çiçek kız sen günden güne kilomu veriryorsun 40 çıkana kadar hamile kaldığın kiloya incen herhalde darısı başımıza..
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum ne yazıkki herkez iyidir umarım bu arada benim kız emmede sorun yaşıyor emiyor ama doymuyor sonra bende sütü sağıp biberonla veriyorum doyuyor sizce hep bölemi devam eder :?
merhaba kızlar ben geldim
oğluşumla öğlende evimizdeydik
şimdi uyuyor meleğim birazdan uyanıyr süt gelmiyorr kızlar
nasıl üzgünüm hep ağlıyorum ne bulursam yiyorum(
valla ben de deneyemem. ne o asitli asitli bebeğin midesini deler beevalla anne sütünden başka bişeyi hazmedecek midesi yok bu bebeklrin kaldıki o kdr asitli ekşi şey nar suyu bizim midemizi bile yakar günah yazık o bebeklre ben deneyemezdim böyl bişeyi çok mantıksız.
ben uyandıkça emziriyodum o da yaklaşık 2 saatte bir oluyodu ama sarılık olunca saatte bir uyandır emzir dedi doktor şimdi saat başı uyandırıp emziriyorum.kızlar siz ne kadar sıklıkta emziriyorsunuz en fazla iki saatte bir emzirin sarılık olmasın diyorlar..benim uyandırınca icim gidiyor.....
hoşgeldin cnm iyi geçtiğine sevindim üzülme sakın gelir süt ilk başlarda geç gelebilirmiş üzülürsen daha da geç gelir dualarım seninle bol bol sütün olur inşallah.....merhaba kızlar ben geldim
benim koç bugün 9 günlük ve sabah göbişi düştü,cuma göbüşün düşmesini beklemeden banyo yaptırmıştım düşen parçayı norveçe yada ingilterede bir üniversite bahçesine göndercem babası gibi doktor olsun oğluşum.
şirvan, eda göbekleriniz yukarda daha doğurmazsın demişler size takmayın:)
ben de doğurmadan 2 gün önce bi yere gitmiştim kadınlar bana sen 40ta da doğuramazsın dediler 2 gün sonra doğurdum:)
zaten benim göbeğim hiç aşağı inmedi. hastanede sancı çekerken bile annem hala ne kadar yukarda bu ya diyodu
kızımın göbişi düştü bugün. ilk banyosunu yaptırdık şimdi de mışıl mışıl uyuyo
ay kızlar özledım sızı ha ınanınkı,ya ben konuya balıklama gırecem ama bu emme saatı meselesıne ben dürtükleyıp uyandırıyodum valla bızımkını normalde 2 saate bı uyanıyor ama gece de emsın dıye ben uyandırıyodum uyandırmıımmı sızce yanı kendımı uyansın dıyosunuz,hangısı daha ıı acaba yahu,hoş bence senın dr.doğru söylüyor şenaycım çünkü ben gece uyandırınca (hoş kendıde uyansa)bır daha uyumuyor bal böceğı acab bu uyandırmalar yüzünden huzursuzmu oluyor,kıs çıçek perfomansına hayran kaldım anacım kılo olayına yanı ha,kırkbın kere maşallah böyle gıt nasıl olsa extradan bışey yapmıyosun,benım karnım kaldı hatta aşağı doğru sarktı ya vallahı canım çok sıkılıyor son hafta bıde çatlamışımkı zannedersın harıta,kıloyu takmıyorumda yarın benım dr.randevu var bakalım göbış ıçın ne dıyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?