2009 Nisan Anneleri buraya

megulcum kilosunu takma ya,gayet de ıyı,2500 kg yı gectı mı saglıklı zaten,bak ben 1450 gr dogmusum,fıstık gıbı hatunum şimdisengözlerimebaksanab senınle şafagımız aynı ,6 gunkaldı....

ben ilk ultrasonda oğlumuz olcağını duyunca aaa kaynanamı olcam dedim .kız anneleri çok fedakar oluyo genelde diyim ama erkek annesi genelide bulmuyo ki
oğlumuz geliyo daha kayınvalidem 1 iğne almadı bizim aldıklarımıza ne gerek var diyo ve ekonomik hiççç sorunları yok düşünün yani ben nasıl seveyim

ben doktoruma dedim dün sezeryanda göbek kalıyormuş diye
olurmu hiç dedi mankenlerin hepsi sezeryan oluyor dedi
bu şirvan nerde işteyken daha çok giriyodu valla

doktorun n diyo bebeğin şekli falan önmli ya tabi normal adı üstünde normal .
ama epidural normal oluyo onada 3 ve ya 4 dikişi atılıyo bunlar takılıyo aklıma

aynen canım yaa benim kızımın kıyafetlerinin yarısını pusetini battaniyesini küvetini vs...babam annem dayısı teyzesi aldı koca tarafından bişicik yok benim zaten kayınvalidem yok rahmetli olmuş kayınpederimin 2. eşinden de torun sevgisi ve ilgisi beklemiyorum zaten ama kayınpederim ilk kez dede olacak insan hiç hevesli olmazmı anlamıyorum

gedacım hadi şimdi neyse doğumdan sonra sütünü düşün bide o yüzden boşver allah bilsin senin ailenden gelen olmıcakmı?

canım bilmiyom ki be daha temmuzda evlendim tanımıyorum yani çok iyi.... o yüzden de böyle davranacağını beklemiyodum......... ayyy olmayalım bööleee.............. eşime gelince dicem "anne canın ne isterse gir yap sen emel yapmasın zaten hamile zor geliyo falan" desin... yoksa tersi olması gerekirken ben ona hizmet edemem.............kötükedihüsoklava:senağlama

ben doktoruma dedim dün sezeryanda göbek kalıyormuş diye
olurmu hiç dedi mankenlerin hepsi sezeryan oluyor dedi
bu şirvan nerde işteyken daha çok giriyodu valla

hep denir evde nasıl zaman geçiriyosunuz diye oysaki evde iş hiç bitmezki eğer tembel değilsen hep bi iş olur

doktorun n diyo bebeğin şekli falan önmli ya tabi normal adı üstünde normal .
ama epidural normal oluyo onada 3 ve ya 4 dikişi atılıyo bunlar takılıyo aklıma

doktorum normal doğum taraftarı çatı muayenem falan yapıldı normal doğurabilirmişim ama dediğim gibi bizim tombiş 4 kiloyu bulursa ikinizide zorlamam diyor ilk doğumlarda iri bebeği normal doğurtmak anne bebek için iyi olmaz diyor.doktoruma çok güveniyorum mükemmel bir doktor o yüzden ne derse ona razı olucam

tabi bukadar zaman güvenip gidiyoruzdoktorara sonucada onların karar vermesi en iyisi olur senide bebeğin yapısınıda en iyi o bilir doktorlara güvenmek lazım

benim velette 3300 olmuş doktorda şaşırdı iki kere ölçtü
ya kadınlar için normal doğum ii ama zorlanmakta hiç ii değil yani kilolu olursa bende sezeryan olurum

benim velette 3300 olmuş doktorda şaşırdı iki kere ölçtü
ya kadınlar için normal doğum ii ama zorlanmakta hiç ii değil yani kilolu olursa bende sezeryan olurum

maşallah oğluna... benim kısdan kilolu:)
pınar dün 3100 dü.....................

evet sultancım normal istiyorum ve şu an herşey normal.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…