2009 Nisan Anneleri buraya

selam kız bursasu sırf senin için girdim dr. ne diye merak ettiydim hadi hayırlısı Cuma mı gün vermiş ...
nasipse bizimkilerin arasında bir gün mü olcak şimdi ...

baş ölçüsü ne kadarmış,, ki,,,,

başka bir doktora da gözük istersen için rahatlasın.....
gerçi, bu seferde aklın karışıyor... o böyle dedi
bu böyle diyor diye.....

hakkında hayırlısı olsun... bu arada maşallah kocaman olmuş oğlun..3500 gr

selinaya - didem bebklerii içinde iri demişlerdi.. unutma...kafamçokkarıştı

Şirvanım canım sen kesin normal mi bekliyon....bizim derdimizden seninle hic ilgilenemiyoz arkadasım...muhtarlık iyi hosta millet catır catır doğuruyor sen gercekten sona kaldın cidden muhtar gibi cetele tutuyon yahu...

selam kız bursasu sırf senin için girdim dr. ne diye merak ettiydim hadi hayırlısı Cuma mı gün vermiş ...
nasipse bizimkilerin arasında bir gün mü olcak şimdi ...
saol cnm benim
evett abla olcak senin kız :)
ya benimkinin kilosu değil başçevresi büyükmüş 41 haftalık bebeğinki gibi dedi
yani bide önümde 2 hafta varya normal doğuma dahada büyücek zaten bunları geç bebek tam yerleşmemiş zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tesekkür ederim canım umarım oyledir bir an onca dogurmak istiyorum iyice psikolojım bozuldu resmen gece uyku falan kalmadı bende neyse herkese rabbim hayırlı ve kolay dogumlar nasip etsin inşallahh....:CüvCüv:

al bende de okadar ,,,bende de uyku yok..
bide senin günün benden biraz daha önde...

sen doğurda yolumuz açılsın...

Şirvanım canım sen kesin normal mi bekliyon....bizim derdimizden seninle hic ilgilenemiyoz arkadasım...muhtarlık iyi hosta millet catır catır doğuruyor sen gercekten sona kaldın cidden muhtar gibi cetele tutuyon yahu...

normal bekliyorum. çarşamba kontrol var..bakalım bir değişiklik olacakmı ?

tamam şekerim onu sordum .....
baş çevresi ne kadar mış .....

doğum hikayelerini okudum bizim kızların maşallah Allah bize de yazmak nasip etsin inşallah...bu arada kızlar dün gece bir kustum ki sanki yeni hamileyim ve su anda acayip bir mide yanması var yine bana lavobo yolları anlaşılan...

sultancım ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.... bebeğini senden alacaklar gibi geliyor dimi o yuzden bi tuhaf oluyor acaba normal mi yapalım diye duşunuyoz... sanki normal olursa kendisi isteyecek ya ondan daha iyi gibi geliyor bence ...

ay fena felsefe yaptım ama..

hadi arkadaşlar ben cıktım bu gece kasılmalarım var...hafifte kasıklarda ağrım var ..ben yatıyorum...kendinize iyi bakın..

aynen ilknur duygularımma tercüman oldun yani

sanki bebeğimi benden alacaklar gibi geliyor
çok garip duygular içindeyim yaaa

evet sanki normal olsa bebeğin kendisi isteediği için gelcek gibi

bende doğurmaktan korkmaya başladım...
arada bir kasılmalar - yani karnımda sertleşmeler olmaya başlıyor ya...

artık sona yaklaşıyorum -- ama zamanı belli değil,, o daha kötü ... ne zaman geleceği belli değil....

hadi hayırlısı olsun sultan demek günün belli oldu delikafadulden

hiç korkma strese sokma kendini Rabbim güçlükleri kolaylaştırsın inşallah kavuş kereme en azından kavuşacağın gün belli oldu ben belirsizlikten bıktım her sancıda ümitlenmekten sıkıldım ellerim ayaklarım fecii şişti bugün yazmak bile gelmedi içimden parmaklarım dolma gibi :çok üzgünüm:

bende yarın doktora gidiyorum bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…