hem bana söyleyene bak...,
sende artık gündüzleri girmiyosun...
süslü gacı .... doğuma gitmeden de manikür pedükür- fon...
güzelim düğünemi gidiyosun....
arnavut gelinleri böyle herhalde....
kızın olsa sen onu 1 yaşında süslü yapardın delikafadulden
ayy cnm geçmiş olsun dularım seninle ALLAH yardımcın olsun...kızlar merhaba
belki beni unutmuşsunuzdur ben aranıza en son katılan nisan annesiyim
ne yazık ki son 2 haftadır bi sorun çıktı ve amniyotik sıvı artmaya başladı. doktorum bebekte bir sorun olabileceğini söylüyor, ama ultrasonda birşey görünmüyor.
yarın suni sancıyla doğumu başlatacağız
mesajımı okursanız lütfen bebeğimin sağlıklı olması için dua edin, ben de her ne kadar sizi tanımasam da tüm hamileler için dua ediyorum hep...
asyacenk ve esen de benimle aynı hastanede doğum yapacaktı, belki onlarla karşılaşırız kimbilir
doğum yapmamış herkese kolay doğumlar, bebişini kucaklamış yeni annelere de bebişlerle sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Kızlarrr günaydınlar hepinize,evimize yeni geldik,ancak yazabiliyorummmm..Prensesim geldiii:) 13 nisan 09 /3200 gr,sezeryan ile doğdu.Dünyalar benim olduu sankii
Tesekkurler canım,bnm gögüsler de fena yara oldu,nası duzelecek bılmıyorumm,masallah senınkı ne gusel emıyor,benımkıne sütüm yetmıyor sanırım
2 hafta önceki acil doğumum yüzünden siteye anca uğrayabiliyorum ama kimsecikler yok burda herkes bebişleriyle ilgileniyo sanırım benimki şu an uyuyoda yeni girebildim ve annemin evinden kendi evime gelebildim.şu an bunu yazarken şaka gibi ama hamilelik haftam hala 37+6 inanamıyorum şu an hamile olmalıydııımmm :))
cnm gözüğn aydın sendende haber alamadık doğum yaptın demek
bebğin ve sen iisinizdir inş.
canım benim 09-04-2009 tarihinde kızım oldu 37+5 haftalıkken sezeryanla dünyaya gözlerini açtı defne eylülüm:asigim:
2 hafta önceki acil doğumum yüzünden siteye anca uğrayabiliyorum ama kimsecikler yok burda herkes bebişleriyle ilgileniyo sanırım benimki şu an uyuyoda yeni girebildim ve annemin evinden kendi evime gelebildim.şu an bunu yazarken şaka gibi ama hamilelik haftam hala 37+6 inanamıyorum şu an hamile olmalıydııımmm :))
canım sağol iyi olmaya çalışıyoruz benim ameliyatım çok iyi değildi spinal yaptım bebek çıktıktan sonra tansiyon ve nabzım yükseldi gittim geldim diyeyim kısaca,bebek çıkınca ağlamadı ondan yaşadım heralde bu sorunu ama aşağı inip yüzünü görünce ne dikiş ne acı hiç bişey kalmıyor.şu an çok taburcu olduk ama nöbetteyiz.solunum problemimiz var.
tıkanıyo rahat nefes alamıyo,bende süt yok still tea ler hurmalar tahin pekmezler kuru üzüm komposto
aklına ne gelirse yapıyorum ama nafile.
nasıl büyüteceğim bilmiyorum
Canım Allah yardımcın olsunkızlar merhaba
belki beni unutmuşsunuzdur ben aranıza en son katılan nisan annesiyim
ne yazık ki son 2 haftadır bi sorun çıktı ve amniyotik sıvı artmaya başladı. doktorum bebekte bir sorun olabileceğini söylüyor, ama ultrasonda birşey görünmüyor.
yarın suni sancıyla doğumu başlatacağız
mesajımı okursanız lütfen bebeğimin sağlıklı olması için dua edin, ben de her ne kadar sizi tanımasam da tüm hamileler için dua ediyorum hep...
asyacenk ve esen de benimle aynı hastanede doğum yapacaktı, belki onlarla karşılaşırız kimbilir
doğum yapmamış herkese kolay doğumlar, bebişini kucaklamış yeni annelere de bebişlerle sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Gözünaydın canımKızlarrr günaydınlar hepinize,evimize yeni geldik,ancak yazabiliyorummmm..Prensesim geldiii:) 13 nisan 09 /3200 gr,sezeryan ile doğdu.Dünyalar benim olduu sankii
Canım Allah yardımcın olsun.neyse canım ben fazla kalamıyorum malum dikiş..
herkesi Allah kurtarsın.
bize dua edin ne olur
neyse canım ben fazla kalamıyorum malum dikiş..
herkesi Allah kurtarsın.
bize dua edin ne olur
selam kıslar.. napıyonuz... biz de kaynana annem oturuyoz Pınar ı bekliyoz:)
yaa geçen konuşuldu ama sonuç ne hatırlamıyom... bebeğin tuzlanması olayı... annem tuzlarız diyo kaynanam biz bilmeyiz diyo... arkadaşımla konuştum hemşire, o da tuzlanır kaynananın memleketinden (çorumlu) biz de tuzlarız ve ben tuzlatacam dedi... ben de artık arada kaldım evet demek istiyom arkadaşımdan sonra ama kaynana sorun ederse diye korkuyom......................................................
inş.bu aşılamanda bebişine kavuşursun sizin ve isteyen herkesin bebiş duaları kabul olur inş.Kızlar doğum yapanlara gözün aydın diyoruma.s.
doğumunu bekleyenlere de Allah kolaylıklar versin.:Saruboceq:
Hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Lütfen benim için de dua eder misiniz?
Bu ay aşılamam olucak kısmetse.:sm_cool:
İnşallah ilk aşılamamda gelir meleğim.:Saruboceq::CüvCüv:
Bende böyle sizler gibi gün saymak istiyorum.:sm_cool::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?