2009 Nisan Anneleri buraya

saol şirvan, özlemişim annemi cidden..bir sürü ciciler örmüş oğluma!çok güzel şeyler valla.

cidden doğmadı gitti bizim sıpalar..salıya iki gün var, ama bende tık yok (yicez pisi pisine suniyi napalım..işin kötüsü o kadar sancıyı çekip sonunda sezeryan olmakta var..doğrudan sezeryan olayım dedim.yok deneyelim bi normali dedi..eda sen ben bu oğlanlar yüzünden sürünüyoz ((

ya valla bende gıcık oluyorum bu doktorlara salı günü senin tam 40 hafta oluyor . ama bak geda ve s_ebrunun doktoru 4 gün daha bekletti ebrunun 40+3 te gedanınn da 40+4 te kendiliğinden geldi sancıları sya o kadar bekledin 3/4 gün daha sabret canım normal doğum yap bence..

ayy allaha şükür bende şişme olmadı....
Gayet iyiyim....

Tamam çorap lastikleri bileğimde iz yapıyor... Ama o kadar da normal herhalde...

Bugün kuzenimi gördüm...29 haftalık .. Nerdeyse benim gibiydi,,,
ayakları falan şişiyormuş...

Ben şimdilik iyi gidiyorum...

ya serapcım bide hiç açılma yoksa suni sancı veremiyorlarmış ben doktora sormuştum..
azda olsa açılma olması şartmış.. açılmayı hızlandırıyormuş suni sancı yani direk doğumu başlatmıyor zaten başlayan doğumu hızlandırıyor..

ahhh bide sen beni görsen..annem zavallı tanıyamadı, şok oldu kadıncağız..duba gibi oldum.1,5 serap oldum valla senağlama ayyy bu kilolar ödemler nasıl gidecek serap diye bi feryat etti annem, süper moral veriyon dedim..çorap meselesi bende de çok sorun oluyodu eminönüde bi dükkanda pentinin hamile çorabını bulmuştum..süper bişey, acayip esnek ve sıkmıyo..sürekli onu giyiyorum paramparça oldu zavallım :1no2:

işte bahsettiğim o çorap azcık sıksa iz yapıyor. yüzüm şişmedi fazla sanırım ama bacaklarım filan şişti ... neyse doğumdan sonra incek inşallah. hiç sevmiyorum kendimi böyle

ya hiç muayene etmeden yatıracak beni ve suniyle doğumu başlatacak..bana hiç böyle bişey demedi, açılma olmazsa falan diye :1no2: bide emelin falan 40+4 bekledi ama ben korkuyorum ya, belli omaz şimdi fazla kalmasıda iyi değil..dr. dedi 40 doldumu müdahale ediyoruz diye! zaten doğsun artık bende dayanacak güç kalmadı..dişlerimin tümü mahvoldu, ağrı kesici almaktan bıktım, artık işe bile yaramıyolar..

ebrunun sancısı yoktu...nst ye beraber girmiştik...
Bildiğim kadarıyla sunii sancı verdiler. Ona...

yok bişey diyiymmi sen çok hılzı kilo vercen çünkü aldığın kilonun çoğu su vücudun çok su topladı.. ben de bugün bizim pazardan aldım bilekleri baya geniş. bende onlarlan rahat edicem..
ya kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyım eksiklerim varsa yazın benim aklıma bişey gelmiyo..
bebeğin hastane çıkışı takımı . emzik. ıslak mendil, bir örgü yelek fazladan birde ufak battanye
kendime. 1 elbiseli sabahlıklı birde alt üst takım pijama, iç çamaşır , ped gece olanlardan, patik çorap göğüs pedi.
bu kadar başka bişey koyucamıyım.. benneyaptımki

onu bilmiyordumm yani 40 haftayı geçmesinin saıncası olacığını duymamıştım. bu suni sancı olayınıda doktoruma sordum açılma az da olsa olması şart demişti. bilmiyorum valla ben onun yalancısıyım. kaydirigubbakcemile3

bebek için ağız mendili koydum ben ...
Fotoğraf mak. - kamera -- diş macunu - fırçası - küçük bir tarak koydum...
Kırmızı bandınıda unutma.....

bebek için ağız mendili koydum ben ...
Fotoğraf mak. - kamera -- diş macunu - fırçası - küçük bir tarak koydum...
Kırmızı bandınıda unutma.....

aa bak kamera foto mak. onları unutmuştum.. saolll :uhm: bide makyaj çantamı koyucam o da şimdi aklıma geldi sende koy.. :lepi:

Kızlar benım oĞlan Şuan Öyle hareketlı kı ..
Karnımın her kÖŞesınde ınıltı - Çıkıntı oluyor...

Bu oĞlan alltan deĞıl,, yanlardan Çıkacak herhalde.....
Şuan Öyle Çok zor yazıyorumkı....

BugÜn hep oturdum... Acaba bana yatmı demek ıstıyor.....

olabilir şirvancım rahatsız olmuştur belki benimde bugün aynen acayip hareketliydi. hiç bu kadar olmamıştı eşim bile şok oldu canını acıtmıyordur inşallah dedi. bende çıkıyorum canım belim ağrıdı. iyi geceler. a.s.

inşallah dediğin gibi olur, çok canım sıkıldı annem öyle deyince..bişey dememeye çalışıyo ama belli oluyo halindende..ya emelin doğum başlamamışki, bi daha bişey yazmamış!! yeni haber varmıki? 40+4 ü bekledi ama başlamazsa oda suni olacak..bide bebekler içerde kalınca kaka yapıyolarmış, o da zehirliyomuş..napalım başa gelen çekilir, öyle yada böyle doğurcaz bunları..erkek değilmi işte çektiriyo kadın milletine anasıda olsa..

canımcım bebek için bez koy bi kaç tane.bana bebek hemşireleri özellikle söyledi.bide varsa ayaklı tulum koy nolur nolmaz diye..bebişe çorap ve patikte koydum ben ek olarak.
kendin içinde aldıysan gögüs kremi,bide havlu ekleyebilirsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…