2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek kız sen günden güne kilomu veriryorsun 40 çıkana kadar hamile kaldığın kiloya incen herhalde darısı başımıza..

valla bende anlamadım 4 gün önce 68 kilo görünüodum bu sabah 66.3 çıktım

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum ne yazıkki herkez iyidir umarım bu arada benim kız emmede sorun yaşıyor emiyor ama doymuyor sonra bende sütü sağıp biberonla veriyorum doyuyor sizce hep bölemi devam eder :?

hımm bu da ilgiç canım aslında bizimki de doymuo devamlı memede o yüzden ama haftalık kontrolde doktoru dediki kilo alımı çok iyi böyle devam edin dedi. o yüzden üzülmüorm artık doymuo diye

kızlar doymuyolar ama sütünüz yetmediğinden değil gereken kadarını emene kadar yoruluyo sıpalar dolayısı ile yeterince ememiyolar sürekli acıkıyolar o yüzden sağıp biberonla verince doyuyolar çünkü biberon daha az efor gerektiriyo çaktınız köfteyi:))))
hep böylemi devam edecek etmicek çünkü günden güne gücleniyolar böylece yeterince emecek gücü zamanla bulacaklar
beni ç.dr da bebekleri ikidebir dürtükleyip emzirmeye çalışma dedi:))))) adam bendeki potansiyeli gördü zaar onlar açıkınca uyanır ikidebir dürtersen uykusunu alamaz huzursuz bebek olur uğraşırsın uyutmaya dedi bende dinledim ilk aşlarda 4-5 saat uyuyolardı bi kaç gündür 3 saate bir uyanıyolar acıkmış oluyolar yiyip tekrar uyuyolar

ordinaryus prof gibi konuşmuşum heeeeee duyanda 5. çocuğum sanacak nacizhane 3 haftalık tecrübe bide 3 yaşına gelseler kimse tutamaz beni kitap yazarım heralde:)))))))))

valla senay sagol be arkadasım su emzirme işi beni bya bi kasıyordu... yok sarılık olur falan diye uyuyan cocugu 4 gundur uyandırıyorum ...benim kızda tembelceene uyanmıyor uyanınca da uyumuyor ...tevekkulu degil yavruyu huzursuz ediyoz o da uyumuyor... valla 3 haftalık tecrübe ama faydalı tesekkurler

ay kızlar özledım sızı ha ınanınkı,ya ben konuya balıklama gırecem ama bu emme saatı meselesıne ben dürtükleyıp uyandırıyodum valla bızımkını normalde 2 saate bı uyanıyor ama gece de emsın dıye ben uyandırıyodum uyandırmıımmı sızce yanı kendımı uyansın dıyosunuz,hangısı daha ıı acaba yahu,hoş bence senın dr.doğru söylüyor şenaycım çünkü ben gece uyandırınca (hoş kendıde uyansa)bır daha uyumuyor bal böceğı acab bu uyandırmalar yüzünden huzursuzmu oluyor,kıs çıçek perfomansına hayran kaldım anacım kılo olayına yanı ha,kırkbın kere maşallah böyle gıt nasıl olsa extradan bışey yapmıyosun,benım karnım kaldı hatta aşağı doğru sarktı ya vallahı canım çok sıkılıyor son hafta bıde çatlamışımkı zannedersın harıta,kıloyu takmıyorumda yarın benım dr.randevu var bakalım göbış ıçın ne dıyecek

ay kızlar özledım sızı ha ınanınkı,ya ben konuya balıklama gırecem ama bu emme saatı meselesıne ben dürtükleyıp uyandırıyodum valla bızımkını normalde 2 saate bı uyanıyor ama gece de emsın dıye ben uyandırıyodum uyandırmıımmı sızce yanı kendımı uyansın dıyosunuz,hangısı daha ıı acaba yahu,hoş bence senın dr.doğru söylüyor şenaycım çünkü ben gece uyandırınca (hoş kendıde uyansa)bır daha uyumuyor bal böceğı acab bu uyandırmalar yüzünden huzursuzmu oluyor,kıs çıçek perfomansına hayran kaldım anacım kılo olayına yanı ha,kırkbın kere maşallah böyle gıt nasıl olsa extradan bışey yapmıyosun,benım karnım kaldı hatta aşağı doğru sarktı ya vallahı canım çok sıkılıyor son hafta bıde çatlamışımkı zannedersın harıta,kıloyu takmıyorumda yarın benım dr.randevu var bakalım göbış ıçın ne dıyecek

merhaba kızlar ben geldim
oğluşumla öğlende evimizdeydik
şimdi uyuyor meleğim birazdan uyanıyr süt gelmiyorr kızlar
nasıl üzgünüm hep ağlıyorum ne bulursam yiyorum (

hoşgeldin canımmm..mamamı yediriyorsun nşallah bir an önce gelir sütün. 3 gün sonra gelirmiş bazılarının.

valla anne sütünden başka bişeyi hazmedecek midesi yok bu bebeklrin kaldıki o kdr asitli ekşi şey nar suyu bizim midemizi bile yakar günah yazık o bebeklre ben deneyemezdim böyl bişeyi çok mantıksız.
valla ben de deneyemem. ne o asitli asitli bebeğin midesini deler bee

kızlar siz ne kadar sıklıkta emziriyorsunuz en fazla iki saatte bir emzirin sarılık olmasın diyorlar..benim uyandırınca icim gidiyor.....
ben uyandıkça emziriyodum o da yaklaşık 2 saatte bir oluyodu ama sarılık olunca saatte bir uyandır emzir dedi doktor şimdi saat başı uyandırıp emziriyorum.
ayılması biraz zor oluyo ama Allahtan emince tekrar uykuya dalması kolay oluyo

canım süt için en önemlisi moral biliyosun.
sen kendini üzdükçe daha kötü olur.
merak etme yarına kadar sütün gelir inş.

hoşgeldin cnm iyi geçtiğine sevindim üzülme sakın gelir süt ilk başlarda geç gelebilirmiş üzülürsen daha da geç gelir dualarım seninle bol bol sütün olur inşallah.....

sende sıranı savdın darısı başıma cnm....

şirvan, eda göbekleriniz yukarda daha doğurmazsın demişler size takmayın:)
ben de doğurmadan 2 gün önce bi yere gitmiştim kadınlar bana sen 40ta da doğuramazsın dediler 2 gün sonra doğurdum:)
zaten benim göbeğim hiç aşağı inmedi. hastanede sancı çekerken bile annem hala ne kadar yukarda bu ya diyodu

selam kızlar pompalı sapık geldi....

herzamanki gibi pompa elimde süt sağıyorum nisan kuzucuklarımız nasıllar?beni sarı koçum uyuyor uyanınca açlık krizine giriyor çok komik oluyor ya kızlar bide kuzular koç burcu oldu benimki bütün özelliklerini taşıyor koç burcunun inadım inat aynı anası bir evde iki koç eşim yandım ben diyor...

benim koç bugün 9 günlük ve sabah göbişi düştü,cuma göbüşün düşmesini beklemeden banyo yaptırmıştım düşen parçayı norveçe yada ingilterede bir üniversite bahçesine göndercem babası gibi doktor olsun oğluşum.

ben de tam göbişleri naptınız die sorcaktım
maşallah taa norveçlere gidicek demek sizin göbişkaydirigubbakcemile2
ben naapsam acaba :uhm:

hehe demek sancı çekerken bile annen yukarda buldu göbişi.. benimkide baya dik aşşağı inmedi. ama bencede herkesinki aşşağıya düşmüyor bencede.. ya benim gününde olsa bari gününde 3/4 gün daha gecikirse mayıs annesi olucam..

kızımın göbişi düştü bugün. ilk banyosunu yaptırdık şimdi de mışıl mışıl uyuyo

oy oyyy maşallahh darısı başımıza inşallah. senin kız uslu sanırım. pek yormuyor annesini.. :ecrin_bebek:

sultan ağlama moralini bozarsan hiç glmez süt bol su iç dinlenmeye çalış illaki gelecek süt ve bebeği devamlı memene koy o çeke çeke getircek çünkü sütü

canım korse tak bende bayaa işe yaradı şimdiden bi de ben bebeğe süt yapacak şeylerlerle besleniorum sadece. canımın istediği herşeyi yemiorum. protein ağırlıklı besleniorum hatta hala elevit kullanıyorum.

ne bulursan yeme gülüm hurma ye bol yeşillik ye et yumurta falan ye 3 litrede su iç

sultan kendını üzme rahat bırak bak nasıl gelecek sütün,üstelık herşeyı yeme bol su ıç en güzelı o abur cubur yok bol su ha,göbışımız tam 1 hafta sonra duştu bızım babaannemız bılkentte öğretmen bende ona verecektım o gıttı ertesı gun göbış düştü,sakladık nasıl olsa yakında tekrar görüşürüz,doğum şeklı ve doğum şans anacım hele göbış şeklıne hıııç güvenmeyın,ya sarılık olayı varya bana kızmayın ama keşke doğduktan sonra azıcıkta olsa verseydım şekerlı su,kızım makıneye bağlandığında gelen hemşıre keşke verseydınız deyınce şaşırdım ben annemlerle tartıştım keşke o zaman sızı değıl onları dınleseydım dıye meğer bıızımkıler hep haklıymış,boşu boşuna ezıyet çektı kuzum 1,5 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…