bu arada bugün doktora gittik.benim kelebeğim çok yavaş kilo alıyo.daha 2900 gr olmuş.doktor 3100 görürüz belki dedi.doğuma 6 gün kaldı.
nihayet nst ye girdim.sancı mancı çıkmadı.güzeldi bebğimi kendime çok yakın hissettim.
suyumuz falan normal.kızım yüzünü çok net gösterdi.boyumuz biraz uzun olacak galiba.babası gibi uzun ve zayıf olacak sanırım.
aslında normalden korkmayan yoktur daha doğrusu ben sezeryanın sonrasından korkuyorum çevremdekiler anlatıyor işte epidural bile yaptırsan ilacın etkisi geçince sancı çok oluyor sonuçta ameliyat hep çekiosun derdini falan diye moral bozuyorlar zaten kadınların kadınlara yaptığı zalimliği kimse kimseye yapmaz moral vermek yok hep korkunç doğum hikayeleri.o yüzden ne çekeceksem o an çekeyim sonrası rahat olsun diyorum.emzirmek zormuş falan sezeryan sonrası...1 yıl geçti hala spor yapamıyorum göbeğim olduğu gibi kaldı diyor gelinimiz...bunların olmayacağını bilsem düşünmeden epidural sezeryan isticem
ben ilk ultrasonda oğlumuz olcağını duyunca aaa kaynanamı olcam dedim .kız anneleri çok fedakar oluyo genelde diyim ama erkek annesi genelide bulmuyo ki
oğlumuz geliyo daha kayınvalidem 1 iğne almadı bizim aldıklarımıza ne gerek var diyo ve ekonomik hiççç sorunları yok düşünün yani ben nasıl seveyim
gedacım hadi şimdi neyse doğumdan sonra sütünü düşün bide o yüzden boşver allah bilsin senin ailenden gelen olmıcakmı?
herzaman böle değildi herhalde gelmemesi için tepki göstermediğne göre sen
acaba oğlunu mu kıskanıyo bebekte geliyo falan ya kızım bizde büyüyünce kayınvalide olunca böle garip mi olcaz anlamıyorumki
ben doktoruma dedim dün sezeryanda göbek kalıyormuş diye
olurmu hiç dedi mankenlerin hepsi sezeryan oluyor dedi
bu şirvan nerde işteyken daha çok giriyodu valla
doktorun n diyo bebeğin şekli falan önmli ya tabi normal adı üstünde normal .
ama epidural normal oluyo onada 3 ve ya 4 dikişi atılıyo bunlar takılıyo aklıma
benim velette 3300 olmuş doktorda şaşırdı iki kere ölçtü
ya kadınlar için normal doğum ii ama zorlanmakta hiç ii değil yani kilolu olursa bende sezeryan olurum
chveneburi resimdeki sen misin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?