2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan sağlık ocağındaki este güvenme dr söyle mutlaka benim bildiğim iltihaplı bi durum varsa bebeğin gözlerine falan bulaşabilir diye normal yapmıyolar o yüzden dr tekrarlasın testi

doktorumla görüştüm.. yanlış bakılmış olabilir dedi,, oda testi tekrarlamamı söyledi,,
sabah hastaneye gidip yeniden idrar vericem ......

inşallah bişey çıkmaz

doktorumla görüştüm.. yanlış bakılmış olabilir dedi,, oda testi tekrarlamamı söyledi,,
sabah hastaneye gidip yeniden idrar vericem ......

inşallah bişey çıkmaz

inşallah çıkmaz canım... doktorlara hastanelerede sinir oluyorum insanı gereksiz yere strese sokuyorlar. doğuma 1 hafta kalmış yok idrar tahlili bilmem ne sen sıkma canını sakın bişey çıkmıycak..bazen diyorum eskiden ne rahatmış millet hiç doktor görmeden doğuma gidiyorlarmış. çok mu geri kafalıyım ben yaa.. benneyaptımki

ben geldim bugün kızıma banyo yaptırdık :) dün göbeği düştü de şimdi mışıl mışıl uyuyor rahatladı

merhaba arkadaşlar...sultanımızda doğurmıs hadi hayırlısı aysem de Allah kolylık versin...
Şirvanım sen o testi takma bana da sağlık ocağında kesin antibiyotiklisin diye velveleye verdirdydiler test tekrarlandı bir şey cıkmadıydı...

Benim kız uyurken bir bakayım dedim... halen beklemede olan kızlar valla hic sıkılmayın her an gelebilri...benim kızım annesiyle aynı gun dogmayı secti ve sabahleyin ansızın sancı falan olmadan geldi...

canım iyi niyetlerin için saol..
inşallah en kısa zamanda sende minik meleğe kavuşursun...
denemelere ne zaman başlıyorsunuz....

henüz hazır değilim gerçi 6 ay geçti üstünden ama hala aynı korku var üstümde..neyse allah bir daha kimseye yaşatmasın beterinden korusun deyip halimize şükür edicez başka çare yok...
yazıda şöyle rahat geçireyim diyorum allahın izniyle ağustos sonunda falan başlarız çalışmalara kısmetse canımcım...allah sizlere yardımcı olsun. sağlıkla huzurla kavuşun bebeklerinize. çok öpüyorum güzel haberlerinizi takip ediyorum burdan :) sevgiler.

selam kıslar... yine doğurmadım........... dr gittim geldim bugün alttan muayene etti hiç açılma yok..... rahim geride..... bebeğin başı kemiğe tam yerleşmemiş... dr istiyosan sezeryan yapalım ama istemediğiniz için bekletiyorum pazartesiye kadar hareketleri say dedi... ben de ne kadar bekleyebiliriz diye sordum gününden 1 hafta sonrasına kadar beklicez en ufak açılmada suni sancı verecekler.. olmazsa da sezeryan olcak heralde....... ayy yaaa artık paronayak oldum iyi mi kötü mü acaba diye akşama kadar karnıma bakıyorum.... ama doğmadı..... dua edin nolurrrrrrr...........................................

canım dualarımız seninle allah herkese hayırlı sağlıklı ve kolay doğum versin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....içini hep ferah tut...sakin ol...sevgiler öptüm.

canım dualarımız seninle allah herkese hayırlı sağlıklı ve kolay doğum versin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....içini hep ferah tut...sakin ol...sevgiler öptüm.

Allah razı olsun canım.... amin cümlemize inşallah.....
bebişlerinş alan annelerimizin de Allah yard olsun.......................

çiçekcim anestesi korkusu canım......... bakalım artık en son gene o olacak... şartları biras daa zorlayım diyorum... dua edin......

aaa ne güzel,sultan da doğurmuş,allah anneli babalı büyütsün inşallah!
İyüksel sizin de gözünüz aydın,adını kaynananın adını koymamışsınız sanırım.
çiçek aynı sorun bende de var,sürekli emmek istiyor,emzik yerine koydu valla mm leri kızım.

bide bu topikten devam ediyoruz galiba,diyorum da kuzularımızla sorunlarımız ya da neler yapıyoruz gibi bir topik açılsa nasıl olur acaba?

acaba sütü sağıp biberonla mı versek bnim memelr mahvoldu şimdiden

bizim dr sütünün yetip yetmediğini anlamak için idrar say dedi günde 5 kere küçük tuvaletini yapıyosa yetiyomuş süt doyuyomuş bebekler

selam kıslarr
geçmişi okuyamadım doğuranların gözü aydın
biz ii sayılırıs
bebişim sarılık oldu epey yüksek çıktı ama bakalım şimdilik sadece takipte doktor

Şimdiyekadar ne kontrollerden geçti bebişler,bizim topuk kanı alındı hem hastanede,hem de Sağlık Ocağında bide doğumdan hemen sonra Hepatit aşısı vuruldu,1 ay sonrasına da Sağlık Ocağı aşı için gün verdi.

büyük tuvaleti beslenmesinin göstergesi değilmiş özellikle idrar say dedi
tek bakıyorum canım napalım bende onlar uyuyunca telsizi yanıma alıp kestiriyorum azıcık:))) Allahtan çok huysuz değillerde idare edebiliyorum

bence bu topikten devam edelim bölük pörçük olmayalım sonuçta herkes doğuracak o zaman bu topik boşmu kalacak:içelim:

şenaya katılıyorum....... burası hiç kapanmasın............:1no2çok üzgünüm:a.ssositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…