2009 Nisan Anneleri buraya

Herkese günaydıııınnn.. Hikayemi yazdım umarım beğenirsiniz. Resimde ekledi. Benimki uyanmak üzere eğer uyutmayı başarırsam son dedikodular için yine giricem. Şimdilik kaçıyoum.. Doğuranlar hayırlı olsun, bekleyenler Allah yardımcınız olsun

2 hafta önceki acil doğumum yüzünden siteye anca uğrayabiliyorum ama kimsecikler yok burda herkes bebişleriyle ilgileniyo sanırım benimki şu an uyuyoda yeni girebildim ve annemin evinden kendi evime gelebildim.şu an bunu yazarken şaka gibi ama hamilelik haftam hala 37+6 inanamıyorum şu an hamile olmalıydııımmm :))

kız yıllar sonra oğluş o fotolara bakçak
vay be anneme bak taş gibiymiş falan desin heheheh :))
nasıl olsa sezeryan süslenipte gideyimde fotolarda güzel çıkıym bari :))

ayy cnm geçmiş olsun dularım seninle ALLAH yardımcın olsun...
bebeğini ve seni korusun...

Kızlarrr günaydınlar hepinize,evimize yeni geldik,ancak yazabiliyorummmm..Prensesim geldiii:) 13 nisan 09 /3200 gr,sezeryan ile doğdu.Dünyalar benim olduu sankii

Tesekkurler canım,bnm gögüsler de fena yara oldu,nası duzelecek bılmıyorumm,masallah senınkı ne gusel emıyor,benımkıne sütüm yetmıyor sanırım

maşallah bebeğine tatlı ALLAH anasına babasına bağışlasın
ay cnm geçmşi olsun ya umaruım benimde yara olmaz çok korkuyorum valla

kızlar benim evdede temizlikçi var her yer her yerde bide çocuğu var aman allahım sormayın

cnm gözüğn aydın sendende haber alamadık doğum yaptın demek
bebğin ve sen iisinizdir inş.

kızlar merhaba geçmişe bakamadım ama nasılsınız bi bakayım dedim.
liste epey kabarmış.geride kalanları Allah kurtarsın.
bizim çok zor geçen bi hikayemiz var ama daha sonra yazarım inşallah

canım sağol iyi olmaya çalışıyoruz benim ameliyatım çok iyi değildi spinal yaptım bebek çıktıktan sonra tansiyon ve nabzım yükseldi gittim geldim diyeyim kısaca,bebek çıkınca ağlamadı ondan yaşadım heralde bu sorunu ama aşağı inip yüzünü görünce ne dikiş ne acı hiç bişey kalmıyor.şu an çok taburcu olduk ama nöbetteyiz.solunum problemimiz var.
tıkanıyo rahat nefes alamıyo,bende süt yok still tea ler hurmalar tahin pekmezler kuru üzüm komposto
aklına ne gelirse yapıyorum ama nafile.
nasıl büyüteceğim bilmiyorum

sinahas canım ALLAH analı babalı büyütsün iyilik versin
süt konusunda cok sıkma kendini ve gelmiyor diye düşünme bebeğe sık sık emzir sen gelmiyo desende ona yetecek kadar vardır emzirirken olabildiğince rahat bi ortam sec bebeğin burnunun acık olmasına ve dik durmasına dikkat et

canım benim 09-04-2009 tarihinde kızım oldu 37+5 haftalıkken sezeryanla dünyaya gözlerini açtı defne eylülüm:asigim:

Hogelmiş Defne Eylül.Allah analı babalı büyütsün.

Canım seni mera etmiştik.Haber çıkmayınca doğum yaptığınıdüşünmüştük zaten.Gözün aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün.

Geçmiş olsun tatlım.Süt gelmiyor diye üzülme.Onun midesi ne kadar ki zaten.Üzme kendini.

Canım Allah yardımcın olsun
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
Dualarım seninle
Darısı doğum bekleyen annelere olsun inşallah..

Kızlarrr günaydınlar hepinize,evimize yeni geldik,ancak yazabiliyorummmm..Prensesim geldiii:) 13 nisan 09 /3200 gr,sezeryan ile doğdu.Dünyalar benim olduu sankii
Gözünaydın canım
Allah analı babalı büyütsün..

neyse canım ben fazla kalamıyorum malum dikiş..
herkesi Allah kurtarsın.
bize dua edin ne olur
Canım Allah yardımcın olsun.
Allah analı babalı büyütsün..

neyse canım ben fazla kalamıyorum malum dikiş..
herkesi Allah kurtarsın.
bize dua edin ne olur

canım geçmiş olsun hiç sıkma canını bugünlere kolay gelmedin şimdi bebeğin iyi allaha şükür süt de olur kızların dediği gibi 3. günden sonra coşuyormuş. ama sen stresli olmaki bebeğinde senin yanında huzurlu olsun :1hug:

selam kıslar.. napıyonuz... biz de kaynana annem oturuyoz Pınar ı bekliyoz:)

yaa geçen konuşuldu ama sonuç ne hatırlamıyom... bebeğin tuzlanması olayı... annem tuzlarız diyo kaynanam biz bilmeyiz diyo... arkadaşımla konuştum hemşire, o da tuzlanır kaynananın memleketinden (çorumlu) biz de tuzlarız ve ben tuzlatacam dedi... ben de artık arada kaldım evet demek istiyom arkadaşımdan sonra ama kaynana sorun ederse diye korkuyom......................................................

selam kızlar,

ya bu tuz meselesine de bende karar vermedim ama zaten tuzlayıpta salamura yapmıyolar ki yıkadıkları suya azıcık tuz koyuyolar..yani farketmez benim için..annem ne derse onu yapıcam, tuzlayalım derse tuzlarız..kokmasın :) asıl sen onu bırakta ne zaman doğacak bunlar, içimize kakalarını yapacaklar böyle giderse!! iyi valla ha, bi içimize temedikleri kalmıştı !!!

slm herkese dicem ama gün be gün dökülüyoruz.
ya doğurup bebeğine dalıyolar
yada doğum öncesi şunuda bunuda yapayım derken eskisi gibi nete girilmiyo
ama ben c tesiden sonra doğurupta giremeynlere dahilolucam çok sevinçliyim
bende anneme sordum tuzlanırmış öleyse yaparız
zararı olmaz herhalde baktım biraz nette tuzlamak bilimseldeğil tabiki
ama bi rivayete göre hristiyanlıktan geliyomuş ama öle düşünerek o niyetle değil anane deyip yapacaz sonuçta.

Kızlar doğum yapanlara gözün aydın diyoruma.s.
doğumunu bekleyenlere de Allah kolaylıklar versin.:Saruboceq:
Hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Lütfen benim için de dua eder misiniz?
Bu ay aşılamam olucak kısmetse.:sm_cool:
İnşallah ilk aşılamamda gelir meleğim.:Saruboceq::CüvCüv:
Bende böyle sizler gibi gün saymak istiyorum.:sm_cool::dance:

inş.bu aşılamanda bebişine kavuşursun sizin ve isteyen herkesin bebiş duaları kabul olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…