gerçekten baya nette olan var ama işlerimi var kimse konuşmuyo gerçi bende bi ara yemek yapıp geldim.
demekki gaz sadece erkek bebeklere özel değilmiş:))dilek ve çiçek doğum yapmış demek Allah analı,babalı büyütsün inşallah.....
gaz sorunu bizde de var valla zinco yu bizde kullanıyoruz ama bizim kız gazlı....
bu arada hıçkırık çok fazla emdikleri için oluyor va fazlalık çıkınca geçiyor...
ben 78 ile doğuma girdim şu an 66 kiloyum....2 kilom kaldı yani...
eyvah kızım kalktı donra göürüşrüz....
cnm yaa takmışsın s en biraz daha marul olayı falan bırak ne tarafından yerse yesin bunu yapmış olmaları seninle böyle bir samimiyetleri var demektir
bunda takılcak bişey uok bence ama yemek yapmamaları benimde tuhafıma gitti hadş hamile falan olmasan tabiki yapman gerek düşüncesizlik etmişler
eşin annesine dese yemek yapmasını istese konuşsun annesinle anne bize yemek yapıver emel çok yoruluyo normalde dışardan yiyoruz falan desin
ne sinir bozucu ya doğurdu doğuracak bi kadına yardımınız dokunmıcaksa ne diye başına üşüşüyorlar
benim de eşimin babası habersiz kalmaya geldi geçen ay onu yemem bunu sevmem şu şöyle pişmeli vs. ben kendimize yemek pişiremezken bide özel menü hazırladım o bile beğenilmedi eminim bi eline sağlık yok o gitti kardeşi geldi o zaten başlı başına problemyorgunluktan tansiyonum 8e düşmüştü doktor hemen anladı yorgunluktandır diye.annem gelince beni mutfağa sokmuyr suyumu bile ayağıma getirio ama kocaların ailesinde acıma yok eee geliniz nede olsa Çok üzgünüm çoook
zor yahu ne desek boş bazı ınsanlar maalesef düşüncesız sorsan senın düzenıne karıştırmamak ıçın gırmıyordur mutfağa öyle dıyebılır yanı bılemezsınkı,bencıllık olduğu kesınde,allah yardımcın olsun canım sınırlenmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?