gülşenim nasılsın
saol sehercim iyiyim kızımla vakit geçiriyorum......geyet dolu geçiyor günler....)) sen nasılsın bekliyorsun meleğini allah tez zamaanda kavuştursun sağlıkla....
kızlar yardım,yusufu 2 günlükken çok ağlıyor diye acile götürdük ben gazı var zannediyordum fakat doktor karnı doymadığı için ağlıyor dedi ertesi gün kontrolü vardı doktor pre aptamil diye bir mama verdi çok ağladım çünkü eşimde bende hiç anne sütü emmemiş oğlumu sadece anne sütüyle beslemek istedim neyse eve geldik sağma makinası aldık sütümü sağdım iki mm den 50-60 cc süt geldi neyse bugüne kadar mama vermeden idare ettik kiloda almış ama sürekli memede kalmak istiyor acaba biraz mama yapsam mı çok korkuyorum mamaya alışır ve memeyi bırakır diye günde bir biberon versem alışır mı?
ya kızlar yine ağlama krizi geldi ne kadar zormuş annelik boynum çok ağrıyor moralim sıfır ya acaba moralim bozuluyor diyemi oğlum doymuyor biraz mama yaptım ama inanın mama yemesi beni çok ama çok üzüyor hazır mamalar karşı acaip karşıyım bu arada geçen haftadan beri hiç iştahım yok zoraki yemek yiyiyorum canım istemiyor acıktığımı hissetmiyorum yiyincede midem ağrıyor bana dua edin....
allah sabır versin şenaycım çok zor cidden......ben 3-4 gün önce depresyondaydım diyebilirim hatta geçen akşam katılırcasına ağlarken doktora götürdük......çok sağlıklı maşallah doktor en büyük ilacın sabır olduğunu ve 3 ayın sonunda rahatlayacağını söyledi bende kendimi tedavi ediyorum birşeyi yok yalnızca ağlıyor diye....ama kolikli bebek çok zormuş:a015:
allah sabır versin ve başka dert,keder vermesin,bunlarda gelip geçecek inşallah....çok üzüldüm bende ama gördümki üzülünce bebeğime faydalı olamıyorum....şimdi 3-4 gündür eşimde bende kriz saatinin gelip geçmesini bekliyoruz...:)) bizim kız ağlamada tavan yapıp sonra rahatlıyor ve iç çekerek uyuyor....sağlıklı olduğunu biliyoruz ya önemli olan o.....güçlüyüz biz nisan anaları....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?