2009 Nisan Anneleri buraya

sağol canım ben olumsuz değilimde şartlar beni olumsuz yaptı ...
sendende hayırlı haber bekliyoruz artık..

sorma sultancım derin krizler yaşıyoruz ne yazıkki bu zamanımda olacak işler değildi ama herkesi allaha havale ediyorum kızlarımla yuvarlanıp gidiyoruz işte

sağol canım ben olumsuz değilimde şartlar beni olumsuz yaptı ...
sendende hayırlı haber bekliyoruz artık..
saol cnm inşallah

sorma sultancım derin krizler yaşıyoruz ne yazıkki bu zamanımda olacak işler değildi ama herkesi allaha havale ediyorum kızlarımla yuvarlanıp gidiyoruz işte
anlıyorum cnm ya Allah yardımcın olsun
keşke yakın olsaydık gelirdim sana yardıma cnm benm:1hug:

ne oldu şenaycım hayırdır canım yaaa...........................

kızlar söyle bi baktım.rahatsızım çok oturamıyorum.yeni annelerimiz gelmişler.inşallah bende yarın kelebeğime kavuşabilrim.son gün hasta oldum resmen.inşallah sabaha iyleşirim.

amaaaaaaaan kızlar benim artık bi kaynanam var yani varmışta ben yeni müşerref oldum kendisiyle
bu arada doğum hikayemi yazdım benimki az biraz abuk ama gülersiniz işte bi hikayeyede ağlatmayan doğum hikaesi gelll vatandaş gelll

Kıslar normal doğum isteyip bebeği ters olan anneler süt bebeği döndürüyormuş süt için bol bol doğum yoluna girmesi kolaylaşıyormuş inş. sizlerdede etkili olur hayırlı sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:Saruboceq:

dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
bacıııııııııııııııııııııım nerdesinnnnnnnnn bi kavuşamadık tebrik edemedim anacım öpüyorum oğluşuuuuuuuuu allah analı babalı büyütsün inşallah

merhaba ben ocak annesiyim,bu ay kimler doğuracakmış diye bi bakiim dedim,o günlerim aklıma geldi sizleri çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmez sizin için şimdi,ama bi doğsunlar zamanı durduramazsınız inanın....allah hepinize hayırlı ve acısız doğum yapmayı nasip etsin,doğum yapanlarında gözleri aydın olsun......

kızlar ne var ne yok ...
ben bugün evdeyim canım sıkıldı valla.....

annem yanımda beni yanlız bırakmıyor .....

off allah yardım etsin ben uzaklaştırmama rağmen taarruza geçti hepsi aynı sanki kendileri dourdu seninle niye aşık atıoki menopozlu cadılar

ŞıRVAN, cicekcicek+, elavinya, şen_ay+

yukardaki isimlerden arasındaki farkı bulun......

şirvan :doğuramayan :)))))

kızlar ne var ne yok ...
ben bugün evdeyim canım sıkıldı valla.....

annem yanımda beni yanlız bırakmıyor .....
Bende bugün annemlerdeyim
Akşam evime geçeceğim..
Malum doğumdan sonra Bir müddet evde olacağım için
Bir kaç günümü anneme ayırdım..
Doğum çantasını hazırlayabildin mi Şirvan?

Bende bugün annemlerdeyim
Akşam evime geçeceğim..
Malum doğumdan sonra Bir müddet evde olacağım için
Bir kaç günümü anneme ayırdım..
Doğum çantasını hazırlayabildin mi Şirvan?

sonunda benimkided hazır canım .....
bekliyoruz artıık...
bakalım bizim yaramaz ne zaman gelecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…