz sorunu bizde de var valla zinco yu bizde kullanıyoruz ama bizim kız gazlı....
bu arada hıçkırık çok fazla emdikleri için oluyor va fazlalık çıkınca geçiyor...
ben 78 ile doğuma girdim şu an 66 kiloyum....2 kilom kaldı yani...
eyvah kızım kalktı donra göürüşrüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…