2009 Nisan Anneleri buraya

aa bez dimi hiç kafam çalışmıyo yaa. bide bebeğe çorap şart. ayy iyki sormuşum yaa bissürü eksiğim varmış.. kaydirigubbakcemile

şimdi koltuğa uzandım...yandan size tek parmak yazıyorum...

şimdş sakinleşti...

Oturunca sıkıştı herhalde...

Ne yapsın kuzucumun yeri daraldı artık...

Oda çıkmak istiyor

valla doğru söylüyosun şirvan babamızın işi zor
sağol edacım idare etmeye çalışıyoruz işte
sizde alemsiniz hee vaktiniz doldu sancı bekliyonuz halen çantalar hazır değil

kızlar allah rahatlık versin eşim sesleniyor.. akşam mesayisinde geç yatıyor. film koymuş son filimlerimiz bi daha zor izleriz bebekle diyor. bakalım inşallah uslu olur yavrularımız. herkese iyi geceler... mirmirmirmir

ne kadarlıkken kaka yapıyorlarmış...

aa bez dimi hiç kafam çalışmıyo yaa. Bide bebeğe çorap şart. Ayy iyki sormuşum yaa bissürü eksiğim varmış.. Kaydirigubbakcemile

çantanın ağzını kapatma --daha eksik çıkar..

şimdi koltuğa uzandım...yandan size tek parmak yazıyorum...

şimdş sakinleşti...

Oturunca sıkıştı herhalde...

Ne yapsın kuzucumun yeri daraldı artık...

Oda çıkmak istiyor

valla benimkide kıpır kıpır ama benimki yandan değil ağzımdan çıkacak..ama bu çıkmak istediğini göstermiyo ne yazık ki şekercim, doğurunca ne kadar uykusuz kalcağımıza işaret sadece senağlama

valla doğru söylüyosun şirvan babamızın işi zor
sağol edacım idare etmeye çalışıyoruz işte
sizde alemsiniz hee vaktiniz doldu sancı bekliyonuz halen çantalar hazır değil

ne o kız çantalar hazır olnca mı sancılar geliyor...
iyi seyirlerr

ne kadarlıkken kaka yapıyorlarmış...

çantanın ağzını kapatma --daha eksik çıkar..

ya 40 ı geçtikten sonra böyle bir risk var ama tam haftası belli değil tabiki..zaten suyuda azaldığı için sıkıntıya giriyolarmış..herşeyin fazlası zarar işte çok içerde kalmasıda iyi değil..

hııım eda terlikte koydum ben..benim hazır çantam zaten fazladan bi iğne bile sığmaz artık o kadar dolu yani :)))

SERAP TEYZESİ BENİM OĞLUM USLU OLACAK...
ANASINI HİÇ ÜZMEYECEK....

DİMİ OĞLUM.....:CüvCüv:

evet annecim çok uslu olacam.. gamyoncuiremsu
sen kendini öyle avutmaya devam et

bende yatayım artık kızlar..giremezsem en geç salı durumu haber vermeye çalışırım..ama geceleri girerim heralde..hade hoşçakalın..iyi geceler...!

SERAP TEYZESİ BENİM OĞLUM USLU OLACAK...
ANASINI HİÇ ÜZMEYECEK....

DİMİ OĞLUM.....:CüvCüv:

evet annecim çok uslu olacam.. gamyoncuiremsu
sen kendini öyle avutmaya devam et

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiiiiiiç şüphen olmasın annesi.. daha şimdiden gördük zaten ne kadar USLU olduklarını kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar...şirvan alemsin valla...şenaya dediğine çok güldüm...niye ayaktasın demişsin ya....doğur bakalımda zaman kavramın kalıyor mu....hatta en uyanık kaldığın zamanlar geceleri oluyor...gerçi her bebek farklı ama hepsi gece bekçisi zaman zaman

geda dan beklenen mesaj geldi ;

gece 11'de hastanedeydik ve ep. normal olarak gece 3.12 de pınar kollarımdaydı.
3200 gr 50 cm
herkese selamlar

maşallah pınar bebeğe inatçı çıktı ama .. sonunda sağlıklı bir şekilde anasında kollarında ...
allah analı babalı büyütsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…