ayy bacım bu nerden çıktı şimdi,, doktorada ulaşamadım....daha
yok güzelim. sezeryana girdi,, sabah kuaföre ordanda sezeryana girecekti, süslü hatun..
ama hala ses seda yok. bende merak ettim.
kızlar beklenen mesaj geldi,,,,
şirvancım bebeğim doğdu. 3450 gr. 49 cm
biraz ağrım var .
öpüyorum
darısı başınıza
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
kerem bey hoşgelmiş..
biraz ağrım var .
öpüyorum
darısı başınıza
ohhh svindim yaaaaa
kerem bey hoşgelmiş..
şenay çiçek nasılsınız kızlar bebeklerle aranız nasıllll
oy aman çok şükürrrrr Allah analı babalı büyütsün arnavut gelininin oğluşunuuuuukızlar beklenen mesaj geldi,,,,
biraz ağrım var .
öpüyorum
darısı başınıza
kerem bey hoşgelmiş..
şenay çiçek nasılsınız kızlar bebeklerle aranız nasıllll
oy aman çok şükürrrrr Allah analı babalı büyütsün arnavut gelininin oğluşunuuuuu
sağol dilekim biz iyiz bakalım ilerde nasıl olucaz kötü haber kumkumaları artık kıskanclıklarındanmı bilemicem kırkları çıkınca görürüz gibi laflar ediyolar ama sen tecrübelisin varmı öyle bişey
canım ya bebiş yorucu biraz zor uyuyo devamlı mme istio. gece de çok ağlıo. memede olduğu sürece mutlu
biraz ağrım var .
öpüyorum
darısı başınıza
maşallah sultanın yavrusuna darısı başımıza artık. benimde son 1 hafta sırnaşık şey
yani çiçekim ben şimdi kendim bakıyorum kimseye muhtaç olmuyorum yaaa laf güya çoçuklar kırk içinde olduğu için rahat bakıyomuşum kırkları çıkınca böyle rahat bakamazmışım o zaman göreceklermiş
bu oğlanlar daha bi mm düşkünü herhalde hehehe
çeneleri daha çok güçlü olmadığı için mm de daha uzun zaman geçiriyolar uyuyup uyanıp emmek istiyolar sürekli merak etme annesi yakında yavaş yavaş seni özgür bırakacak mm de daha az zaman geçirecek. gamyoncuiremsu
ya benim ablamın oğlu 40 lıykende çok zordu hala da zor bi bebek senin kuzular uslu olucak annelerini üzmiycek inşallah şenaycım..
kızlar sonra görüşürüz ben şimdi bi kek yapıyım akşam misafir gelecekmiş.
fırsat buldukça buralardayım by.
yani çiçekim ben şimdi kendim bakıyorum kimseye muhtaç olmuyorum yaaa laf güya çoçuklar kırk içinde olduğu için rahat bakıyomuşum kırkları çıkınca böyle rahat bakamazmışım o zaman göreceklermiş
İnşallah kimselere muhtaç bırakmaz yüce rabbim kızlarla beni
bu oğlanlar daha bi mm düşkünü herhalde hehehe
çeneleri daha çok güçlü olmadığı için mm de daha uzun zaman geçiriyolar uyuyup uyanıp emmek istiyolar sürekli merak etme annesi yakında yavaş yavaş seni özgür bırakacak mm de daha az zaman geçirecek. gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?