şirvan sağlık ocağındaki este güvenme dr söyle mutlaka benim bildiğim iltihaplı bi durum varsa bebeğin gözlerine falan bulaşabilir diye normal yapmıyolar o yüzden dr tekrarlasın testi
doktorumla görüştüm.. yanlış bakılmış olabilir dedi,, oda testi tekrarlamamı söyledi,,
sabah hastaneye gidip yeniden idrar vericem ......
inşallah bişey çıkmaz
canım iyi niyetlerin için saol..
inşallah en kısa zamanda sende minik meleğe kavuşursun...
denemelere ne zaman başlıyorsunuz....
selam kıslar... yine doğurmadım........... dr gittim geldim bugün alttan muayene etti hiç açılma yok..... rahim geride..... bebeğin başı kemiğe tam yerleşmemiş... dr istiyosan sezeryan yapalım ama istemediğiniz için bekletiyorum pazartesiye kadar hareketleri say dedi... ben de ne kadar bekleyebiliriz diye sordum gününden 1 hafta sonrasına kadar beklicez en ufak açılmada suni sancı verecekler.. olmazsa da sezeryan olcak heralde....... ayy yaaa artık paronayak oldum iyi mi kötü mü acaba diye akşama kadar karnıma bakıyorum.... ama doğmadı..... dua edin nolurrrrrrr...........................................
canım dualarımız seninle allah herkese hayırlı sağlıklı ve kolay doğum versin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....içini hep ferah tut...sakin ol...sevgiler öptüm.
aaa ne güzel,sultan da doğurmuş,allah anneli babalı büyütsün inşallah!
İyüksel sizin de gözünüz aydın,adını kaynananın adını koymamışsınız sanırım.
çiçek aynı sorun bende de var,sürekli emmek istiyor,emzik yerine koydu valla mm leri kızım.
acaba sütü sağıp biberonla mı versek bnim memelr mahvoldu şimdiden
bizim dr sütünün yetip yetmediğini anlamak için idrar say dedi günde 5 kere küçük tuvaletini yapıyosa yetiyomuş süt doyuyomuş bebekler[/QUOevt onu ben de okumuştum,yapıyor aslında tuvaletini büyük küçük,sorun yoktur inşallah.
Şenay sen tek başına bakıyorsu ikizlere?öyleyse bravo sana,benim annem kalıyor yanımda,gece uykusuz kalınca gündüz uyuyabiliyorum o varken.
bence bu topikten devam edelim bölük pörçük olmayalım sonuçta herkes doğuracak o zaman bu topik boşmu kalacak:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?