bende aynı durumdayım canım..burda olsaydın sarılıp sarılıp ağlardıııık senağlama
Kızlar merhaba
Pek bi sessizleşmiş burası..
Doğum yapanlar bebekleri ile ilgileniyor tabi
Allah'ım hayırlısı ile bizde görelim o günleri..
Canım Allah yardımcın olsun..
Ben kayınvalidemle birlikte yaşıyorum
Çok şükür bir sorun yaşamıyoruz..
Aman maşallah deyimde nazar değmesin
Zaten gören imreniyo
Bazen kocam bile kıskanıyo aramıdaki iletişimi..
Aman maşallah maşallah..
Canım herşey karşılıklı diyolar amamaşallah ya .ben çok imreniyorum kayınvalidesiyel sorun yaşamayanlara.ilk başlarda ben çok çabaladım bi türlü olmadı.şimdi ben de istemiyorum onları.bi ara duygularım nötürdü şmidi resmen sevmiyorum.
Baya azaldık..bu kadarcık kaldık ya hale bak... bi zamanlar aşağıda 24-25 kişi olurdu..şimdi havada güzel diye kimse girmiyooo..ama biz daha doğurmadık ki niye bizi yalnuz bırakıyolar..
etoprak sana bir şey soracam...biz doğum iznindeyken maaş alacaz dimi...aklıma takıldı
Anladım canım..yok canım ya başta nasılsa öyle gidiy inşallah.benimkiler beni en başta istememişlerdi zaten.çok sorun yaşattılar.evlendikten sonra da tavırlarında bi değişiklik olmadı.ilk 3 sene çok sıkıntı yaşadım.şimdide ben çok soğudum değil kenilerine telefonda seslerine bile tahammül edemiyorum artık.
sultan canım ya rahat ol.az kaldı bak.yakında sen de anne olacaksın.bizi beklemek yıprattı biraz sanırım.doğu haberleriyle özlemimiz de iyce arttı artık.zor geçiyor günler.
Anladım canım..
Onlar sana öyle davranıyorsa soğumakta haklısın..
Boşver
Eşin senin yanındaysa ne güzel
Bak şimdi birde bebiş geliyor..
Takma bile kafana..
cnö benide ilk başta istememeişlerdisebebpse benimkinin ailesi çok mütehasıpyok canım ya başta nasılsa öyle gidiy inşallah.benimkiler beni en başta istememişlerdi zaten.çok sorun yaşattılar.evlendikten sonra da tavırlarında bi değişiklik olmadı.ilk 3 sene çok sıkıntı yaşadım.şimdide ben çok soğudum değil kenilerine telefonda seslerine bile tahammül edemiyorum artık.
ah sultanım sık dişini .... malum ruh halimiz yerle yeksan ..bir de lohuslığı düşün ...hele sezeryan olunca bir hafta zorlanıyorsun falan diyorlar... herhald eo zmanda benim kayış kopar ..başkasına muhtaç olmak beni mahveder...
sultan kıvancı düşün.
kız kıvanç mı kerem mi kaan mı
tam olarak neye karar verdiniz
evet ya doğuruyolar, güzel güzel anlatıyolar hikayelerini, bide tatlı bebişlerin resimlerini koyuyolar..gelde kıskanma, sonrada ortadan kaybolup bizi yalnız bırakıyolar(((
kızlar...dün o kadar karmaşık duygular yaşadım ki sizin de dediğiniz gibi bir an önce yavruma kavuşmak onun sağlıklı olduğunu görmek istiyordum...dün dr. sezeryan diyince o yolculuğun bittiğini anladım ...bir anda benden ayıracklarını hissettim... normal doğumu beklesem mi diye bile düşündüm sanki bir hafta daha kar gibi eldi benim son doğum arihim 23. Nisan da sanki 7 gün bile kardı bana göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?