2009 Nisan Anneleri buraya

amin canım inşallah normal olduğu için bekliyoz küçük hanımı teşrif etmesini pek iyeti yok daha 9 gün var

saol sehercim iyiyim kızımla vakit geçiriyorum......geyet dolu geçiyor günler....)) sen nasılsın bekliyorsun meleğini allah tez zamaanda kavuştursun sağlıkla....

canımm bebeğin çok ağlıyormuş üzüldün güzelim gaz problemimi var acaba. inşallah en kısa zamanda bu zor günleri geçer.. a.s.

selam kızlar ....

rumelilli idilimize geçmiş olsun kolic çok zor allah sabır versin.. doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,oğlum şu an memede yaa sizinde mi böyle resman sülük iliğim kemiğim kurudu sırtlarım ağrıyor ara sıra eğer fırsat verirse sağıyorum çünkü gece en az 2 saat emiyor ve 60 cc süt veriyorum biberonla ama yetmiyor herhalde ne olacak izim halimiz,bugün oğlumla babamın arkadaşının yazlığına götürdüm oğlumu güneşlendi orda dünde ilk banyosunu yaptırdık 7 kırkı işte böyle uyuyunca tekrar gelirim..

kızlar yardım,yusufu 2 günlükken çok ağlıyor diye acile götürdük ben gazı var zannediyordum fakat doktor karnı doymadığı için ağlıyor dedi ertesi gün kontrolü vardı doktor pre aptamil diye bir mama verdi çok ağladım çünkü eşimde bende hiç anne sütü emmemiş oğlumu sadece anne sütüyle beslemek istedim neyse eve geldik sağma makinası aldık sütümü sağdım iki mm den 50-60 cc süt geldi neyse bugüne kadar mama vermeden idare ettik kiloda almış ama sürekli memede kalmak istiyor acaba biraz mama yapsam mı çok korkuyorum mamaya alışır ve memeyi bırakır diye günde bir biberon versem alışır mı?

canım bebek 2 ila 4 hafta arasında iken günde 6 -7sefer 90 cc lik süt karnını doyurur 1-ila 2 hafta arasında günde 6-7 defa 60 cclik süt yeter sürekli memede çünkü emiyo yoruluyo tekrar emiyo sağma makinası gibi sürekli çekmiyo bebek o yüzden memede kalışı uzuyo sıpanın benim dr idrar say dedi günde 5 kere idrar yapıyosa karnı doyuyomuş mamaya gelince dün zeren beni nekadar emdiyse kustu ağladı açlıktan 90 cclik mama verdim uyudu sabaha kadar yavrucak sabah yine süte devam ettik

canım süt yetmiyorsa biraz ver yazık yavrun aç mı kalsın. doktorlar daha iyi biliyor mecbur kalmadıkça mama vermiyorlar zaten. bi süre sonra sütün çoğalır o zaman mamayı kesersin. en azında geceleri verirsin. yani senin yerinde ben olsam verirdim. bazen süt çok olsa bile yağlı olmuyormuş ve bebek hemen acıkıyormuş.. doktor ne diyorsa onu yap bence

canım bak şenayda benle aynı fikirde. tamam daha anne olmadım ama yiğenime ben baktım diyebilirim 40 çıkana kadar ablamla kaldım ondada kolik vardı ve hiç doymuyordu doktor biraz mama verin dedi. verdik bebek te doydu annede rahat etti. şimdi 11 aylık yiğenim hala emiyor. inşallah bırakmaz memeyi. sen sıkma canını.. :1hug:

ya kızlar yine ağlama krizi geldi ne kadar zormuş annelik boynum çok ağrıyor moralim sıfır ya acaba moralim bozuluyor diyemi oğlum doymuyor biraz mama yaptım ama inanın mama yemesi beni çok ama çok üzüyor hazır mamalar karşı acaip karşıyım bu arada geçen haftadan beri hiç iştahım yok zoraki yemek yiyiyorum canım istemiyor acıktığımı hissetmiyorum yiyincede midem ağrıyor bana dua edin....

kadere bak canım yinemi aynı sorunu yaşıyoruz Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum benim mide ağrım ve iştahsızlığım yüzünden doğumdan bu zamana 8 kilom gitti hayırlısı dr bebeğime bitkisel bir damla verdi mecbur onu kullanıyorum

benim bebeğim sadece ağlmıyor sürekli çırpınıyor çokta sinirli suratını ciziyor kıpkırmızı kesiliyor çok kezde drluk olduk ağlarken geri nefesini toplamayıda beceremiyordu başta şimdi en azından onu yapabiliyor gittiğim drlar hep maşallah sağlıklı olduğunu kolik ve birazda edepsiz olduğunu bizi kullandını söylüyor ama bana pek öyle gelmiyor acı çektiğini hissedebiliyorum

slm kızlar benim bebişte çok ağlıyo ,sürekli emmek istiyo ,benimkdemi doymuyo acaba gazıda oluyo................ilk oğlum ok rahat bi bebiti bu mahvetti beni....................

Allah sabır versin ve başka dert,keder vermesin,bunlarda gelip geçecek inşallah....çok üzüldüm bende ama gördümki üzülünce bebeğime faydalı olamıyorum....şimdi 3-4 gündür eşimde bende kriz saatinin gelip geçmesini bekliyoruz...:)) bizim kız ağlamada tavan yapıp sonra rahatlıyor ve iç çekerek uyuyor....sağlıklı olduğunu biliyoruz ya önemli olan o.....güçlüyüz biz nisan anaları....:))

canım allah yardımcın olsun.. Kolikli bebek zor valla...

Ben erkek bebeklerde kolik olur diye bilirdim..
Meğerse kızlarda da oluyormuş...

Bu arada ben ugÜn ıdrar tahlılını tekrar - kendı hastanemde yaptırdım...

Allaha ŞÜkÜr bıŞey Çıkmadı... SaĞlık ocaĞı yanlıŞ baktı herhalde...

Doktor antıbıyotıklık bıŞey yok dedı....
ıÇım o kadar rahatladı kı .. Şurda doĞurma ma 1 hafta kala antıbıyotıık ıÇmeĞı hıÇ ıstemedım....

Hastaneden Çıktıktan sonra teyzemlere gıttım..
Akrabalarla gÜnÜmÜz vardı..

Hepsı bırer 2 ayaklı ultrasyon gıbıydı maŞallah ...

GÖbeĞın dÜŞmemıŞ...

GÖbek delıĞını gÖrmedıĞın zaman , doĞum yaklaŞmıŞ demekmıŞ,,,

erkek bebekler - 9 ay 10 gÜn beklermıŞ....

Kısacası hıÇbırı benı doĞurtmaya ÇalıŞmadı....
Onlara kalsa daha 15 gÜnÜm var....

Ayy ben haftaya doĞurmak ıstıyorum....

Aaaa unuttum sÖylemeyı - hastaneye gıttıĞımde

ayem2007 - dÜn doĞum yapmıŞtı ya.. ,
benım gıttıĞım hastanede - doktorlarımız aynıydı...
Gıdım zıyaret edım dedım..

DoĞum katıda Çıktım....
HemŞırelere sordum .... Hangı oda dıye... 15 dak. Hastaneden ÇıkıŞ yapmıŞlar...
GÖremedımmmm..

Aramadı da - kurtulduĞunu sÖylemedı....
BebeĞını gÖrÜnce unuttu bızı....

Kızlar asyacenk bugÜn sezeryanla doĞum yapacaktı...

Ama bana gelen bır mesaj olmadı...

Haberınız varmı.. Sızlere bıldırmıŞ olabılırmı ?

Merak ettım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…