2009 Nisan Anneleri buraya

sezeryzn çok kolaydı hersey yolunda bende iyiim tek sorun süt yokkkkkkkkkkk kızım ağlıyoooooooo hatta bağırıyoooooo napcam bennnnn

canım kendi derdimden sevincine bile ortak olamamışım.... hayırlı olsun minikmiz... inşallah sütün de gelir kısa zamanda........

geda bence doğumdan sonraya kalmasın kaynanan bi şekilde gönderin.yoksa çok sıkıntı yaşarsın gibime geliyor.ateşe körükle gitmek istemezdim ama baya bi sinirin bozulmuş senin.kimse senden ve bebeğinden daha değerli değil şu anda

allah analı babalı büyütmek nasip etsin elavinyacım.maşallah bebişine kilosu süper valla
doktorlar bbek kızsada ağlasada sütün gelmesi için emmesi gerekiyo diyo bıkmadan emzir arkadaşım allah yardm etsin o başka ama ne güzel bebeğin kucağında

bu arada bugün doktora gittik.benim kelebeğim çok yavaş kilo alıyo.daha 2900 gr olmuş.doktor 3100 görürüz belki dedi.doğuma 6 gün kaldı.
nihayet nst ye girdim.sancı mancı çıkmadı.güzeldi bebğimi kendime çok yakın hissettim.
suyumuz falan normal.kızım yüzünü çok net gösterdi.boyumuz biraz uzun olacak galiba.babası gibi uzun ve zayıf olacak sanırım.

gedacım hadi şimdi neyse doğumdan sonra sütünü düşün bide o yüzden boşver allah bilsin senin ailenden gelen olmıcakmı?

maşallah bebişine kilosu çok iyi bence bizim oğlan ki oğlanlar daha kilolu olur derler 2400 ü zor gördük bu hafta oda yiyip içip yattım öle oda.oo tarife göre pek güzel bi kız geliyo uzun zayıf maşallah maşalah

bilmiyorum valla megul baksana szeryan olunca süt gelmiyor bekleyebilirsem beklicem kızına maşallah cnm haftana göre ii bence çokta düşük değil

gedacım hadi şimdi neyse doğumdan sonra sütünü düşün bide o yüzden boşver allah bilsin senin ailenden gelen olmıcakmı?

haklısın canım.. bu stresle süt de olmıcak Allah korusun........ annem doğuma iki gün kala falan gelcek.................................

ayyy ben delircem şimdi de uykum geldi dedi ve üzerine bişiy istedi......................... ya ben bööle olcanı beklemiyodum

megulcüm saol canım... gülfemin kilosu da iyi bence... 3 kg doğarsa sonra sen onu dobili yaparsın:):):) sağlıklı bi şekilde kavuş da......................

ben son doktora gidişimde 3250 olmuş benim tombiş ama sevinemedim normal doğum tehlikeye girdi 4 olur doğuma kadar dedi doktor 3100 falan olsa benimkide doğum zamanı ne güzel olurdu benim kızım yüzünüde göstermiyor en son 24. haftada ilk kez gördüm daha göstermiyor.bizimde babası zayıf uzun ama kendisi anasına çekti tombiş kaydirigubbakcemile3

ben sezeryandan korkuyorum kızlar yaa

sultancım yok.... annemle aynı yaşta ve hasta falan değil maşallahı var ağrı kesici harici bi ilaç kullanmamış......

herkesin bakışaçısı tabi b ende normalden korkuyorum e gebelik diye bi site var orda normal ve sezeryanla doğum avantaj dezavantajları yazıyo bi oku istersen korkulacak bişey yok gibi

sultancım yok.... annemle aynı yaşta ve hasta falan değil maşallahı var ağrı kesici harici bi ilaç kullanmamış......

herzaman böle değildi herhalde gelmemesi için tepki göstermediğne göre sen
acaba oğlunu mu kıskanıyo bebekte geliyo falan ya kızım bizde büyüyünce kayınvalide olunca böle garip mi olcaz anlamıyorumki

herkesin bakışaçısı tabi b ende normalden korkuyorum e gebelik diye bi site var orda normal ve sezeryanla doğum avantaj dezavantajları yazıyo bi oku istersen korkulacak bişey yok gibi

aslında normalden korkmayan yoktur daha doğrusu ben sezeryanın sonrasından korkuyorum çevremdekiler anlatıyor işte epidural bile yaptırsan ilacın etkisi geçince sancı çok oluyor sonuçta ameliyat hep çekiosun derdini falan diye moral bozuyorlar zaten kadınların kadınlara yaptığı zalimliği kimse kimseye yapmaz moral vermek yok hep korkunç doğum hikayeleri.o yüzden ne çekeceksem o an çekeyim sonrası rahat olsun diyorum.emzirmek zormuş falan sezeryan sonrası...1 yıl geçti hala spor yapamıyorum göbeğim olduğu gibi kaldı diyor gelinimiz...bunların olmayacağını bilsem düşünmeden epidural sezeryan isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…