2009 Nisan Anneleri buraya

gerçekten baya nette olan var ama işlerimi var kimse konuşmuyo gerçi bende bi ara yemek yapıp geldim.

valla bende bakıyorum buraya arada işlerimi yapıyorum

demekki gaz sadece erkek bebeklere özel değilmiş:))

kilolar çabuk veriliyo bende korkmuyorum zaten kesin veririz

saolun kızlar yaa insanın sinirleri bozuluyo cidden.. ayy zaten duygusalım ağlamak istiyom... ayy sıkılmasanız dün akşamdan bahsetmek isterim de..... ondan beri düşünüp ağlayasım geliyo.... bu bööle zor olacak......

sultancım cumartesi pazar yemeklerini yaptım kahvaltılarını en güzel şekilde hazırladım elimden geldiğince ilgide kusur etmemeye çalıştım.. dün sabah da kahvaltılarını koydum eşim öğleyin geldi bişiyle yiyip çıkacaktık 2 gibi dr gidecektik...
eltim ve kaynanama tezgaha tavuk bıraktım siz onu yaparsınız dedim... bi gün önceden çorbamız falan da vardı... herşeyin yerini gösterdim ki yapsınlar diye çünkü saat 6 ya ancak geliriz.... sonra eltime dedim ki eğer tavuğu sulu yemek gibi yapcak olursanız bana bi parça çiğ ayırın eşim yer sulu ben yemem gelince ızgara gibi yaparız bana dedim... neyse uzatmayım akşam saat 6.40da eve geldik. eşiimle mutfağa girdik bize iki tane pirzola bırakmışlar yapmamız için yemek yapmamışlar.. onlar yemiş bulaşıkları makineye koymuşlar solsunlar tezgaha bırakmamışlar en azından...
baktım o yetmicek biz başka da çözünmüş yok... bari yanına bol salata yapayım dedim... en çok bozulduğum yer burası.... yeni bi marula başlayınca dıştan içe doğru gidilir ya bunlar tam tersini yapmış.. ORTASINI KESMıŞ DIŞTAKı YAPRAKLAR AYNEN DOLABA... eğer kötüyse çöpe atın iyiyse dıştan içe gidin... o kadar saygısızlık gibi geldi ki............
sonra hazır çorba falan yerekn eşim dedi ki bu insanlar 5 gibi falan yedilerse açıkmışlardır ne yapalım ben de bilmem kehveltı falan ya da dışardan sööleyelim dedim...
eşim bana "biz ankara da bööle bi tavırla karşılaşırsak yadırgamayalım" demez mi. ben de be onlara herşeyi gösterdim yapmamalını bile rica ettim sen le beraber eve girdik suçlu muyum dedim . o da ben sana suçlusun demiyom elinde olmayan sebeblerle insanlar böle davranırsa yadırgama dedim dedi ama ben koptum... dedim dışardan gelen biziz gelince yesinler diye bişiy yapsalardı falan dedim ama zoruma gitti...
hadi eltim neyse de kaynanam hiç oralı bile olmamış yaaaaa..... işte o zamandan beri de onun hep "emel yapsın ben yiyeyim" modunda olduunu farkettim ve bu beni çok üzdü..... ben kendime bile yemek yapmıyom genelde dışardan ya da eşim.... şimdi bööle ne olacak bilmiyom yaaaa...
ayy uzun oldu ama çok doluyum kıslar yaaaa kusura bakmayın.... zoruma gitti dün akşam bu tablo....

ya benımde açık ama uzanıyorum aşağıya baskı çok valla,kız geda bız sana takma demıyormuyuz sen şımdı ıyıce sınır olmuşundur nasıl sakınleştıreceksın kendını hı,ıçın rahatlasın arkadaşım anlat be açılırsın

cnm yaa takmışsın s en biraz daha marul olayı falan bırak ne tarafından yerse yesin bunu yapmış olmaları seninle böyle bir samimiyetleri var demektir
bunda takılcak bişey uok bence ama yemek yapmamaları benimde tuhafıma gitti hadş hamile falan olmasan tabiki yapman gerek düşüncesizlik etmişler
eşin annesine dese yemek yapmasını istese konuşsun annesinle anne bize yemek yapıver emel çok yoruluyo normalde dışardan yiyoruz falan desin

ne sinir bozucu ya doğurdu doğuracak bi kadına yardımınız dokunmıcaksa ne diye başına üşüşüyorlar

benim de eşimin babası habersiz kalmaya geldi geçen ay onu yemem bunu sevmem şu şöyle pişmeli vs. ben kendimize yemek pişiremezken bide özel menü hazırladım o bile beğenilmedi eminim bi eline sağlık yok o gitti kardeşi geldi o zaten başlı başına problem yorgunluktan tansiyonum 8e düşmüştü doktor hemen anladı yorgunluktandır diye.annem gelince beni mutfağa sokmuyr suyumu bile ayağıma getirio ama kocaların ailesinde acıma yok eee geliniz nede olsa Çok üzgünüm çoook

zor yahu ne desek boş bazı ınsanlar maalesef düşüncesız sorsan senın düzenıne karıştırmamak ıçın gırmıyordur mutfağa öyle dıyebılır yanı bılemezsınkı,bencıllık olduğu kesınde,allah yardımcın olsun canım sınırlenmemeye çalış

canım sorun marul falan değil düşüncesizce davranılması ki eltim ve bim hiç bi samimiyetimiz yok... ilk kez 3 gün geçirdik bi arada... ramaz bayramınnda yanıma bile gelmedi ben 1 hafta kaynanamda kaldım.............
eşim bakalım gelince ne yapcak........ valla yapmıcam yemek falan patates salatası yapcam. umrumda değil................. SİNİR OLDUM.... sanki buraya neden geldiyse....................... offfffffffffffff keşke hiç demeseydi kocam gel anne diye..........................

ayy valla bende sinir oldum Allah yardımcın olsun geda
insanın elinde değil gelde sinir olma ne kadar haksızlık yapıyolar hizmet edilmeye gelmiş bebek doğuncada kucağına alıp oturur bi köşeye gene herşey sana kalır. benimkilerde gelicekler aynını bana yapıcaklar bildiğim için seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun

sıkma artık canını ve bebğini kendinizi düşün allahtan aynı şehirde dğilsiniz demekki öle olsa rahatı bulup yerleşecekler.insan boşuna kötü gelin olmuyo işte bizim kayınvalidelerde yatılı falan aynı şehirde olmaya rağmen pek severler ben davet etmiyorum eşim diyo ama ben demeyince gelmyolar
oda ev benim aileminde ondan yoksa yerleşip gitmezler adım gibi biliyom
allah yadımcın olsun

kızlar bende geldim biz kızımla iyiyiz öğle çıktık 3550gr cerenim dün oldu devamı sonra sütüm gelmedi uğreşıyoz

yardım etmicekse neden geliyoki bide iş bekliyolar
sende yapma cnm sen ne yiceksen ne normalde nasıl yapıyorsan öyyle yap

sezeryzn çok kolaydı hersey yolunda bende iyiim tek sorun süt yokkkkkkkkkkk kızım ağlıyoooooooo hatta bağırıyoooooo napcam bennnnn

kimler doğurdu başka geçmişe bakamam

ayyy aynı durumlar... zaten hamilelik yetiyodu bana.............. annem olsa burda o da bana bişiy yaptırmaz ama YOK... ona da kırılıyom en azından o gelseydi kendi yiiceni yapardı bi de misafir gibi yemek yapmak zorunda hissetmezdim kendimi.......senağlama

saolun kıslar... sorma özlemcim şimdi salata yapcam anne diyorum ne biliiim ne yaparsan diyo almış eline kumandayı yatıyo karşımda................................................................................

kzılar ancak bakablidim ama gçmişten çok haberim yok.
yeni annelerimiz uğramış.
şenayın kızlarını gördüm maşallah onlar.
çiçek de doğurmuş ne güzel
sultan sen son ana kadar bekleyemezsin bence.çok istiyorsun bi kaç gündür doğum yapmayı ama hayırlısı olsun.
elevinya beinm de en büyük korkum süt meselesi.benim sankiş hiç sütüm olmayacakmış gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…