2009 Nisan Anneleri buraya

yok ya benim hiç umudum kalmadı, içerde rahatı çok yerinde...üstelik çok hızlı kilo almaya başladı...sezeryan olmak zorunda kalacağım böyle giderse senağlama sen nasılsın?? alıştımı aile fertleri bebekle hayata kaydirigubbakcemile2

sinehas hep olumsuz düşünüyosun biraz rahatlamaya çalış cnm yarın kavuşuyosun meleğine içbir kötü şey olmayacak inş.
ALLAH kurtarsın cnm

kimseler yok ama.akilik işte.benim yarın sezeryan günüm ama boğazım ağrıyo.zaten kaç haftadır grip gibiydim.ıhlamur içiyorum ama inşallah yarın sorun olmaz.kızlar dua edin.yarına kadar kendime geleyim.
geçmiş olsun megul seninde gözünaydın
beklenen gün geldi çattı

kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.
ay cnm çok geçmiş olsun sütü sağmak gerekşyormuş toksa ateş yapıyomuş ya
kızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.

maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...
maşallah şevvale ay ne güzel yaa
Kızlar baya az kişi kalmış doğurmayan.İnşallah sorunsuz bir doğum yaşarsınız hepiniz.
saol dozkan inş. doğuracazz ben şahsen kararllıyım,:))

benimde bu akşam doktorda randevum var
bakalım konuşçaz doğum hakkında bebiş dönmüşmüdür acaba

evet korkunç bişey neye uğradığımı şaşırdım vallahi.

muhtar nisan annelerinin sorunları topiği açtınız mı.

yok güzelim ben açmadım..doğuran bir arkadaş açsın...

ne o öyle nargilemi çekiyor

süt torbasına koyup, derin dondurucuya atabilirsiniz.. Sonradan yeniden bebeğe oda sıcaklığında bekletip verebilirsiniz...
Hem sütte ziyan olmaz...

iki kaşının ortasından yukarı doru ovala...diye biliyoırum

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bende öle diyodum heheh..................
benim bebişte doğum anına kadar iri bebek dediler sancılanırken bile ultrasonla takip ettiler 4 kilo üzeri diye doğa doğa 3.450 doğdu yanılabiliyolar bu konuda yani......................

bebişle hayat güzel canım ikinci olunca daha kolay düzenini sağlıyosun ilkinde çok zorlanmıştım şimdi çok rahatım..............................

merhabalar herkese bişy sorcam yine kızlar bebeişleri hangi sıklıkla emziriyosunuz dr en fazla 2 ssaate bir dedi bende uyurken uyandırıyordum ama o zaman düzen tutturamadık artık uyanmasını bekliyorum böyle iyi oldu gibi zaten 3 saatte uyanıyo gece saati buluyo bişey olmaz dimi bebişimde rahat görünüyo

elevinya ben doğuran bir arkdaşımdan biliyorum hastanede bebek sürekli uyuyordu ama hemşireler uyandırıyodu bebeği
bebek ağlmazmış ilk başlar acıksa bile uyandırıp emzirmen gerek illaki emmesi gerek sarılık olur sonra uyandırıp emzir cnm

bizim bebiş çılgın gibi emio valla uyku ne kelime meme uçlarım yara oldu biraz.

sultanım bebiş büyüdü mü bilmiorum ama ben acıların kadını oldum:)

bursasu sadece msnedekilere mail atam ben canım resmi..............................

bizim bebiş çılgın gibi emio valla uyku ne kelime meme uçlarım yara oldu biraz.

sultanım bebiş büyüdü mü bilmiorum ama ben acıların kadını oldum:)

maşallah emsin annesi ne güzel sütünde bol olsun yarasın inşallah

bursasu sadece msnedekilere mail atam ben canım resmi..............................
tamam cnm bekliyoruz

mrb kızlar ve büyülü bahceler
ben son 3 gündür deprasyonun eşiğindeydim::))))
malum tam 20 gündür evdeydim ve hayatımda hiç bu kadar evde kalmamıstım
cmt işe gidip pzar doguran bir hatun olarak ev beni bozdu
ota boka aglar olmustum
neyse bugun yarı 40 ı oldu diye anane ve babasıyla kahvaltıya gittik sonrada parka
toplam 2 saat ama o bile ilac gibi geldiii
dua edelim de havalar biran önce düzelsin artık baglasalar duramıyacgım evde
cicek bebişin hayırlı olsun canım
bu arada bebişleri mümkün oldugunca cok emziriyoruz
cünkü uyudukca bebişler aclıktan kan sekerleri düşer ve kan sekeri düştükce de daha cok uyurlar uyandırmak zor olur, sonrada ALLAH korusun sarılık.....

bu arada ası yaptılarmı bebişlere, ve yaptırmayı düşünüyormusunuz????

günaydınnnn güzel annişler
sinehas Allah yardımcın olsun sağlıcakla alırsın inş küçük kuzunu kollarına dualarımız seninle

sağol canım bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun..

evet canım ikimizde çabucak kurtulur bi an önce meleklerimize kavuşuruz inşallah..
benimde dualarım sizlerle
dualarla bugünlere geldik Allah sağ salim tamamlamayıda nasip eder inşallah..

kimseler yok ama.akilik işte.benim yarın sezeryan günüm ama boğazım ağrıyo.zaten kaç haftadır grip gibiydim.ıhlamur içiyorum ama inşallah yarın sorun olmaz.kızlar dua edin.yarına kadar kendime geleyim.

bende dün grip gibiydim dünden beri limonlu çay salep felan içtim ama en iyisi yat biraz terle şu an iyiyim Allah a şükür..

kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.

ayy çok geçmiş olsun bende en çok ondan korkuyorum sırf o yüzden pompa alıp habire sağsammı kendimi diyorum ama işe yaramıyomu..
Allah şifa versin canım

kızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.

maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...

maşallah buda sürpriz bebek
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…