2009 Nisan Anneleri buraya

benim duygularım karmakarışık oldu... uykum var):):) yatıp uyuyayım bari...... ayyy ilginç ama öyle... otrudum kendime gülüyom.................................

ben gelişme olursa sancı mancı yazmaya çalışırım.... olmadı inşallah doğunca mıhtara bildiririm...... öptüm... iyi geceler banaaaaa

yaa dr çok ağrın olmadıysa dünkü muaenedendir dedi...(dün alttan tekrar muayene etmişti) ben de gece ara ara oldu dedim o zaman şimdi biras bekle, hareketlere dikkat et... ağrın olursa gel dedi.... ufff inşallah nişandır...................................................... ağrım olsun yineeeeee

hayatım tabiikide gelen şey nişandır regli olacak halin yok ya

sormayın yaa.. eşim de annesi gibi inatçı diyo... inşallah ağrım olur ve doğururum...

bizim küçük canavar ilk banyosunu yaptıbugün şimdi baygın bi şekilde uyuyo hoşuna gitti sanırım:)

oyy oyy maşallahh can'a uyusun da annesi accık dinlensin ama dimi..

bizimkini de dün sildik suyla. onunla bile baya iyi uyku çekti. banyo yapınca ohh rahat rahat mis gibi uyumuştur can bey

kızz sende doğurdun erkenden ohh valla haftaya bende yaşıyacağım bunları inşallah... :teytey:

gedacım gelen nişandır güzelim inşallah.. hala devam ediyor mu gelmeye yoksa 1 kere gelen bişey mi bu.. canım bak 1 saate kalmaz sancıların başlar senin.. habersiz bırakma öpüyorum... allah yardımcın olsun :Saruboceq:

normal doğum yapan kıslar bişi sorcam
doktor bi hafta sonra muayeneye gel demişti yarın gidicem.
sadece dikişlere mi bakıyolar ilk muayenede. herhangi bi tahlil bişi filan var mı

uzun uzun uykular dilerimmmmm çiçek zira benim kızda banyo sonraları pek bir uyurdu..bizde gece yıkamaya karar verdik akşam 11 de yıkadık ama benim cin kızım 12.30 da yine memeye kalktı.)).....ama gece daha huzurlu geçti sanki emip uyudu...biz kolikli bir bebek olduğumuz için ben gece uykularına hasretimde.....

benimkiler resmen küvete yatıp keyif yapıyolar hiç çırpınmıyolar banyo yaparken dolayısıyla yorulmuyolar ve banyo sonrası yorulduk uyuyalım şöyle uzun uzun annemizde dinlensin durumu olmuyo malesef

allah sabır versin şenaycım çok zor cidden......ben 3-4 gün önce depresyondaydım diyebilirim hatta geçen akşam katılırcasına ağlarken doktora götürdük......çok sağlıklı maşallah doktor en büyük ilacın sabır olduğunu ve 3 ayın sonunda rahatlayacağını söyledi bende kendimi tedavi ediyorum birşeyi yok yalnızca ağlıyor diye....ama kolikli bebek çok zormuş:a015:

evet kolik çok zormuş sebebsiz yere katıla katıla ağlıyo dimi anneyi çok yıpratıcı gerçekten hiç bi derdi yok aç değil ıslak değil ağlıyo bi derdi olsa çözüp kurtarıcan yavrucağı ama insanın eli kolu bağlı işte Allah sabır versin gerçekten :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…