2009 Nisan Anneleri buraya

bende aynı durumdayım canım..burda olsaydın sarılıp sarılıp ağlardıııık senağlama

ayy cnm yaa bende dün akşam saat 10 da annemlere geldim biliyomusun bir ağlama krizi tuttu beni
ben yemek yapamıyorum ya daha doğrusu yapıyorum kendim yiyeymşyorum kendi yemeklerimi afedersin kuscağım geliyor onda yapmıyorum
kayınvalidem gönderiyor falan dışardan falan idare ediyoruz dünde kayınvalidemden gelir die düşünüyodum o da bezelye yapmış hiç sevmem o yemeğide başladım ağlamaya aç kaldım bide eşimde pervana oldu ne istiyorsan alayım edeyim diye
benimde cnm hiçbişey istemedi bide karnım aç annemi aradım zaten annemin sesini duyunca başladım ağlamaya kadında telaşlandı ne oluyor diye annemler bana uzak eveleri o saatte kocayla annemlere gittik bana tarhana çorbasıyapmış sıcak sıcak ii geldi sonra burda kaldım bu akşamda burda kalcam sanırım
böyle iştesenağlama

maşallah ya .ben çok imreniyorum kayınvalidesiyel sorun yaşamayanlara.ilk başlarda ben çok çabaladım bi türlü olmadı.şimdi ben de istemiyorum onları.bi ara duygularım nötürdü şmidi resmen sevmiyorum.

sultan canım ya rahat ol.az kaldı bak.yakında sen de anne olacaksın.bizi beklemek yıprattı biraz sanırım.doğu haberleriyle özlemimiz de iyce arttı artık.zor geçiyor günler.

Canım herşey karşılıklı diyolar ama
İnsan sevmeyincede sevemiyo
Ne akdar saygıda kusurda etmesen sevsende bazı kayınvalideler banamısın demiyor..
Çok şükür benim kayınvalidem anlayışlı
Gerçi daha bir sene olcak evleneli ama
Böyle başladı inşallah böylede devam eder..
Allah kimsenin ağız tadını bozmasın..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kendimi akıl hastanesini yatırılmış deliler gibi hissediyorum:jeyyar:

yada hava değişimine yollanmış askerler gibi:))

bu kadarcık kaldık ya hale bak... bi zamanlar aşağıda 24-25 kişi olurdu..şimdi havada güzel diye kimse girmiyooo..ama biz daha doğurmadık ki niye bizi yalnuz bırakıyolar..
Baya azaldık..
Yarın bizlerde doğum yapınca bu topikte kimsecikler kalmaz..
İnşallah hayırlısıyla doğumlarımız olur..
:Saruboceq:

yok canım ya başta nasılsa öyle gidiy inşallah.benimkiler beni en başta istememişlerdi zaten.çok sorun yaşattılar.evlendikten sonra da tavırlarında bi değişiklik olmadı.ilk 3 sene çok sıkıntı yaşadım.şimdide ben çok soğudum değil kenilerine telefonda seslerine bile tahammül edemiyorum artık.

ah sultanım sık dişini .... malum ruh halimiz yerle yeksan ..bir de lohuslığı düşün ...hele sezeryan olunca bir hafta zorlanıyorsun falan diyorlar... herhald eo zmanda benim kayış kopar ..başkasına muhtaç olmak beni mahveder...

Anladım canım..
Onlar sana öyle davranıyorsa soğumakta haklısın..
Boşver
Eşin senin yanındaysa ne güzel
Bak şimdi birde bebiş geliyor..
Takma bile kafana..

yüksel bende o bi haftanın nasıl geçeceğini düşünüyorum.en çok da 15 gün falan rahat rahat kucağımıza bile alamıyabilirmişiz.napcaz ya.

sultan canım ya rahat ol.az kaldı bak.yakında sen de anne olacaksın.bizi beklemek yıprattı biraz sanırım.doğu haberleriyle özlemimiz de iyce arttı artık.zor geçiyor günler.

evet bide doğum haberleri geldikçe insan çok karmankarışık oluyor ya anlatılmaz duygular var içimde

evet ya doğuruyolar, güzel güzel anlatıyolar hikayelerini, bide tatlı bebişlerin resimlerini koyuyolar..gelde kıskanma, sonrada ortadan kaybolup bizi yalnız bırakıyolar (((

kızlar...dün o kadar karmaşık duygular yaşadım ki sizin de dediğiniz gibi bir an önce yavruma kavuşmak onun sağlıklı olduğunu görmek istiyordum...dün dr. sezeryan diyince o yolculuğun bittiğini anladım ...bir anda benden ayıracklarını hissettim... normal doğumu beklesem mi diye bile düşündüm sanki bir hafta daha kar gibi eldi benim son doğum arihim 23. Nisan da sanki 7 gün bile kardı bana göre..

sağol etoprak...ben de öyle biliyorum ama malum ayaklı ultrason kadar ..ayaklı tahakkuk müdürleri de etrafımızda var...yok sen para almayacan fazla açılmayın kalırsınız ortada falan filan....kendi derdimyetmezmiş gibi bir de bu...

cnö benide ilk başta istememeişlerdisebebpse benimkinin ailesi çok mütehasıp
bende açık biriyim açıok dediysem normal açıklardan
başım açıkmış die beni istemediler çünkü ben en baştan beri dedim ben kapanmam eşimle anlaştım böyle salak şeylerden dolayı nçopk tartıştık ama saygıısızlık yapmadım nihayetinde onlarda benim ii bir insan olduğumu anladılar ve şu an aramız ii Allaha şükür
umarım bebeğim olduktan sonra sen artık anne oldun falan filan diye tekarardanb kapanmamı istemezlerklava:

Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

sultan kıvancı düşün.
kız kıvanç mı kerem mi kaan mı
tam olarak neye karar verdiniz

veremedik cnm-tatlicadiarzu-
kararsızlar takımı kocam ve ben:))

evet ya doğuruyolar, güzel güzel anlatıyolar hikayelerini, bide tatlı bebişlerin resimlerini koyuyolar..gelde kıskanma, sonrada ortadan kaybolup bizi yalnız bırakıyolar (((

bencede inşallah bizde yaşarız o günler gelirde
o zamanda kızlar burda bebeklerin hakkında konuşur
bizde doğum hikayelerimizi yazarız

bende şimdi senin gibi düşünüyorum ilknur benimkide pazartesiden sonra alırız istersen dedi ya bende bekleyeyim diyorum anasının karnında ne kadar durursa kardır diyorum ama bi yandanda gelmesini çok istiyorrruuuuum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…