Şimdiyekadar ne kontrollerden geçti bebişler,bizim topuk kanı alındı hem hastanede,hem de Sağlık Ocağında bide doğumdan hemen sonra Hepatit aşısı vuruldu,1 ay sonrasına da Sağlık Ocağı aşı için gün verdi.
Şimdiyekadar ne kontrollerden geçti bebişler,bizim topuk kanı alındı hem hastanede,hem de Sağlık Ocağında bide doğumdan hemen sonra Hepatit aşısı vuruldu,1 ay sonrasına da Sağlık Ocağı aşı için gün verdi.
bizimde topuk kanı alındı 2 kez ikiside hastanede alındı sarılık içinde yatınca zaten bayaa kontrolden geçti sıpalar doğunca hemen K vitamini yapıldı hepatitleri yapıldı sağlıkocağındada ay sonu hepatitin 2. dozu yapılacak
bizim de aynı topuk kanı alındı ama sdece hastanede. sağlık ocağında aldırmadım zaten aynı yere gönderiliyo testler. hepatit oldu doğumdan hemen sonra.
4. gün de sarılık şüphesiyle götürdük tahlil yapıldı başka da bişi olmadı daha
canım topuk kanının bebek mama yedikten sonra en erken 24 saat içinde alınması gerekiyormuş,yani asıl önemli olan 2 . kez 1 hafta ya da 10 günlükken alınan.sen bence götür 2 .kez alınsın.
evet canım 2. kez alındı zaten ama o da hastanede alındı. ilki doğumdan hemen sonra almışlardı zaten
canım profili düzenle bölümünde en altta kilo takip çizelgesi var oraya kopyalıyosunkızlar konuyla alakalı değil ama ticker ı profilimizde nereye kopyalayacağız?
selam kıslar... yine doğurmadım........... dr gittim geldim bugün alttan muayene etti hiç açılma yok..... rahim geride..... bebeğin başı kemiğe tam yerleşmemiş... dr istiyosan sezeryan yapalım ama istemediğiniz için bekletiyorum pazartesiye kadar hareketleri say dedi... ben de ne kadar bekleyebiliriz diye sordum gününden 1 hafta sonrasına kadar beklicez en ufak açılmada suni sancı verecekler.. olmazsa da sezeryan olcak heralde....... ayy yaaa artık paronayak oldum iyi mi kötü mü acaba diye akşama kadar karnıma bakıyorum.... ama doğmadı..... dua edin nolurrrrrrr...........................................
acaba sütü sağıp biberonla mı versek bnim memelr mahvoldu şimdiden
kızlar devit 3 e ne zaman baslanıyo bana bişey demedi sağlık ocağı dalgınlıkla unuttularmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?