2009 Nisan Anneleri buraya

ayy bacım bu nerden çıktı şimdi,, doktorada ulaşamadım....daha

yok güzelim. sezeryana girdi,, sabah kuaföre ordanda sezeryana girecekti, süslü hatun..
ama hala ses seda yok. bende merak ettim.

sıkma canını gerekirse kullanırsın antibiotik bize de sezeryandan sonra antibiyotik verdiler .

ayy sultanı görüyo musun süsünde hiç taviz vermedi.
gerçi bende fön çektirmiştim ama ameliyat haneden geldiğimde fön min kalmamıştı.
yani oğluş ben yine darma duman gördü hehehe

saat kaçta girecekti doğuma sultan??

kızlar beklenen mesaj geldi,,,,

şirvancım bebeğim doğdu. 3450 gr. 49 cm
biraz ağrım var .
öpüyorum
darısı başınıza

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
kerem bey hoşgelmiş..

hay maşallah allah analı babalı büyütsün kerem beyimizi.
sultancım çok geçmiş olsun. Gözünüz aydınkaydirigubbakcemile5

şenay çiçek nasılsınız kızlar bebeklerle aranız nasıllll

canım ya bebiş yorucu biraz zor uyuyo devamlı mme istio. gece de çok ağlıo. memede olduğu sürece mutlu

oy aman çok şükürrrrr Allah analı babalı büyütsün arnavut gelininin oğluşunuuuuu
şenay çiçek nasılsınız kızlar bebeklerle aranız nasıllll

sağol dilekim biz iyiz bakalım ilerde nasıl olucaz kötü haber kumkumaları artık kıskanclıklarındanmı bilemicem kırkları çıkınca görürüz gibi laflar ediyolar ama sen tecrübelisin varmı öyle bişey

şirvan sağlık ocağındaki este güvenme dr söyle mutlaka benim bildiğim iltihaplı bi durum varsa bebeğin gözlerine falan bulaşabilir diye normal yapmıyolar o yüzden dr tekrarlasın testi

inşallah hep iyi gider böyle bebişlerle. bence kırk işi hikaye sadece çocuklar hastalandıkları zaman huy değiştiriyolar canım. naz caz derken biraz değişiyor huyları.
delikafadulden

yani çiçekim ben şimdi kendim bakıyorum kimseye muhtaç olmuyorum yaaa laf güya çoçuklar kırk içinde olduğu için rahat bakıyomuşum kırkları çıkınca böyle rahat bakamazmışım o zaman göreceklermiş

canım ya bebiş yorucu biraz zor uyuyo devamlı mme istio. gece de çok ağlıo. memede olduğu sürece mutlu

bu oğlanlar daha bi mm düşkünü herhalde hehehe
çeneleri daha çok güçlü olmadığı için mm de daha uzun zaman geçiriyolar uyuyup uyanıp emmek istiyolar sürekli merak etme annesi yakında yavaş yavaş seni özgür bırakacak mm de daha az zaman geçirecek. gamyoncuiremsu

ya benim ablamın oğlu 40 lıykende çok zordu hala da zor bi bebek senin kuzular uslu olucak annelerini üzmiycek inşallah şenaycım..

kızlar sonra görüşürüz ben şimdi bi kek yapıyım akşam misafir gelecekmiş.
fırsat buldukça buralardayım by.

ayy maşallah dozkancım yaaa benim oğluşumda emsin inşallahh. çok istiyorum inşallah süt problemi yaşamam..

kızlar sonra görüşürüz ben şimdi bi kek yapıyım akşam misafir gelecekmiş.
fırsat buldukça buralardayım by.

ayy maşallahh sana yaaa kek filan iyice ayaklanmışsınız kızlar.. inşallah bizde sizin gibi fazla yatmayız.

bende çıkıyorum nst ye giricem bişey çıkmıycak ya doktor gel dedi gidiyoruz. haftaya pazartesi asıl kontrolüm 3 günde 1 çağırıyor artık. gider ayak ne koparsak kardık hesabı herhalde kaydirigubbakcemile öptüm hepinizi.

İnşallah kimselere muhtaç bırakmaz yüce rabbim kızlarla beni

amin canım boşver kulağını tıka insanlar ööle

ayyy ne zaman olucak peki?

ben kaçar ayy ne özlemişim kalabalık olmayı buralarda :) sohbet etmeyi
ama kızlar uyrken azıcık bişeyler yapayım bari akşama sizi çoooooooook seviyorum cadı anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…