2009 Nisan Anneleri buraya

bizimde topuk kanı alındı 2 kez ikiside hastanede alındı sarılık içinde yatınca zaten bayaa kontrolden geçti sıpalar doğunca hemen K vitamini yapıldı hepatitleri yapıldı sağlıkocağındada ay sonu hepatitin 2. dozu yapılacak

merhaba kızlar.
benim bebişimde aynı kontrollerden geçti. sağlık ocağında topuk kanını bugün aldırdık. 1 ay sonra dediğin gibi 2. aşısı olacak. biz bi de 4. gün çok ağladığı için acil gittik. kızım kilo kaybetmişti ve sarılık olmuştu. mama vermeye başladık. 3560 gr doğmuştu. 4. gün 3180 gr a düşmüştü. bugün 3650 gr çıktı. iyi dediler.
bi de bugün kızımın göbeği düştü. ilk banyosunu yaptırdık biz de. kızım çok sevdi suyu galiba. pek sesini çıkarmadı.:)

bizim de aynı topuk kanı alındı ama sdece hastanede. sağlık ocağında aldırmadım zaten aynı yere gönderiliyo testler. hepatit oldu doğumdan hemen sonra.
4. gün de sarılık şüphesiyle götürdük tahlil yapıldı başka da bişi olmadı daha

kızlar birazcık geçmişe baktım. bırakın emsin bebişler ayrılmasınlar göğsünüzden. nasıl olsa geçicek bu günler. sağıp vermeyi düşünmeyin bile. inanın çok zor sıcaklığını ayarlamak sterilize etmek. hem de 24 saat. inanın bütün gününüz onlarla geçiyor. 15 gündür ne çektiğimi ben bilirim. şimdi emiyo kızım göğsümü bugün sağmadım hiç. ama mama da veriyorum yine. yetmiyo sütüm. sadece beni emse dünyalar benim olacak.
benim de şimdi annem yanımda. yalnız kalınca nasıl ayarlıcam bilmiyorum. şenaycım tek bakıyosan bravo valla sana.

ay hep bişeyleri kaçırmaktan korkuyorum ,bizim K vitamini yapılmadı mesela,biz de pzt günü dr a götüreceğiz kontrol için.bir de Sağlık Ocağı ndan Monovit D3 verdiler,15.günden itibaren 3 damla veriyoruz hergün.

canım topuk kanının bebek mama yedikten sonra en erken 24 saat içinde alınması gerekiyormuş,yani asıl önemli olan 2 . kez 1 hafta ya da 10 günlükken alınan.sen bence götür 2 .kez alınsın.

canım topuk kanının bebek mama yedikten sonra en erken 24 saat içinde alınması gerekiyormuş,yani asıl önemli olan 2 . kez 1 hafta ya da 10 günlükken alınan.sen bence götür 2 .kez alınsın.

evet canım 2. kez alındı zaten ama o da hastanede alındı. ilki doğumdan hemen sonra almışlardı zaten

ay canım benim inşallah en kısa zamanda başlar sancıların.. 3/4 gün geçiyor bazılarının canını sıkma .çok zor biliyorum ama sabret son güne kadar da sezeryanı isteme bencede normal doğurma şansın varken.. canım iyidir o sen stres yapma bol bol oku.. allah yardımcın olsun bugünler çabuk geçsin inşallah..

kızlar yaa doğum yapanlar bissürü bişeylerden bahsetmiş topuk kanı vitaminler filan fransız kaldım 1 haftam daha var geçsin artık günler
bu arada şafak 7 oldu benimde.. delikafadulden

slm ne olsun oğluşumla uğraşıyorum ilknurcum geceleri hi uyumuyo mahvetti beni leyla gibiyim valla...................senin nasıl gidiyo...........

sulatan doğum yapmış allah analı babalı büyütsün bebişini..............................................

kızlar devit 3 e ne zaman baslanıyo bana bişey demedi sağlık ocağı dalgınlıkla unuttularmı acaba

Ben womanly'nın kuzeniyim.... 14 Nisan 2009'da 39+4 47cm, 3.150 gr normal doğumla Eslemnaz adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.. Hepinize selamları var. Doğum günü yaklaşanlara kolay doğumlar diledi..Allah bir nefeste hepinizi kurtarsın!....
'' Çocuğunun fotoğrafları daha sonra eklenecektir.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…