2009 Nisan Anneleri buraya

gunaydın şırvannnnnnn bende sana bakmaya gırdım dogru tahmın etmıssın dun emınonunden hallettım serbet ıcın artık bebişi görmeyı gelınce getırırım hastaneye ayrıca ıltıhap cıkmamıs haa az once gecmısı okudumda sımdı nasılsın varmı bı durum???

iyi pazarlar kızlar ben yarın sabah 8 de hastanedeyim bi aksilik çıkmassa sezeryana alınıcam inşallah dua edin benim için çok ihtiyacım olucak çok heyecanlıyız tüm ev halkı olarak çocuklar benden fazla heyecanlı hayırlısıyla doğumdan sonra haber veririm allaha emanet olun

canım yarım saattir delirdim.. oğlum hareket etmiyor gibi geldi....
ufak hareketler oluyorda ... ben daha hızlı olmasını istiyordum..
sırt üstü yattım .karnıma vurdum uyansın diye . olmadı:. kalktım çikolata yedim...

şimdi hareketlenmeye başladı .. sıpa...

sağsalim şunu bir çıkarabilseydim...

iyice paranoyak olmaya başladım ......

gülşahçım ayrıca lohusa şekeri için teşekkür ederim...

bu gidişle ben doğuramıyacağım .. sende hastaneye getiremiyeceksin....

(((

bu arada başka neler aldım eminönünden....

kızlar eşimin kuzeninin düğünü var bugün....

ben gitmiyeceğim... aniden sancım valan olur diye.. gerçi o bahane ... giyecek kıyafetim de yok...

eşim beni annemlere bırakıp , kendisi gidecek...

akşam belki annemlerde kalabilirim.. orda kalırsam evime yarın öğleden sonra anca gelirim...

beni merak etmeyin...

acil bir şey olursa .. birinize mesaj atarım....

canım akşam ben yokum ... sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum...
inşallah bir avazda kurtulursun ...

merhaba arrkadaşlar gecen gece merhaba diyip kaçtım malum bir yoğunluktur gidiyor ama işin doğrusu beni yoran kızım değil başımdakiler ...amma cok uzman varmış yahu..inanmıyacaksınız ama eşimle başbaşa atlatsaydık su gunleri diye icimden geciryorum ...

neyse Şirvancım sen halen hamişsin sanırım :CüvCüv: canını sıkma gec olsun guc olmasın.... dualarımız seninle...
ben gecmişi hic okumadım bir bakayım...doğum hikayemizi yazayım bebişimin fotosunu koyayım ay sizinle bir hasret gideriyim...başımdakileri alışverişe gönderdim bir annem var yanımda kzımda uyuyor teyzeleri bir sosyalleşeyim yahu...kaydirigubbakcemile5

Kızlar herkese merhaba.Ben bişey duydum sizede bilgi verim Bebeklerde gaz sorunu olmasın diye 4-5 kişi doğar doğmaz anne sütünü emmeden ağzına 2-3 damla taze nar suyu sıkmışlar. Bebekde hiç gaz sorunu yaşamamışlar hatta emerken kendisi çıkarıyormuş gazını.Topic açmışlar bunula ilgili bi bakın isterseniz.Bu arada bende kısmetse 2 gün sonra 21 nisan'da sezeryen olucam ne diyorsunuz kızlar denesem mi bi zararı olmaz diyorlar ama benim yinede kafam karıştı.ıçinizde duyan varmı ???

Merhaba kızlar
çok giremiyorum siteye girdiğimde de çok kalamıyorum zaten.Umarım herkes iyidir.Bizim Bolu'dan misafirlerimiz geldi oğluşu görmeye.Dayımlar, teyzemler falan.Annemlerde kalıyorlar ama yine de vakit alıyor tabi.Biz genel olarak iyiyiz.Doruk beysürekli emmek istiyor.Eeee onun istekleri de benim için emir oluyor tabi.

Geda doğurmuş.Allah analı, babalı büyütmeyi nasip etsin.Arısı doğurmayı bekleyenlerin başına.

ne kadarlıkken kaka yapıyorlarmış....

Şirvancım ben 39+3 'te doğum yaptım ve oğlum kakasını yapmıştı.Bebeğimin doğar doğmaz ağından burnundan hortular sokarark temzilediler suyu yuttuysa diye.

selam..doğru düzgün okuyamıyorum forumu ama arada baktığım kadarıyla bikaç kişi kaldı doğurmayan sanırım..doğumu bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun. Biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Annelik gerçekten çok zormuş. çok sabır fedakarlık gerekiyo ve bi o kadarda özel bi duyguymuş. Dünyanın en önemli ve özel şeyi yavrunuz oluyo. Allah herkesin yavrusunu korusun. Öyle böyle birlikte büyüyoruz kuzumlagamyoncuiremsu

valla anne sütünden başka bişeyi hazmedecek midesi yok bu bebeklrin kaldıki o kdr asitli ekşi şey nar suyu bizim midemizi bile yakar günah yazık o bebeklre ben deneyemezdim böyl bişeyi çok mantıksız.

Ya bu gaz sorunu ile ilgili bir suru laf dolanıyor yok gaz sorunu 15 gun sonra başlar ..yok doğar doğmaz var gazını cıkarmadan yatırmayın falan ...ya cocuk kucaga alıştı resmen piş piş ...iyi hosta yarın obur gun herkes gidecek biz kalacaz başbasa sonra piş pş

kızlar siz ne kadar sıklıkta emziriyorsunuz en fazla iki saatte bir emzirin sarılık olmasın diyorlar..benim uyandırınca icim gidiyor.....

Bende vermem öyle nar falan. Çok saçma şeyler bunlar. O kadar karmaşık bişey değilki bebekler sadece emzirceksiniz tek formül bu. benimkide sürekli meme de ki bu da ilk 40 gün için olması gerekenmiş. Öyle saati zamanı yok bu işin her mızıldandığında meme veriyorum. Özel olarak uyandırmıyorum o zaten istediğinde uyanıyo. Öyle çok uzun saatler süren uykusu yok. Kızlar inanmayın başkalarınn dediklerine siz annesiniz doğrusu sizin bildiğinizdir bence herzaman.

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum ne yazıkki herkez iyidir umarım bu arada benim kız emmede sorun yaşıyor emiyor ama doymuyor sonra bende sütü sağıp biberonla veriyorum doyuyor sizce hep bölemi devam eder :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…