2009 Nisan Anneleri buraya

neysem doğumdan sonra görüşürz.ben duş alayım yatıp dinleneyim artık.valla çıkamıyorum da aklım burda.

selam kıslar........ herkes iyidir inşallah ben iyi sayılırım............ kaynanam çok konuşuyo annem tansiyon hastası......... yazık anneme.......... offfff kısımın da doğmaya niyeti yok.... 3 gün kaldı ama tık yok bu gün dr doğur artık 4 kg olmadan diyo.... bakalım nolcak.......... dua edin...... şimdi biras gergin bi ortam var.... kaynanam konuşuyo annem cevaplıyo ama hassas konular.... yaşanan olumsuzluklar.... düğünden sonraki ilk beraber oluşları da..... ayyy duaya muhtacım........ ben de hem onları dinliyor hem de sizi okuyorum......

ayyy çok zor yaaaa hem annen hem kaynanan mı sizde zor oluodur ya offfff şu kaynanalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy çok zor yaaaa hem annen hem kaynanan mı sizde zor oluodur ya offfff şu kaynanalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dua ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn çiçekcim sen can bey le nasılsınız......... Rabbim yardımcınız olsun.....................

medelanın pilli elektrikli gögüs pompasını kullanıyorum süper bişi bi kere şunu unutmayın süt yoksa pompa bi işe yaramıyo kızlar boşuna doğurur doğurmaz süt diye harab olmayın 2 gün süt falan hak getire bende ama şimdi ikisinede yetecek kadar var birini emziriyosam dieri için sağıyorum sizde sağıp dolaba koyabilirsiniz normak buzdolabında 3 gün derin dondurucuda 6 ay saklanabiliyo

humana still tea acayip süt yaptı çok memnunum

dr browns diye bir biberon sıfır gaz ödüllüymüş zaten başka biberon kullananlar aradaki farkı acayip derecede fark edecekler bebek emerken hiç hava kabarcığı olmıyo

laktaz bu bi damla ç. dr yazdı yine gaz problemi için ama bu gaz sütün içindeki süt şekerini sindirecek enzime bebekler sahip olmadığı için oluşan gaz emzirmeden 5 dk önce bebeklerin ağzına 2 damla damlatıyosunuz sonrasında gaz çıkarma sıkıntısı olmıyo biberonla verlecekse süt ılıtıldıktan sonra 2 damla damlatılıyo 5 dk bekletiiyo öyle veriliyo bebişe

lansınoh un göğüs pedini kullanıyorum bella be nin gögüs kremini ikisindende çok memnunum gögsüm hiç yara olmadı
şimdilik aklıma gelenler bunlar

yaa kıslar aklıma takıldı son 3 gün ama hala doğum belirtisi yok...... ne yapacam doğması için.............

şenay sorma yaaa cuma günü tüm gün ayakta temizliğe yard etti ayakta... bugün kaç saat dr git gel... evim 5. kat merdiven çıkıyom yani harket de var ama kızım nazlı mı ne.... sen nasılsın beişlerle.... ayyy Rabbim sana iki kat daha yardım etsin.............

merhba arkadaşlar...Rüveydax gözün aydın canım ...

Çicekim gecmiş olsun canım...Allah başka sıkıntı yaşatmasın...

Senay idolümsün bacım...maşallah iki yavrunla uğraşıyon gıgık cıkmıyor ...senin tadınığım kadarıyla sen o basındaki kara bulutu da dağıtırsın...takma bacım..

megul Allah yardımcın olsun canım ...yarın sağ salim yavruna kavuşursun inşallah...

kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.

Geçmiş olsun En kısa zamanda toparlarsın inşallah...

kızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.

maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...

Maşallah Şevval bebeğe....

Hadi bakalım hayırlısıyla önce sen.....)))

Ben doktora sormuştum grip için sezeryan iptaline gerek yok demişti. Genel anestezi de boğazdan girirş mümkün olmazsa belki demişti.

Canım senle bebişin Allah'a emanet olun. Sağlıkla huzurla kurtulursun inşallah....

selam kızlar benim bugun kasılmalarla birlikte agrımda oldu bide kasılma varken tuvaletim var sanıp wc ye koşuyorum durmadanda iç çamaşırım ıslanıyo tamamen deil ama hiç bu kadar olmazdı acaba bunlar dogum belirtisimi sizce ....

yaa kıslar aklıma takıldı son 3 gün ama hala doğum belirtisi yok...... ne yapacam doğması için.............
canım sende s_ebru gibi suni sancı verilip doğurmayasın....
gerçi onun suyu azalmıştı.. o yüzden doktor hastaneye yatırdı.

canım benimde aynısı oluyor,, ama yok bişey ....
karnım kasılınca sanki işeyecek gibi oluyorum ..
wc gidiyorum.. çamaşırım biraz ıslanmış...
2-3 gündür bu biraz daha artı... doğuma hazırlıyor vucut kendini herhalde ,,
ben öyle düşünüyorum...

DOĞURAMAYANLAR

sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
bursasu : 17 nisan cuma
köfte : 21 nisan salı

şirvan
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
esennn
glnm_kvrck
chveneburi

kız sendemi doğuracan şimdi...

ben beklemedeyim hala....

hadi hayırlıs olsun,, ne dedi doktor,,, ters mi duruyormuş beyefendi...

bebiş tam dönmemiş istedğim pozisyonda değil dedi doktor
ölçtü biçti bebişin başı büyük çıkıyor 41 haftalık bebeğin başının boyutlarında normal çok zor olur dedi dahada bekliceksin dedi büyücek dedi
kilosu 3500 geçmiş maşallah
cuma gününe gün verdi ama ben bi düşüneyim dedim düşünüyorum yani aklım karma karışık
ne yapıcam hiç bilmiyorum of-tatlicadiarzu-

tesekkür ederim canım umarım oyledir bir an onca dogurmak istiyorum iyice psikolojım bozuldu resmen gece uyku falan kalmadı bende neyse herkese rabbim hayırlı ve kolay dogumlar nasip etsin inşallahh....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…