etoprak bendede hiç sancı çıkmıyodu canım biliyosunuz birden geldi sancılar belli olmaz yani bu iş bu gün bi bakmışsın sancılanmışsın......................................
geçmiş olsun bebişine eyşancım.....................................
sinehas hep olumsuz düşünüyosun biraz rahatlamaya çalış cnm yarın kavuşuyosun meleğine içbir kötü şey olmayacak inş.kızlar günaydın
bu aralar kimseyi yakalayamıyorum yoksa girmiyorum sanılmasın..
zaten bi avuç kişi kaldık neyse Allah izin verirse yarın bende meleğime kavuşacağım..
o kadar canım sıkkınki ne yapacağımı bilmiyorum.rahatsızlıklarımdan dolayı bişey olursa kendimi affedemem sanırım..
gerçi oda Allah ın takdiri ama yinede üzülmemek elde değil..
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden bende meleğimi kucağıma alabileyim..
geçmiş olsun megul seninde gözünaydınkimseler yok ama.akilik işte.benim yarın sezeryan günüm ama boğazım ağrıyo.zaten kaç haftadır grip gibiydim.ıhlamur içiyorum ama inşallah yarın sorun olmaz.kızlar dua edin.yarına kadar kendime geleyim.
ay cnm çok geçmiş olsun sütü sağmak gerekşyormuş toksa ateş yapıyomuş yakızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.
maşallah şevvale ay ne güzel yaakızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.
maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...
saol dozkan inş. doğuracazz ben şahsen kararllıyım,:))Kızlar baya az kişi kalmış doğurmayan.İnşallah sorunsuz bir doğum yaşarsınız hepiniz.
kızlar süt basması feci dikkat edin ben sızısını hisseder hissetmez sağdım genede ateşlendim ve titreme tuttu ayrıca reha pek iştahlı değildi sarılıkta olunca uykusu cok oldu ve yiyemedi zorla yediriyordum
zaten yese bile ilkin annenin sütü 4bebeğe yetecek kadar gelirmiş o yüzden bebek yesede kalan süt sağılmalı çok dikkat edin ateş ve süt gerilemesi olabilirmiş ayrıca kitle oluşabilirmiş
yazıktır sütüme demeyin sağın sonra cekersiniz
ALLAH KORUSUN
muhtar nisan annelerinin sorunları topiği açtınız mı.
ilahi dozkan :))) yapıştırıcan he!!! :))) bende eşime diyorum doymayacak bu diye durmadan emmek isteyecek, ama benim eşimin daha süper bi çözümü var !!! Uzun bi hortum bi ucu memede bi ucu bebeğin ağzında..sen istediğin yere git evin içinde dolaş çocuk yattığı yerden emsin dursun diyo..nst ye beni bağlasalar senden çok sancım çıkar diyen adamdan daha azı beklenmez zaten :)))))
ay çiçek allah acil şifa versin...çok üzüldüm senin için..zaten bi sen değilsin, doğum yapanların çoğu uykusuzluktan dert yanıyoooo!! şenay ne halde acaba???
kızlar süt basması feci dikkat edin ben sızısını hisseder hissetmez sağdım genede ateşlendim ve titreme tuttu ayrıca reha pek iştahlı değildi sarılıkta olunca uykusu cok oldu ve yiyemedi zorla yediriyordum
zaten yese bile ilkin annenin sütü 4bebeğe yetecek kadar gelirmiş o yüzden bebek yesede kalan süt sağılmalı çok dikkat edin ateş ve süt gerilemesi olabilirmiş ayrıca kitle oluşabilirmiş
yazıktır sütüme demeyin sağın sonra cekersiniz
allah korusun
dogum yapan bırı varmı burda bılmıyorum ama cok acıl ve onemlı bısey sorcam..bebegım emerken sut cok gelınce bogazına kacırıyo..dun yıne kactı ve nefessız kaldı cok korktum..bu durumda ne yapılıyo?ınternette buna aıt bı yazı bulan varsa gonderebılırmı?
sinehas hep olumsuz düşünüyosun biraz rahatlamaya çalış cnm yarın kavuşuyosun meleğine içbir kötü şey olmayacak inş.
Allah kurtarsın cnm
geçmiş olsun megul seninde gözünaydın
beklenen gün geldi çattı
ay cnm çok geçmiş olsun sütü sağmak gerekşyormuş toksa ateş yapıyomuş ya
maşallah şevvale ay ne güzel yaa
saol dozkan inş. Doğuracazz ben şahsen kararllıyım,:))
benimde bu akşam doktorda randevum var
bakalım konuşçaz doğum hakkında bebiş dönmüşmüdür acaba
yok ya benim hiç umudum kalmadı, içerde rahatı çok yerinde...üstelik çok hızlı kilo almaya başladı...sezeryan olmak zorunda kalacağım böyle giderse senağlama sen nasılsın?? alıştımı aile fertleri bebekle hayata kaydirigubbakcemile2
merhabalar herkese bişy sorcam yine kızlar bebeişleri hangi sıklıkla emziriyosunuz dr en fazla 2 ssaate bir dedi bende uyurken uyandırıyordum ama o zaman düzen tutturamadık artık uyanmasını bekliyorum böyle iyi oldu gibi zaten 3 saatte uyanıyo gece saati buluyo bişey olmaz dimi bebişimde rahat görünüyo
bizim bebiş çılgın gibi emio valla uyku ne kelime meme uçlarım yara oldu biraz.
sultanım bebiş büyüdü mü bilmiorum ama ben acıların kadını oldum:)
tamam cnm bekliyoruzbursasu sadece msnedekilere mail atam ben canım resmi..............................
yada buraya nasıl yükleniyo resim
günaydınnnn güzel annişler
sinehas Allah yardımcın olsun sağlıcakla alırsın inş küçük kuzunu kollarına dualarımız seninle
maşallah bebişine.darısı biz kalanlara inşallah.
sıkma canını bugün gelir inşallah.
Allah kolaylık versin.olsun ama kuzucuklarımız için herşeye değer .
canım güzel haberlerini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.
bu ne ki şimdi?:sm_confused:
senin adına sevindim geda.biraz olsun moralin yerine gelmiştir.
canım yarın ikimiz de inşalah bebeklerimize kavuşacağız.dua tabikiederiz.sen de bize et.rahat ol.Allahın izniyle hiçbişey olmaz.:Saruboceq:
kimseler yok ama.akilik işte.benim yarın sezeryan günüm ama boğazım ağrıyo.zaten kaç haftadır grip gibiydim.ıhlamur içiyorum ama inşallah yarın sorun olmaz.kızlar dua edin.yarına kadar kendime geleyim.
kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.
kızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.
maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?