inşallah dediğin gibi olur, çok canım sıkıldı annem öyle deyince..bişey dememeye çalışıyo ama belli oluyo halindende..ya emelin doğum başlamamışki, bi daha bişey yazmamış!! yeni haber varmıki? 40+4 ü bekledi ama başlamazsa oda suni olacak..bide bebekler içerde kalınca kaka yapıyolarmış, o da zehirliyomuş..napalım başa gelen çekilir, öyle yada böyle doğurcaz bunları..erkek değilmi işte çektiriyo kadın milletine anasıda olsa..
canımcım bebek için bez koy bi kaç tane.bana bebek hemşireleri özellikle söyledi.bide varsa ayaklı tulum koy nolur nolmaz diye..bebişe çorap ve patikte koydum ben ek olarak.
kendin içinde aldıysan gögüs kremi,bide havlu ekleyebilirsin bence..
olabilir şirvancım rahatsız olmuştur belki benimde bugün aynen acayip hareketliydi. Hiç bu kadar olmamıştı eşim bile şok oldu canını acıtmıyordur inşallah dedi. Bende çıkıyorum canım belim ağrıdı. Iyi geceler. A.s.
inşallah dediğin gibi olur, çok canım sıkıldı annem öyle deyince..bişey dememeye çalışıyo ama belli oluyo halindende..ya emelin doğum başlamamışki, bi daha bişey yazmamış!! Yeni haber varmıki? 40+4 ü bekledi ama başlamazsa oda suni olacak..bide bebekler içerde kalınca kaka yapıyolarmış, o da zehirliyomuş..napalım başa gelen çekilir, öyle yada böyle doğurcaz bunları..erkek değilmi işte çektiriyo kadın milletine anasıda olsa..
Canımcım bebek için bez koy bi kaç tane.bana bebek hemşireleri özellikle söyledi.bide varsa ayaklı tulum koy nolur nolmaz diye..bebişe çorap ve patikte koydum ben ek olarak.
Kendin içinde aldıysan gögüs kremi,bide havlu ekleyebilirsin bence..
aa bez dimi hiç kafam çalışmıyo yaa. Bide bebeğe çorap şart. Ayy iyki sormuşum yaa bissürü eksiğim varmış.. Kaydirigubbakcemile
şimdi koltuğa uzandım...yandan size tek parmak yazıyorum...
şimdş sakinleşti...
Oturunca sıkıştı herhalde...
Ne yapsın kuzucumun yeri daraldı artık...
Oda çıkmak istiyor
valla doğru söylüyosun şirvan babamızın işi zor
sağol edacım idare etmeye çalışıyoruz işte
sizde alemsiniz hee vaktiniz doldu sancı bekliyonuz halen çantalar hazır değil
iyi seyirlerrkızlar allah rahatlık versin eşim sesleniyor.. Akşam mesayisinde geç yatıyor. Film koymuş son filimlerimiz bi daha zor izleriz bebekle diyor. Bakalım inşallah uslu olur yavrularımız. Herkese iyi geceler... Mirmirmirmir
ne kadarlıkken kaka yapıyorlarmış...
çantanın ağzını kapatma --daha eksik çıkar..
valla benimkide kıpır kıpır ama benimki yandan değil ağzımdan çıkacak..ama bu çıkmak istediğini göstermiyo ne yazık ki şekercim, doğurunca ne kadar uykusuz kalcağımıza işaret sadece senağlama
SERAP TEYZESİ BENİM OĞLUM USLU OLACAK...
ANASINI HİÇ ÜZMEYECEK....
DİMİ OĞLUM.....:CüvCüv:
evet annecim çok uslu olacam.. gamyoncuiremsu
sen kendini öyle avutmaya devam et
bende yatayım artık kızlar..giremezsem en geç salı durumu haber vermeye çalışırım..ama geceleri girerim heralde..hade hoşçakalın..iyi geceler...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?