şirvancım aynı şeyleri merak etmişiz. Ama tahminimce geda doğuma gitmeseydi mutlaka yazardı hergün yazıyor çünkü en azından hala sancılarım filan gelmedi derdi. Bence o doğuma gitmiştir. Ama asyacenki merak ediyorum.. Inşallah güzel geçmiştir o da sağ sağlim almıştır yavrusunu kucağına...
selam,
geçmişe baktım azıcık..bugün annem geldi, yattı şimdi bende bi bakayım sitede ne var ne yok dedim.
dün kontrolümüz vardı..
40 kişiden 13 kişi normal doğum... Kalanların hepsi sezeryan.. Ne kadar çok sezeryan var yaa... Bakalım bizim nasıl olcak. Son anda sezeryana dönmeyiz inşallah..
evet salıya kadar doğum gerçekleşmezse salı sabah 8 de hastaneye yatıyoruz..öğlene kadar suni sancı verecekler..yeterli açılma olursa suniyle devam edicez, yoksa sezeryan olucaz..suyu var hala, kilosuda iyi dedi..durumlar böyle bizde!!
selam,
geçmişe baktım azıcık..bugün annem geldi, yattı şimdi bende bi bakayım sitede ne var ne yok dedim.
Dün kontrolümüz vardı..
evet salıya kadar doğum gerçekleşmezse salı sabah 8 de hastaneye yatıyoruz..öğlene kadar suni sancı verecekler..yeterli açılma olursa suniyle devam edicez, yoksa sezeryan olucaz..suyu var hala, kilosuda iyi dedi..durumlar böyle bizde!!
inşallah... Benimde dikkatimi çekmişti ooo ,
benim şimdi aklıma geldi...
Buluşmaya gelenler hala beklemede...
Eda- serap - geda-- şirvan....
S_ebruda çok geç doğurmuştu....
April - özlem vardı .. Onlarda sezeryan oldu...
Ruveydax - erken doğurdu....
yok çatı muayenesi yapmadı sancım yok diye..zaten bu son kontrolde iyice moralim bozuldu..nst de 0 sancı çıkıyo ya hayret bişey..ilk bağlandığımızda 60 ı bile görmüştük gitgide azaldı ve son nst de 0 sancı çıktı sürekli..tabi benimki akşama kadar dalga geçti eksiyede düşüyomu bu acaba diye(( sancı başlatmıyor bebek bi türlü..pazartesi sıvı yüket bol bol dedi..gaz yapacak şeyler yiyip içme, salı sabahta mutlaka kahvaltı yapıp gel dedi..
yok çatı muayenesi yapmadı sancım yok diye..zaten bu son kontrolde iyice moralim bozuldu..nst de 0 sancı çıkıyo ya hayret bişey..ilk bağlandığımızda 60 ı bile görmüştük gitgide azaldı ve son nst de 0 sancı çıktı sürekli..tabi benimki akşama kadar dalga geçti eksiyede düşüyomu bu acaba diye(( sancı başlatmıyor bebek bi türlü..pazartesi sıvı yüket bol bol dedi..gaz yapacak şeyler yiyip içme, salı sabahta mutlaka kahvaltı yapıp gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?