sezeryzn çok kolaydı hersey yolunda bende iyiim tek sorun süt yokkkkkkkkkkk kızım ağlıyoooooooo hatta bağırıyoooooo napcam bennnnn
ayyy aynı durumlar... zaten hamilelik yetiyodu bana.............. annem olsa burda o da bana bişiy yaptırmaz ama YOK... ona da kırılıyom en azından o gelseydi kendi yiiceni yapardı bi de misafir gibi yemek yapmak zorunda hissetmezdim kendimi.......senağlama
saolun kıslar... sorma özlemcim şimdi salata yapcam anne diyorum ne biliiim ne yaparsan diyo almış eline kumandayı yatıyo karşımda................................................................................
bu arada bugün doktora gittik.benim kelebeğim çok yavaş kilo alıyo.daha 2900 gr olmuş.doktor 3100 görürüz belki dedi.doğuma 6 gün kaldı.
nihayet nst ye girdim.sancı mancı çıkmadı.güzeldi bebğimi kendime çok yakın hissettim.
suyumuz falan normal.kızım yüzünü çok net gösterdi.boyumuz biraz uzun olacak galiba.babası gibi uzun ve zayıf olacak sanırım.
gedacım hadi şimdi neyse doğumdan sonra sütünü düşün bide o yüzden boşver allah bilsin senin ailenden gelen olmıcakmı?
bu arada bugün doktora gittik.benim kelebeğim çok yavaş kilo alıyo.daha 2900 gr olmuş.doktor 3100 görürüz belki dedi.doğuma 6 gün kaldı.
nihayet nst ye girdim.sancı mancı çıkmadı.güzeldi bebğimi kendime çok yakın hissettim.
suyumuz falan normal.kızım yüzünü çok net gösterdi.boyumuz biraz uzun olacak galiba.babası gibi uzun ve zayıf olacak sanırım.
ben son doktora gidişimde 3250 olmuş benim tombiş ama sevinemedim normal doğum tehlikeye girdi 4 olur doğuma kadar dedi doktor 3100 falan olsa benimkide doğum zamanı ne güzel olurdu benim kızım yüzünüde göstermiyor en son 24. haftada ilk kez gördüm daha göstermiyor.bizimde babası zayıf uzun ama kendisi anasına çekti tombiş kaydirigubbakcemile3
ben sezeryandan korkuyorum kızlar yaa
sultancım yok.... annemle aynı yaşta ve hasta falan değil maşallahı var ağrı kesici harici bi ilaç kullanmamış......
herkesin bakışaçısı tabi b ende normalden korkuyorum e gebelik diye bi site var orda normal ve sezeryanla doğum avantaj dezavantajları yazıyo bi oku istersen korkulacak bişey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?