2009 Nisan Anneleri buraya

evet canım benim yarın sezeryan.benim bebek tüp bebek teyzesi.8 sene sonra Allah nasip etti.doktorumuz riske atmak istemiyor.ben istersem normalde olabilir.zaten şu soğukalgınlığımla ilgili olarak en ufak bi acaba hissedersem normal doğumu beklerim ona da 10 gün falan var galiba.

benimde çarşamba kontrolüm varrr...
bakalım doktor teyzemiz neler diyecek....

allah eline almayı nasip etsin canım sağsalim olsunda normal sezeryan farketmez hepimiziçin öle tabi ama sen beklemişinde allah sağlıklar versin

sonda takılıyo kızlar küçük tuvaletimizi yaptığımız yere inçe bi hortum takılıyo bende çok tırsıyodum ama kendini kasmazsan ve hemşirenin değiği gibi pozisyon alırsan canın acımıyo takıldıktan sonrada varlığını hissetmiyosun zaten mesaneyi direkt boşaltıyo tuvalet ihtiyacın otomatik görülüyo yani

allah eline almayı nasip etsin canım sağsalim olsunda normal sezeryan farketmez hepimiziçin öle tabi ama sen beklemişinde allah sağlıklar versin

amin canım ya.rabbim hepimizin yavrusuna uzun sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin.kendim ve sizler için hep böyle dua ediyorum.

Anladım canım..
8 sene sonra gelen mucize...
En doğrusunu düşünmüş doktorun
Evet günlerimiz hemen hemen aynı
Benimde bugünden sonra 10 günüm kalıyo
Allah yardımcımız olsun
Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza..

benimde çarşamba kontrolüm varrr...
bakalım doktor teyzemiz neler diyecek....
Hadi bakalım hayırlısı
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

amin canım.inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza.

arkadaşlar ben çıkıyorum.artık giremem.biraz yatıp dinlencem.yarın benim için büyük gün.lütfen dualarınız eksik etmeyin.doğumdan sonra bi müddet giremem heralde.bu süre içinde doğum yapacak tüm arkadaşlarıma kolay doğumlar diliyorum.
dokuz ay boyunca gösterdiğiniz samimiyet arkadaşlık destek için çok ama çok teşekküe ederim.
hepiniz Allah' a emanet olun.

kızlar ben şimdilik kaçar...
akşam yeniden girerim.....
megül görüşemezsez..hayırlı doğumlar diliyorum...
,yarın haberlerini bekliyoruz... unutma sakın....

bu ne kız ayrılık yazısı gibi olmuş.....
vedamı ediyosun......kız bizeee

çok yoğunum şirvan.karmakarışığım hala inanamıyorum.8 yıl boyunca beklediğim gün geldi nihayet.korku merak heyacan ne ararsan var.artık bebeğimi koklamak istiyorum.görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…