2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek sütünü sağıp biberonla verebilirsin mart annelerinin çoğu öyle yapıyor ben de işe başladım sağıp bırakıyorum biberonla veriyor bakıcımız sütte azalma olmuyo aksine artma oluyor

merhaba nisan anaları biz bu gün 28günlük olduk güya bügün babamıza kavuşacaktık olmadı babam götürecekti
ama işi çıktı ağlamamak için kendimi zor tuttum valla
eşimi aradım oda delirdi sesi değişti hemen
kolay değil tam 54güm oldu evimden cıkalı
kızlar pek kimsede yok ama ne olur dua edinde öğleden sonra hayırlısıyla evime gidebileyim yarına sabrımkalmadı memedimi cok özledim
allahım izin ver bize ne olur babasına götüreyim bebelerimi

kızlar sütte önemli olan
1.emme sıklığı eğer azsa sık sık emzirin ihtiyaç artacak ve süt bez leri daha cok calısacaktır
2.moral
3.beslenme ballı tut hoşafını tavsiye ederim ayrıca sıvı alımını arttırın an az 2.5 lt

bu arada emme sıklığında memenin nasıl boşaldığı pek önemli değil pompada olabilir bebeğinizde emebilir ama 2saaati gecirmeyin süt geriler calışsanızda 2saatte bir sağın

kızlar sağınca sütün azalmasının sebebi dolapta yeterince süt var diye düşünüşüp sağma sıklığının azalması böylece süt üretimi azalıyor yani yeterince sık sağıldığı zaman gögüste sağıldığında daha iyi boşalacağından süt üretimi artıyor aslında gerekli olan var diyip sağma konusunda tembellik etmemek ben 2-3 gün bu hataya düştüm miktar azaldı sonra sağma sıklığını arttırdım geceleride bebekler uyusada sağdım yine arttı sütüm okullar açılıncada sağıp bırakıcam sıpalara

benim süper zeki kocam ısrarla annesi baksın istiyo ama ben bakıcı tutucam tabiki bi kadın buldum ikiz kızları var tecrübeli ikiz konusunda yani onunkiler liseye başlamış bakalım anlaşabilirsek

ay hala görmedi mi babası bebeği ve seni doğumdan sonra çok üzüldüm canım yaa

selam kıslar çok heyecenlandım size yazayım hemen... annemle yürüyüşe çıktık ve 1 saat falan yürüdük geldik ben wc gittim. ve peçeteye (ayy çok açık oldu ama hoş görün artık...) pembemsi lekeler geldi bi daa denedim yine 1 2 damlacık pembelikler.... sizce beklediğim an geldi mi??? ayyy ağlamak istiyorummmm

bu gece zaten ara ara adet sancısı gibi ağrılar oldu... ama sabahtan beri bişiy yoktu.... şimdi de yok... dr aradım ameliyattamış.... beni arayacaklar birasdan.... ayyy yaa heecen yaptım... ağrım felan yok ama işte... biliyo musunuz heyecandan tel nomu unuttum:):):):) sonra arayıp sööledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…