yaa ne güzel olur gerçekten :))
yarın öbürün doğum günü isteyince siizin evlilik yıldönümü yalan olur kız kocanın işine gelir hehehe
bide c.tesi muayene olucam diye epilasyonu falan yaptım..herşey hazır, dün akşam saçlarımı fönlemiştim..eşyalarım hazır, evim temiz...yani bi emirin keyfine kaldıııık :))
valla bende yaptım ağdamı sadece baccaklarım kaldı
onuda bu hafta alsam ii olcak pazartesi randevum var benimde
bende artık diyorumki arrtık saçım hep fönlü gezmem gerek veletin ne zaman gelceği belli olmaz
serap bu sene 3 kişi kutlamak güzel olurduda sadece bu sene değil yanlız unutma bundan sonraki tüm seneler böle olacak her evlilik yıldönümünüz..
evet hayatımın her saniyesinde olacak allah izin verirse...yüreğim titriyo bebeğimi düşündükçe.allahım sabrım iyice tükendi gerçekten..sağlıkla bi alsak kucağımıza di mi ama! bi biz kaldık zaten
megulcüm doğumdan sonra 1 hafta falan kalcak....
ayyy zamanım olsa dün olanları yazarım şaşırıp kalırsınız.... ben mi hamile o mu belli değil ama şimdi yazamam ki... kaçamak yapabilirsem yazcam bi ara.... bana dua edin yaaa nolur....
ayyy zamanım olsa dün olanları yazarım şaşırıp kalırsınız.... ben mi hamile o mu belli değil ama şimdi yazamam ki... kaçamak yapabilirsem yazcam bi ara.... bana dua edin yaaa nolur....
benimde sürekli ağlıyasım var serap bi görsen
artık gelsin istiyorum valla sabrım kalmadı benimde yaa
bıktım vallaha bıktımsenağlama
ay cnm
Allah yardımcın olsunn
sultan sen winnie the pooh yu çok seviyosun diye söyliyeyim dedim, mother care in yeni sezon badilerinde hep pooh unun karakterleri var, çooook tatlılar...bide yorganlar nevresim takımları falan indirime girmiş..
Canım ne güzel gününz belirlenmişselam arkadaşlar....sabah kan falan verdik..yine hastanedeydim ...Allahın izniyle bir hafta kaldı...Ama tarih belli diye mi ne bir rahatlama hafifleme hissi var ben de ...ama insan gercekten bebeğinden ayrılacakmış gibi geliyor hüzünleniyormus cok enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?