selam kıslar........ herkes iyidir inşallah ben iyi sayılırım............ kaynanam çok konuşuyo annem tansiyon hastası......... yazık anneme.......... offfff kısımın da doğmaya niyeti yok.... 3 gün kaldı ama tık yok bu gün dr doğur artık 4 kg olmadan diyo.... bakalım nolcak.......... dua edin...... şimdi biras gergin bi ortam var.... kaynanam konuşuyo annem cevaplıyo ama hassas konular.... yaşanan olumsuzluklar.... düğünden sonraki ilk beraber oluşları da..... ayyy duaya muhtacım........ ben de hem onları dinliyor hem de sizi okuyorum......
canım zaten narkozun ve epiduralin etkisiyle sen onu anlamazsın diye düşünüyorum
o anda bu aklına gelecek son şey olur bence
ayyy çok zor yaaaa hem annen hem kaynanan mı sizde zor oluodur ya offfff şu kaynanalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kıslar........ herkes iyidir inşallah ben iyi sayılırım............ kaynanam çok konuşuyo annem tansiyon hastası......... yazık anneme.......... offfff kısımın da doğmaya niyeti yok.... 3 gün kaldı ama tık yok bu gün dr doğur artık 4 kg olmadan diyo.... bakalım nolcak.......... dua edin...... şimdi biras gergin bi ortam var.... kaynanam konuşuyo annem cevaplıyo ama hassas konular.... yaşanan olumsuzluklar.... düğünden sonraki ilk beraber oluşları da..... ayyy duaya muhtacım........ ben de hem onları dinliyor hem de sizi okuyorum......[/
slm gedacım senin bebek anane babanne kavgasına mı gözümü açayımdiyoolabilir
ben stresten erken gelirdiyodum ama senin kız stresten gelmiyo olablirmi?
hadi kayınvaliden neysede annen bari kavgaya girmesin senin hatrına
yapcak bişey yok oda eşinin annesi
kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.
kızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.
maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...
hoşgeldin.
hazırlıkların bitmiş artık bebişin gelebilir:)). temizlik konsunda keşke yağçözle uğraşmasaydın.çok ağır oluyo onlar.ellemekten ziyade solumak sakıncalı..
canım çok geçmiş olsun.inşallah şimdi yisindir.yanında kim var .yalnız değilsin di mi?
oy maşallah şevvalimize.
kızlar nerdesiniz ya.benim moral desteğine ihtiyacım var.hafiften hastayım.soru1: sezeryan iptal olur mu?
2: ben hasta olduğum için doğumdan sonra bebeğime hastalık bulaştırma riskim var mı?
3:riske atmayıp bi kaç gün sonraya olsun diye mi ısrar etsem.
tabii bunları kendim kuruyorum doktorla henüz bişey konuşulmadı.siz akıl verin lütfen.gerçi kimsler de yok.
arkadaşlar ben çıkıyorum.artık giremem.biraz yatıp dinlencem.yarın benim için büyük gün.lütfen dualarınız eksik etmeyin.doğumdan sonra bi müddet giremem heralde.bu süre içinde doğum yapacak tüm arkadaşlarıma kolay doğumlar diliyorum.
dokuz ay boyunca gösterdiğiniz samimiyet arkadaşlık destek için çok ama çok teşekküe ederim.
hepiniz Allah' a emanet olun.
canım sende s_ebru gibi suni sancı verilip doğurmayasın....yaa kıslar aklıma takıldı son 3 gün ama hala doğum belirtisi yok...... ne yapacam doğması için.............
selam kızlar benim bugun kasılmalarla birlikte agrımda oldu bide kasılma varken tuvaletim var sanıp wc ye koşuyorum durmadanda iç çamaşırım ıslanıyo tamamen deil ama hiç bu kadar olmazdı acaba bunlar dogum belirtisimi sizce ....
kızlar doktordan geldim ve sanırım cuma günü sezeryan oluyorum
aman allahım:bbo:
kız sendemi doğuracan şimdi...
ben beklemedeyim hala....
hadi hayırlıs olsun,, ne dedi doktor,,, ters mi duruyormuş beyefendi...
canım benimde aynısı oluyor,, ama yok bişey ....
karnım kasılınca sanki işeyecek gibi oluyorum ..
wc gidiyorum.. çamaşırım biraz ıslanmış...
2-3 gündür bu biraz daha artı... doğuma hazırlıyor vucut kendini herhalde ,,
ben öyle düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?