bebiş tam dönmemiş istedğim pozisyonda değil dedi doktor
ölçtü biçti bebişin başı büyük çıkıyor 41 haftalık bebeğin başının boyutlarında normal çok zor olur dedi dahada bekliceksin dedi büyücek dedi
kilosu 3500 geçmiş maşallah
cuma gününe gün verdi ama ben bi düşüneyim dedim düşünüyorum yani aklım karma karışık
ne yapıcam hiç bilmiyorum of-tatlicadiarzu-
saol cnm benimselam kız bursasu sırf senin için girdim dr. ne diye merak ettiydim hadi hayırlısı Cuma mı gün vermiş ...
nasipse bizimkilerin arasında bir gün mü olcak şimdi ...
ya benimkinin kilosu değil başçevresi büyükmüş 41 haftalık bebeğinki gibi dedibaş ölçüsü ne kadarmış,, ki,,,,
başka bir doktora da gözük istersen için rahatlasın.....
gerçi, bu seferde aklın karışıyor... o böyle dedi
bu böyle diyor diye.....
hakkında hayırlısı olsun... bu arada maşallah kocaman olmuş oğlun..3500 gr
selinaya - didem bebklerii içinde iri demişlerdi.. unutma...kafamçokkarıştı
tesekkür ederim canım umarım oyledir bir an onca dogurmak istiyorum iyice psikolojım bozuldu resmen gece uyku falan kalmadı bende neyse herkese rabbim hayırlı ve kolay dogumlar nasip etsin inşallahh....:CüvCüv:
Şirvanım canım sen kesin normal mi bekliyon....bizim derdimizden seninle hic ilgilenemiyoz arkadasım...muhtarlık iyi hosta millet catır catır doğuruyor sen gercekten sona kaldın cidden muhtar gibi cetele tutuyon yahu...
saol cnm benim
evett abla olcak senin kız :)
ya benimkinin kilosu değil başçevresi büyükmüş 41 haftalık bebeğinki gibi dedi
yani bide önümde 2 hafta varya normal doğuma dahada büyücek zaten bunları geç bebek tam yerleşmemiş zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
slm sultan biraz geçmişi okudum, senin oğlanın kafası dönmemiş daha kesin sezercik mi olacaksın şimdi sen ?niye kimse bişey yazmıyor
allah kurtarsın cnm geri sayım başlamış deseneevet ya bu cuma
çok tırsıyorum
tırsma arkadasım hersey de bir hayır vardır...risk almaktansa boylesi hayırlısıdır belki...
isme ne karar verdiniz???
amin sevrey saolallah kurtarsın cnm geri sayım başlamış desene
sultancım ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.... bebeğini senden alacaklar gibi geliyor dimi o yuzden bi tuhaf oluyor acaba normal mi yapalım diye duşunuyoz... sanki normal olursa kendisi isteyecek ya ondan daha iyi gibi geliyor bence ...
ay fena felsefe yaptım ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?