2009 Nisan Anneleri buraya

yaa ne güzel olur gerçekten :))
yarın öbürün doğum günü isteyince siizin evlilik yıldönümü yalan olur kız kocanın işine gelir hehehe

yaa ne güzel olur gerçekten :))
yarın öbürün doğum günü isteyince siizin evlilik yıldönümü yalan olur kız kocanın işine gelir hehehe

kocişde öle diyoo..ama olsun! geçen sene 2 kişiyken bu sene 3 kişi olmak ve evlilik yıldönümünde olması çok hoş olurdu hihoyyyt

bide c.tesi muayene olucam diye epilasyonu falan yaptım..herşey hazır, dün akşam saçlarımı fönlemiştim..eşyalarım hazır, evim temiz...yani bi emirin keyfine kaldıııık :))

bide c.tesi muayene olucam diye epilasyonu falan yaptım..herşey hazır, dün akşam saçlarımı fönlemiştim..eşyalarım hazır, evim temiz...yani bi emirin keyfine kaldıııık :))

valla bende yaptım ağdamı sadece baccaklarım kaldı
onuda bu hafta alsam ii olcak pazartesi randevum var benimde
bende artık diyorumki arrtık saçım hep fönlü gezmem gerek veletin ne zaman gelceği belli olmaz

serap bu sene 3 kişi kutlamak güzel olurduda sadece bu sene değil yanlız unutma bundan sonraki tüm seneler böle olacak her evlilik yıldönümünüz..

evet hayatımın her saniyesinde olacak allah izin verirse...yüreğim titriyo bebeğimi düşündükçe.allahım sabrım iyice tükendi gerçekten..sağlıkla bi alsak kucağımıza di mi ama! bi biz kaldık zaten

megulcüm doğumdan sonra 1 hafta falan kalcak....
ayyy zamanım olsa dün olanları yazarım şaşırıp kalırsınız.... ben mi hamile o mu belli değil ama şimdi yazamam ki... kaçamak yapabilirsem yazcam bi ara.... bana dua edin yaaa nolur....

sultan sen winnie the pooh yu çok seviyosun diye söyliyeyim dedim, mother care in yeni sezon badilerinde hep pooh unun karakterleri var, çooook tatlılar...bide yorganlar nevresim takımları falan indirime girmiş..

benimde sürekli ağlıyasım var serap bi görsen
artık gelsin istiyorum valla sabrım kalmadı benimde yaa
bıktım vallaha bıktımsenağlama

ay cnm
Allah yardımcın olsunn

ay emel sen bunun huyunu bilmiyomuydun!! keşke çağırmasaydın, iyice eziyet oldu sana..canım ya üzme kendini..

sultan sen winnie the pooh yu çok seviyosun diye söyliyeyim dedim, mother care in yeni sezon badilerinde hep pooh unun karakterleri var, çooook tatlılar...bide yorganlar nevresim takımları falan indirime girmiş..

cnm burda mother care bi zafer plazada var bildiğim o da küçük bi mağaza yani sağol

selam arkadaşlar....sabah kan falan verdik..yine hastanedeydim ...Allahın izniyle bir hafta kaldı...Ama tarih belli diye mi ne bir rahatlama hafifleme hissi var ben de ...ama insan gercekten bebeğinden ayrılacakmış gibi geliyor hüzünleniyormus cok enteresan

Kızlar merhaba
Pek bi sessizleşmiş burası..
Doğum yapanlar bebekleri ile ilgileniyor tabi
Allah'ım hayırlısı ile bizde görelim o günleri..

Canım Allah yardımcın olsun..
Ben kayınvalidemle birlikte yaşıyorum
Çok şükür bir sorun yaşamıyoruz..
Aman maşallah deyimde nazar değmesin
Zaten gören imreniyo
Bazen kocam bile kıskanıyo aramıdaki iletişimi..
Aman maşallah maşallah..

sizler nasılsınız....
ah geda valla arkadaşım işin zor ya sabır..yavrun için bak o senin ruh halini direkt hissediyor o da huzursuz...ben su isim meselesinde o kadar gergindim ki bebeğin de eridiği hissediyordum şimdi pismanın Allah korusun doğunca huzursuz bir cocouk olursa kendime cok kızacam...

Oslem az kaldı...maşallah dualarımız seninle sen de bize dua et...yazdıklarından cok etklendim inşallah burda kurulan arkadaslıklar uzun sure devam eder....Ama doğumlardan sonra fazla donusun olmaması beni biraz korkutuyorrr

ya kızlar benim de şaka maka 4 günüm kaldı.ben de inanamıyoum hala .kucağıma almadan da inanmıcam galiba.aslında heyecan yoktu ama bugün artık tatlı tatlı biheyecan sardı beni.çok merak ediyorum kızımı aneliği ve doğum yapana arkadaşlar diyoya çok farklı bi duyguymuş.o duyguyu yaşamayı istiyorum artık

Canım ne güzel gününz belirlenmiş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Aynen bende bebeğimden ayrılacağım diye hüzünleniyorum bazen
Tek bedende onunla 9 ay geçirmek o kaar güzel bir duygu ki
Ay fazla konuşmayayım ağlıcam yoksa...:çok üzgünüm:

bu kadarcık kaldık ya hale bak... bi zamanlar aşağıda 24-25 kişi olurdu..şimdi havada güzel diye kimse girmiyooo..ama biz daha doğurmadık ki niye bizi yalnuz bırakıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…