2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar nerdesiniz ya.benim moral desteğine ihtiyacım var.hafiften hastayım.soru1: sezeryan iptal olur mu?
2: ben hasta olduğum için doğumdan sonra bebeğime hastalık bulaştırma riskim var mı?
3:riske atmayıp bi kaç gün sonraya olsun diye mi ısrar etsem.

tabii bunları kendim kuruyorum doktorla henüz bişey konuşulmadı.siz akıl verin lütfen.gerçi kimsler de yok.

arkadaşların doğum hikayelerini okudukça da bekelemek iyce zorlaştı.insan bir önce o duyguları yaşamak istiyo.

sonunda benimkided hazır canım .....
bekliyoruz artıık...
bakalım bizim yaramaz ne zaman gelecek....
Bizde bekliyoruz bıcırığı
Bakalım ne zaman gelcek
Çarşamba çatı muayanesi var
Onun stresi var bendede..

Canım bu sordukların hakkında bilgim yok benim
Doktorunla görüşmen daha iyi olur senin açından.
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

benim aşağıda kimse görünmüyor.şirvan glnm burda msınız?
Burdayım ben sayfaları geziyorum...

şu süt basması kötü bişey ya.çiçek baya zorlanmış .acaba basit bi göğüs pompası mı alsak içerde biriken süt için.

hadi bakalım megulcum hayırlısı olsun bende yarın doktora gitcem belki bu hafta sonuna kadar gün verirde gider alırım yavrumu kucağıma
artık gün ssyamak bile zevk vermiyo nasıl bir heycansa doğsada uyumasam falan diyorum
tabi doğuranlar diyin bakalım olunca görürüz diyecekler ama beklemek zor

evet asya gerçekten beklemek çok zor.eninde sonunda yaşayacaz zaten o zorlukları kaçışımız yok.en azından beklemenin stresi biter.

kıslar meraba bende nisan annesi olacağım 21 nisana tarih aldık.birşey sormak istiyorum sezaryende sonda tkılması nasıl oluyo ben biraz tırsıyorumda bu konuda bileneiniz varsa birde biraz daha ince detayıyla bilgi veriseniz sevinirim

şenay hoşgeldin yaz ya bişey olmaz.birisi hangi bez daha iyi diye anket yapmış.nolcak ki?gerçi bizim sicilimiz temiz değil ama:)

ne sondası ya o da nerden çıktı şimdi.benim bişeyden haberim yok.yarın yaşayıp görecem inşallah.ama şenay burda.şenay nedir sonda takması olayı.var mı öyle bişey.

canım zaten narkozun ve epiduralin etkisiyle sen onu anlamazsın diye düşünüyorum
o anda bu aklına gelecek son şey olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…