2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan iltahap olamamsına sevindim. dediğin gibi doğuma 1 hafta kaldı antibiyotik filan iyiki gerek kalmadı. benimde göbek dimdik yukarıda hala bizimkilerde aynı daha 15 günün var diyorlar. hepsi bir hesap yapıyor. bizim hafta hesabına inanmıyorlar..
ayemin bebeğini allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inşallah..
ya gedadan haber var mı .. sabah n,şanım geldi demişti. ondan sonra hiç yazmadı doğumamaı gitti acaba..
bide etoprak ne yaptı o da hiç uğramadı..
asyacenk te bugün sezeryan olacaktı. onuda çok merak ediyorum. kaydirigubbakcemile

şirvancım aynı şeyleri merak etmişiz. ama tahminimce geda doğuma gitmeseydi mutlaka yazardı hergün yazıyor çünkü en azından hala sancılarım filan gelmedi derdi. bence o doğuma gitmiştir. ama asyacenki merak ediyorum.. inşallah güzel geçmiştir o da sağ sağlim almıştır yavrusunu kucağına...

serapp naber canımm geçmişimi okuyonnn ??? senide merak ettim. canım erkek çocukları gününü tamamlıyormuş.. o yüzden 40 tan önce doğmaz gibi geliyor bizimkiler. sen ne alemdesin..

evet aynı şeyleri merak etmişiz...

Geda bir gelişme olursa yazarım demiş...

Uykuya gitmişş.. Hala uyuyor herhalde....... cadıarzu

Son düzenleme:
40 kişiden 13 kişi normal doğum... kalanların hepsi sezeryan.. ne kadar çok sezeryan var yaa... bakalım bizim nasıl olcak. son anda sezeryana dönmeyiz inşallah..

selam,
geçmişe baktım azıcık..bugün annem geldi, yattı şimdi bende bi bakayım sitede ne var ne yok dedim.
dün kontrolümüz vardı..

ayy bende 39 haftalık olmuşumm... vay beee son haftam artık.. son haftasına geçmeyen kalmadı sanırım. artık muhabbetlerde değişir. bebek bakımı vesaire.. :teytey:

evet salıya kadar doğum gerçekleşmezse salı sabah 8 de hastaneye yatıyoruz..öğlene kadar suni sancı verecekler..yeterli açılma olursa suniyle devam edicez, yoksa sezeryan olucaz..suyu var hala, kilosuda iyi dedi..durumlar böyle bizde!!

40 kişiden 13 kişi normal doğum... Kalanların hepsi sezeryan.. Ne kadar çok sezeryan var yaa... Bakalım bizim nasıl olcak. Son anda sezeryana dönmeyiz inşallah..

inşallah... Benimde dikkatimi çekmişti ooo ,

benim şimdi aklıma geldi...

Buluşmaya gelenler hala beklemede...

Eda- serap - geda-- şirvan....

S_ebruda çok geç doğurmuştu....

April - özlem vardı .. Onlarda sezeryan oldu...

Ruveydax - erken doğurdu....

hayırlısı daha salıya 3 gün var....

Bakalım senin kısmetine ne çıkacak....

yok çatı muayenesi yapmadı sancım yok diye..zaten bu son kontrolde iyice moralim bozuldu..nst de 0 sancı çıkıyo ya hayret bişey..ilk bağlandığımızda 60 ı bile görmüştük gitgide azaldı ve son nst de 0 sancı çıktı sürekli..tabi benimki akşama kadar dalga geçti eksiyede düşüyomu bu acaba diye (( sancı başlatmıyor bebek bi türlü..pazartesi sıvı yüket bol bol dedi..gaz yapacak şeyler yiyip içme, salı sabahta mutlaka kahvaltı yapıp gel dedi..

selam,
geçmişe baktım azıcık..bugün annem geldi, yattı şimdi bende bi bakayım sitede ne var ne yok dedim.
Dün kontrolümüz vardı..

hadi canım gözün aydın....
Anne gibisi yok valla.....

benim son kontrolümde kilosunu ölçemedi...3200 gibi olmuştur dedi...
Suyum gayet iyiymiş...

evet bi ayşe aceleci çıktı aramızda bizim oğlanlar tembel. gerçi benim satımda sizde geride daha 1 haftam var gecikmiş sayılmaz daha bide kilosu düşüktü en son doğuma kadar 3 ü bulur inşallah. bek acele gelmesini istemiyorum o yüzden gününü doldursun büyüsün biraz daha..

yok be benimki gittikçe yerine yerleşiyo şirvan..zaten herşey fazla iyi gidiyodu..akşama kadar gezdim, daha banamısın demedi!!

BENCE SENıN NST CıHAZI BOZUK.........

SENıN DOKTORCUNDA SENı SEZERYANA MI HAZIRLIYOR ANLAMADIM....
,

YAAA BEN BUNA UYUZ OLUYORUM ıŞTE...
SON DAK. KADAR BEKLE -- SEZERYAN OL....

BÖYLE BıŞEYıN OLACAĞINI BıLSEK BAŞTA SEZERYAN OLURUZ...
BU KADAR STRESE GıRMEZDıK....:CüvCüv:

Son düzenleme:

canım yaa amann son günler zor beeeee bide herkes doğurdu sona kalmakda sıkıcıymış.. benim bacaklarım ayaklarım filan baya şişti ödem oldu bilekten çorap giyebiliyorum . azcık uzun çorak giysem hemen sıkıyor ellerim filanda çok şişti son gübler iyice duba giibi oldum... senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…