sağol etoprak...ben de öyle biliyorum ama malum ayaklı ultrason kadar ..ayaklı tahakkuk müdürleri de etrafımızda var...yok sen para almayacan fazla açılmayın kalırsınız ortada falan filan....kendi derdimyetmezmiş gibi bir de bu...
sultan ne güzel sonradan kabullenmişler.benim kayınvalidem yıllardır benim eşime kardeşinin kızını düşünyomuş.iki aile de buna göre ayarlamışlar kendilerini.sonra birden ben ortaya çıkınca doğal olarak istenmeyen gelin durumuna düştüm.düğüne bi gün kala kayınvalidem niye acele ediyosunuz biraz bekleseydiniz nolur nolmaz demişti düşünebiliyormusunuz
ruveyda eda edanur neredeler ya kaç gündür yoklar?
dinozzo naptı acaba hiç sesi soluğu çıkmadı.doğum yaptımı ki acaba?
huuuuuuuu kızlar yazsanıza bu şirvan da amma gezenti çıktı.sultana diyodu izne ayrılınca hiç uğramaz oldu buralara muhtar.klava:
geçmiş okuyayım azıcık dedim megulcüm yakalandım azıcık:)) anneliğe alıştım mecburen ne yaparsın başka çare yok....idil çok iyi maşallah sabah banyo yaptı şimdi açmış ağzını uyuyor...malum benimki gececi olduğu için gündüzleri keyfi yerinde....sezaryan olsanızda çabuk ayağa kalkıyorsunuz....yani ben kalktıysam siz hayli hayli kalkarsınız.....doğum hikayemde anlatmadım ama çok zor bir ameliyattı benimki ve ben bile 10 günde toparlandım sizler 3-4 günde kendinize gelirsiniz gibi.....ha birde süt için bol su için kızlar.....bizim beslenme sorunumuz olmadı çok şükür,sarılık sorunumuzda olmadı çünkü idil emmeyi çok seven bir bebek....ne versen emiyor:)) umarım sizde bebeklerinize tez zamanda kavuşursunuz....
geçmiş okuyayım azıcık dedim megulcüm yakalandım azıcık:)) anneliğe alıştım mecburen ne yaparsın başka çare yok....idil çok iyi maşallah sabah banyo yaptı şimdi açmış ağzını uyuyor...malum benimki gececi olduğu için gündüzleri keyfi yerinde....sezaryan olsanızda çabuk ayağa kalkıyorsunuz....yani ben kalktıysam siz hayli hayli kalkarsınız.....doğum hikayemde anlatmadım ama çok zor bir ameliyattı benimki ve ben bile 10 günde toparlandım sizler 3-4 günde kendinize gelirsiniz gibi.....ha birde süt için bol su için kızlar.....bizim beslenme sorunumuz olmadı çok şükür,sarılık sorunumuzda olmadı çünkü idil emmeyi çok seven bir bebek....ne versen emiyor:)) umarım sizde bebeklerinize tez zamanda kavuşursunuz....
mrb büyülü bahceler sizi
daha doguraadınız mı???
bizim bebişleri sünnet ettircez nerdeyse:::)))))
kocaman öpüyorum siziii
ALLAH a emanet olun ins
saglıcakla kalın
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:mrb büyülü bahceler sizi
daha doguraadınız mı???
bizim bebişleri sünnet ettircez nerdeyse:::)))))
kocaman öpüyorum siziii
ALLAH a emanet olun ins
saglıcakla kalın
iyi valla böyle dalga geçelim di mi senağlama ülen sıpa doğmadın gittin maskara ettin biziklava: keyfin yerinde tabi didemcim aldım demir bebeği kollarına ohhhh.. biz burda kıvranalım duralım, bi de doğurunca gidip gelmiyonus bisi yalnıs bırakıyonus senağlama kendimi oyunda ebe olmuş gibi hissediyooom gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?