gerçekten o yüzdenmi kız kandırma beni
yaa dr çok ağrın olmadıysa dünkü muaenedendir dedi...(dün alttan tekrar muayene etmişti) ben de gece ara ara oldu dedim o zaman şimdi biras bekle, hareketlere dikkat et... ağrın olursa gel dedi.... ufff inşallah nişandır...................................................... ağrım olsun yineeeeee
bizim küçük canavar ilk banyosunu yaptıbugün şimdi baygın bi şekilde uyuyo hoşuna gitti sanırım:)
bizim küçük canavar ilk banyosunu yaptıbugün şimdi baygın bi şekilde uyuyo hoşuna gitti sanırım:)
bizimkini de dün sildik suyla. onunla bile baya iyi uyku çekti. banyo yapınca ohh rahat rahat mis gibi uyumuştur can bey
bizimkini de dün sildik suyla. onunla bile baya iyi uyku çekti. banyo yapınca ohh rahat rahat mis gibi uyumuştur can bey
kızz sende doğurdun erkenden ohh valla haftaya bende yaşıyacağım bunları inşallah... :teytey:
allah sabır versin şenaycım çok zor cidden......ben 3-4 gün önce depresyondaydım diyebilirim hatta geçen akşam katılırcasına ağlarken doktora götürdük......çok sağlıklı maşallah doktor en büyük ilacın sabır olduğunu ve 3 ayın sonunda rahatlayacağını söyledi bende kendimi tedavi ediyorum birşeyi yok yalnızca ağlıyor diye....ama kolikli bebek çok zormuş:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?