gunaydın şırvannnnnnn bende sana bakmaya gırdım dogru tahmın etmıssın dun emınonunden hallettım serbet ıcın artık bebişi görmeyı gelınce getırırım hastaneye ayrıca ıltıhap cıkmamıs haa az once gecmısı okudumda sımdı nasılsın varmı bı durum???
iyi pazarlar kızlar ben yarın sabah 8 de hastanedeyim bi aksilik çıkmassa sezeryana alınıcam inşallah dua edin benim için çok ihtiyacım olucak çok heyecanlıyız tüm ev halkı olarak çocuklar benden fazla heyecanlı hayırlısıyla doğumdan sonra haber veririm allaha emanet olun
ne kadarlıkken kaka yapıyorlarmış....
geda dan beklenen mesaj geldi ;
gece 11'de hastanedeydik ve ep. normal olarak gece 3.12 de pınar kollarımdaydı.
3200 gr 50 cm
herkese selamlar
ohh bee gedada kurtuldu darısı başımıza.. bekledi ama mükafatını aldı..
QUOTE]
ohh bee gedada kurtuldu darısı başımıza.. bekledi ama mükafatını aldı..
canım yarım saattir delirdim.. oğlum hareket etmiyor gibi geldi....
ufak hareketler oluyorda ... ben daha hızlı olmasını istiyordum..
sırt üstü yattım .karnıma vurdum uyansın diye . olmadı:. kalktım çikolata yedim...
şimdi hareketlenmeye başladı .. sıpa...
sağsalim şunu bir çıkarabilseydim...
iyice paranoyak olmaya başladım ......
canım o kadar sıkıntı yapma.. uyuyorlar arada benimkide hareket etmiyor. biraz uzanıp dinliyorum hareketleri hissediyorum..
bu arada asyacenk ten bir haber yok mu ???
dün sezeryan olacaktı.......
valla bende çok merak ediyorum. tel nosu varmıydı ki arasam.. iyidirler inşallah..
Merhaba kızlar
çok giremiyorum siteye girdiğimde de çok kalamıyorum zaten.Umarım herkes iyidir.Bizim Bolu'dan misafirlerimiz geldi oğluşu görmeye.Dayımlar, teyzemler falan.Annemlerde kalıyorlar ama yine de vakit alıyor tabi.Biz genel olarak iyiyiz.Doruk beysürekli emmek istiyor.Eeee onun istekleri de benim için emir oluyor tabi.
Geda doğurmuş.Allah analı, babalı büyütmeyi nasip etsin.Arısı doğurmayı bekleyenlerin başına.
Şirvancım ben 39+3 'te doğum yaptım ve oğlum kakasını yapmıştı.Bebeğimin doğar doğmaz ağından burnundan hortular sokarark temzilediler suyu yuttuysa diye.
ay ciddimisin.. ben günü geçtikten sonra yapar diye biliyorum.. inşallah bizimkiler yapmaz.. :bbo:
aynı fikirdeyim yaa ben vermem. baışıklık sistemine zarar verir. sizde denemeyin öyle şeyler. anne sütü bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.valla anne sütünden başka bişeyi hazmedecek midesi yok bu bebeklrin kaldıki o kdr asitli ekşi şey nar suyu bizim midemizi bile yakar günah yazık o bebeklre ben deneyemezdim böyl bişeyi çok mantıksız.
canım bizim canavar memede yaşıo zaten uyandırmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?